-Iskander-, la Feb 19 2009, 09:37 PM, a spus:
Nu va fii nicio diferenta,nimic. Anul 2012...un an ca oricare altul. Vei vedea.
poate da...poate nu....vom trai si vom vedea
flaviand, la Feb 19 2009, 09:48 PM, a spus:
Nici macar 2008 nu a fost ca oricare altul pentru cine a avut ochi sa vada.
Iar 2009 va deveni evident pentru toata lumea ca nu e deloc un an ca oricare altul
Si pana in 2012 mai sunt inca vreo 3 ani din astia unul mai exceptional decat cel dinaintea lui.
Asta asa e...
se spune din cate am citit eu ca in 2009 va fi un mare dezastru (legat de apa).....(dar nu sunt sigura)
Cita T, la Feb 19 2009, 10:06 PM, a spus:
Daca FEMEIA
are acest simbol:
statuia_libertatii.JPG
"
femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului"
iFA24B39...D5397890.jpg
"
Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei. "
"Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi",
National...WTC_fire.jpg
atunci "Balaurul" s-a... nascut de cateva mandate bune...
Ceea ce ar insemna ca traim deja acele vremuri pe care unii inca mai asteapta sa le afle de la radio si tv.
Buna interpretare
Am citit si eu Apocalipsa dupa Ioan si am mai citit si alte interpretari in care Apocalipsa se lega de Uniunea Europeana...
NicaChristian, la Feb 20 2009, 01:57 AM, a spus:
The_Change fenomenal ce scrie in documentul atasat in postul tau, deci pur si simplu am ramas de am citit pana acum. Recomand tuturor sa il citeasca si sa bage la cap. Un singur lucru nu am inteles acolo cand zice "Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate". Adica noi vom muri si doar spiritul v-a ramane pe pamant? unele chestii de acolo chiar m-au bagat in ceata...si inca o intrebare bizara...ce inseamna Esoterism?
Este de asteptat sa vedem in curind culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala. Ce destinatie? epoca de aur? atunci cand un metorit va nimeri pe pamant si vor muri toti si atunci se impart oamenii in cei buni si cei rai...
Sa vedemce pot sa iti explic din ceea ce ai intrebat acolo.
1. Mai intai despre Esoterism. Din cate m-am informat eu din dictionare si din articole lungi iti dau o definitie din Dex-ul meu de acasa "Ansamblu al principiilor care regleaza transmiterea unui ritual,a unei doctrine eretice (doctrina înseamnă "o sumă de învăţături" ori "instrucţiuni", principii de învăţătură sau poziţii)
Acum pentru ca am o presimtire ca nici de aici nu se inteleg multe citeste asta:
http://en.wikipedia....iki/Esotericism
2. "Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate". Despre asta am citit pe esoterism.ro
"In prezent cercetatorii cred ca exista 3 tipuri de corpuri in Univers.
Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite de exemplu trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.
Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip corpuri.
Vom fi capabili de telepatie si telekinezie.
Dupa trecerea celor citeva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cind intr-o clipita vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida."
Poate asta explica ceva, poate nu.
3.
Este de asteptat sa vedem in curind culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala. Din cate am citi eu cu anul 2012 nu incepe Sfarsitul Lumii ci Epoca de Aur...
Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai précis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit " Apocalipsa" sau Revelatia. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU " Sfirsitul Lumii" , asa cum multi considera in mod eronat.
A mai dat cineva de imaginea aceasta?
nu ma lasa sa il atasez

Era un cerc in lanuriel acelea in forma calendarului Mayas