sau Inregistrare

• 80 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vine sfarsitul lumii? Apocalipsa...? (acestea sa fie semnele?) Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Heal_The_World 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-December 08

Scris 20 February 2009 - 07:13 PM

Vezi postarea-Iskander-, la Feb 20 2009, 03:08 PM, a spus:

Numarul 666 este un simbol, nimic mai mult. Prea mult tam-tam se face pe aceasta tema,care nu este decat o diversiune,dupa parerea mea.

asa cred si eu
0

#22 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 20 February 2009 - 07:36 PM

Vezi postareaCita T, la Feb 19 2009, 11:26 AM, a spus:

Vreau sa semnalez atentiei si analizei voastre un posibil semn al unei posibile - cu adevarat - vesti proaste...

1. Exista o un site in care obisnuiam sa ma uit cel putin saptamanal. O arhiva pastrata la zi, a tuturor cercurilor aparute in lanuri, de cand este cunoscut fenomenul si pana astazi. Adresa este :

Ma obisnuisem sa vad in viteza ce noi forme au mai aparut. Intr-o seara chiar am trecut prin toate imaginile din anul 1983 si pana in 2008. In general, apareau cateva pe saptamana.

unul dintre preferatele mele:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&om=1&a...002414&z=19

si asta e fain:
Imagine amplasata
0

#23 Utilizator offline   NicaChristian 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-January 09

Scris 20 February 2009 - 07:53 PM

hahaha ala cu firefox e penal rau :spiteful:)
0

#24 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 20 February 2009 - 07:56 PM

Sa vina odata sfarsitu' lu peste......Nu mai am rabdare :lol2: :P :P :P :P :P :spiteful:
0

#25 Utilizator offline   flaviand 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 20 February 2009 - 09:31 PM

Nu va veni nici un sfarsit, nu mai repetati prostii aiurea. Este doar o TRANSFORMARE !!!

Citeaza

Asta asa e...
se spune din cate am citit eu ca in 2009 va fi un mare dezastru (legat de apa).....(dar nu sunt sigura)

Pai ideea este ca pentru transformarea care va avea loc, clima planetei va deveni mult mai blanda si mai calduroasa. Soarele si ilmuniarea sunt de fapt e sursa incalzirii planetei si nu CO2-ul asa cum ne prostesc politicienii noastri. Avantajul va fi evident o viata mai usoara, dar dezavantajul va fi disparitia anumitor specii care nu se pot adapta si inundarea anumitor zone de tarm de catre ape.

Citeaza

Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite de exemplu trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.
Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip corpuri.
Vom fi capabili de telepatie si telekinezie.

Primul e cel fizic, al doilea e cel eteric iar al treilea cel astral. Noi vom ramane si dupa transformare cu corpuri fizice, dar vom capata o mai mare putere de cunoastere care implica si telepatia.
0

#26 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 20 February 2009 - 10:12 PM

Vezi postareaNicaChristian, la Feb 20 2009, 01:57 AM, a spus:

Un singur lucru nu am inteles acolo cand zice "Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate". Adica noi vom muri si doar spiritul v-a ramane pe pamant?

"Iar când acest (trup) stricăcios se va îmbrăca în nestricăciune şi acest (trup) muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci va fi cuvântul care este scris: "Moartea a fost înghiţită de biruinţă." Citat din Scriptura...

Omul inseamna minte. Mintea, dupa cat pot sa imi dau eu seama, include memoria, simtirile sufletului, functia cugetului, sau a gandirii, si, cel mai important, CONSTIINTA.
Cu exceptia constiintei, toate celelalte componente pot fi inmagazinate in computere, iar computerele, in noi trupuri modificate de ingineria genetica si hibrizi tehnologici.

In clipa cand constiinta va putea fi inteleasa, si astfel re-produsa artificial, asa cum azi accepti un transplant care iti salveaza viata, tot asa, maine, vei accepta un nou trup.

Poate nici nu va fi nevoie de un nou trup. Poate o lume virtuala, gen Second Life, inmagazinata intr-o sfera ce va putea pluti prin Univers, departe de amenintarea asteroizilor sau de stingerea soarelui.(gasesc cateva citate in Apocalipsa lui Ioan, care s-ar potrivi acestei idei, in ultimile doua pagini.)

Deocamdata, tot ce se stie despre constiinta, este sintetizat de dl. acad. Mihai Draganescu (former president of the Romanian Academy (1990-1994)):

"Explicarea creierului, mintii si constiintei este considerată astăzi de multi oameni de stiintă drept ultima frontieră a stiintei [1]. De fapt, stiinta mintii si a constiintei, împreună cu fizica cuantică, au ajuns la o frontieră comună, unică, a stiintei [1] [2]. Mintea si constiinta nu mai pot fi complet explicate fără fizica cuantică, iar aceasta din urmă nu va mai putea înainta fără a lua în consideratie explicarea constiintei."

Vezi postareaCezara_Sakura_98, la Feb 20 2009, 03:04 PM, a spus:

Pai,numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.
Sfantul Ioan a prezis ca...

Da Cezara, asa este.
Doar ca noi nu inca stim cine sau ce este Dumnezeu.
Mai stim si ca nu ne vorbeste el insusi.
Stim insa ca, dintotdeauna, ni s-a adresat prin vocile oamenilor.
Acestia, la randul lor, l-au auzit prin inspiratie, prin ganduri inspirate. (Vezi Moise, Iisus, samd.)

Prin urmare, eu nu cred ca trebuie sa nesocotim gandurile oamenilor, caci am putea nesocoti mesaul divin.
Trebuie doar sa invatam sa diferentiem ceea ce este inspirat si ce nu.
0

#27 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 20 February 2009 - 10:41 PM

Vezi postareaflaviand, la Feb 20 2009, 09:31 PM, a spus:

Pai ideea este ca pentru transformarea care va avea loc, clima planetei va deveni mult mai blanda si mai calduroasa. Soarele si ilmuniarea sunt de fapt e sursa incalzirii planetei si nu CO2-ul asa cum ne prostesc politicienii noastri. Avantajul va fi evident o viata mai usoara, dar dezavantajul va fi disparitia anumitor specii care nu se pot adapta si inundarea anumitor zone de tarm de catre ape.
Primul e cel fizic, al doilea e cel eteric iar al treilea cel astral. Noi vom ramane si dupa transformare cu corpuri fizice, dar vom capata o mai mare putere de cunoastere care implica si telepatia.

hehe :spiteful:
fain basm

Vezi postareaCita T, la Feb 20 2009, 10:12 PM, a spus:

Cu exceptia constiintei, toate celelalte componente pot fi inmagazinate in computere, iar computerele, in noi trupuri modificate de ingineria genetica si hibrizi tehnologici.
In clipa cand constiinta va putea fi inteleasa, si astfel re-produsa artificial, asa cum azi accepti un transplant care iti salveaza viata, tot asa, maine, vei accepta un nou trup.
Poate nici nu va fi nevoie de un nou trup. Poate o lume virtuala, gen Second Life, inmagazinata intr-o sfera ce va putea pluti prin Univers, departe de amenintarea asteroizilor sau de stingerea soarelui.(gasesc cateva citate in Apocalipsa lui Ioan, care s-ar potrivi acestei idei, in ultimile doua pagini.)

asta ar cam fi si viziunea mea... pare mult mai probabila.
0

#28 Utilizator offline   dulgherul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 20 February 2009 - 10:50 PM

Vezi postareaCita T, la Feb 20 2009, 11:12 PM, a spus:

Trebuie doar sa invatam sa diferentiem ceea ce este inspirat si ce nu.

Subscriu. :spiteful:
0

#29 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 20 February 2009 - 10:54 PM

Vezi postareadulgherul, la Feb 20 2009, 10:50 PM, a spus:

Subscriu. :spiteful:

Aici, vei gasi o carte publicata pe masura ce este scrisa. Si este despre constiinta:
http://noitaripsni.w...-cu-constiinta/
0

#30 Utilizator offline   flaviand 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 20 February 2009 - 11:26 PM

Citeaza

hehe
fain basm

Tu vorbesti de basme ?

Omul e de fapt SUFLET si nu MINTE.

Mintea e doar o UNEALTA a sufletului. Si mintea NU contine constiinta, e exact pe dos :spiteful:

Citeaza

Cele 3 "trupuri" de care "povesteam" reprezinta de fapt niste "computere" superinteligente. Iar "mintea" e de fapt procesorul... :lol2:

Momentan, "programatorul" adica sufletul e plecat si "procesorul" adica mintea se crede stapana. Dar sufletul isi va face simtita prezenta in curand, iar "calculatorul" adica corpul tau fizic va invata din nou sa lucreze impreuna cu el, nu impotriva lui ca acum...

Aceasta postare a fost editata de flaviand: 20 February 2009 - 11:30 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 80 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou