sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Poste Mobile in Italia pentru romani operator telefonie mobila Italia Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   postemobile 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-February 09

Scris 18 February 2009 - 08:39 PM

Salutare!

Sunt aici pentru a va vorbi despre un nou operator de telefonie mobila care exista acum in Italia. Acest operator este interesant din simplul motiv ca a ales sa practice tarife low cost pentru imigrantii care se afla in Italia printre care si romani in numar foarte mare.
Din sondajele efectuate pana acum reiese ca exista foarte multi romani interesati si care folosesc deja aceste servicii, tariful de 8 centi/min catre un numar fix din Romania este cel mai mic de pe piata italiana.

Motivul pentru care am ales sa scriu in acest forum, care nu este destinat imigrantilor romani din Italia, este de a afla parerea dumneavoastra referitor la aceasta initiativa. De asemenea poate aveti prieteni in Italia sau care doresc sa se mute acolo si care ar fi interesati sa afle mai multe detalii.

Exista acum o oferta gratuita care presupune un credit de 65 de euro pentru cei care doresc sa incerce aceste servicii.

Asadar va stau la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari sau comentarii de orice natura referitoare la aceasta initiativa.

O seara frumoasa!
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 18 February 2009 - 08:50 PM

Eram acolo cand s-a lansat serviciul. Intr-adevar este cel mai mic tarif, celelalte retele practica un tarif de 0,19 sau 0,20 euro/minut. (asta pentru optiunea Call your country, insa tariful normal e de 0,65 euro)
Sunt curioasa ce acoperire are, din ce am vazut eu, romanii nu se inghesuiau sa isi ia acest serviciu. Ori era prea la inceput, ori nu aveau incredere.. Daca as mai fi ramas, probabil ca mi l-as fi luat.
0

#3 Utilizator offline   postemobile 

• Ghiocel

Scris 18 February 2009 - 08:55 PM

Vezi postareaAmarena, la Feb 18 2009, 09:50 PM, a spus:

Eram acolo cand s-a lansat serviciul. Intr-adevar este cel mai mic tarif, celelalte retele practica un tarif de 0,19 sau 0,20 euro/minut. (asta pentru optiunea Call your country, insa tariful normal e de 0,65 euro)
Sunt curioasa ce acoperire are, din ce am vazut eu, romanii nu se inghesuiau sa isi ia acest serviciu. Ori era prea la inceput, ori nu aveau incredere.. Daca as mai fi ramas, probabil ca mi l-as fi luat.

Probabil pentru ca era la inceput si inca nu erau atatea informatii disponibile. E o varianta buna tinand cont ca toti suntem interesati sa sunam in tara in afara cu cost minim.
0

#4 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 18 February 2009 - 10:02 PM

Este lansat de Posta italiana ?
Da te rog mai multe amanunte. care sunt tarifele cu Vodafone , Wind , Tim ?
Dar cu celularele in Romania ? Cu care dintre operatori sunt convenabile ?
0

#5 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 18 February 2009 - 10:27 PM

Tim nu stiu sa aiba oferta low cost pentru apelurile internationale. Am avut cartela Tim, dar ... parca nu aveau.
La Wind au 19 centi iar la vodafone, din cate stiu eu, 20, pe toate retelele, fie fixe, fie mobile.
Asta e lansat de Poste Italiane, da. Si, din punctul asta de vedere, e cel mai convenabil, pentru retelele fixe. Se pare ca nu si pt mobile.

www.posteitaliane.it pt mai multe amanunte.
0

#6 Utilizator offline   postemobile 

• Ghiocel

Scris 19 February 2009 - 07:23 PM

Vezi postareatosca_5, la Feb 18 2009, 11:02 PM, a spus:

Este lansat de Posta italiana ?
Da te rog mai multe amanunte. care sunt tarifele cu Vodafone , Wind , Tim ?
Dar cu celularele in Romania ? Cu care dintre operatori sunt convenabile ?

Da, este lansat de Poste Italiene.
Sunt doua planuri tarifare:
1. "500 con tutti" in 2 variante: Premium si Base.
Varianta Premium este pentru cei care doresc sa asocieze cartela SIM la un card Postpay sau la un cont Banco Posta si costa 7 EURO pe luna, iar varianta Base este pentru cei care doresc cartela SIM simpla si costa 9 EURO pe luna. Acest plan tarifar include 500 min gratuite catre alte numere Poste Mobile si 500 min gratuite catre alte numere din reteaua fixa, 500 de SMS-uri gratuite catre alte numere Poste Mobile, 500 min catre alte retele de telefonie mobila cu 12 centi/min, SMS-urile catre alte numere au un tarif de 12 centi, iar MMS-urile 50 centi catre orice numar.

2. "Con tutti" in variantele Premium si Base in functie de dorinta de a asocia sau nu cartela SIM la un card Postpay sau la un cont Banco Posta. Tarifele pentru varianta Premium sunt :6 centi/minut catre alte numere Poste Mobile, 16 centi/min catre alte retele, 6 centi pentru SMS-urile in reteaua Poste Mobile si 12 centi SMS-urile catre alte retele, iar MMS-urile costa 30 centi catre alte numere Poste Mobile si 50 centi catre alte retele. Pentru varianta Base tariful este de 16 centi/min in toate retelele, SMS-urile 12 centi in toate retelele, iar MMS-uri 50 centi.

La aceste tarife se poate adauga oricare din cele 3 optiuni:
1. "Con Te" - optiune ce presupune alegera unui numar din reteaua Poste Mobile catre care se poate suna cu 16 centi/ 30 minute.
2. "Con i Miei Amici" contine 500 minute gratuite si 500 SMS-uri gratuite pentru 5 EURO pe luna.
3. "Con Il Mio Paese" - tarif de 16 centi/min catre orice numar fix sau mobil din afara Italiei, iar pentru Romania, Polonia, Rusia, Ucraina, Croatia se poate alege un numar din reteaua fixa catre care tariful e de 8 centi/min.
WAP : navigarea in interiorul portalului Poste Mobile este gratuita si nelimitata, se platesc doar 28 centi in momentul accesarii portalului. In afara portalului Poste Mobile, tarifarea se face la 15 minute, fiecare sesiune avand un cost anticipat de 1 EURO si doar la inceputul primei sesiuni se plateste un tarif de 28 centi.
Toate tarifele au TVA-ul inclus.

Daca mai ai nevoie si de alte amununte, sa-mi spui.
0

#7 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 19 February 2009 - 07:44 PM

Va multumesc pentru informatii.
0

#8 Utilizator offline   postemobile 

• Ghiocel

Scris 19 February 2009 - 07:53 PM

Vezi postareatosca_5, la Feb 19 2009, 08:44 PM, a spus:

Va multumesc pentru informatii.

Pentru putin. Locuiesti in Italia?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi GASIRE NUMAR alex0785  2 5.260
Replici noi Telefonia mobila are mai multi abonati decat cea fixa roportal  1 6.131
Replici noi orange ro....... BogdanLoghin  5 2.621
Replici noi ''Razboiul''telefoniei mobile
Noi ce avem de castigat?
danutz 64  4 1.393
Replici noi cum sa fac la abonament sebytza15  3 3.065