sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Specimen rar... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Replica mea 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-February 09

Scris 27 February 2009 - 08:55 PM

Vezi postareagirl dream, la Feb 27 2009, 06:35 PM, a spus:

Trebuie sa inveti cand e cazul sa lasi garda jos,pentru o relatie ce este pe la inceput e bine pentru ca te protejezi dar sa stii cand sa spui stop si sa faci o schimbare

Ai perfecta dreptate dar asta e lucrul cel mai greu ca de cate ori am lasat garda jos a iesit prost.
0

#22 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 27 February 2009 - 09:00 PM

Vezi postareaReplica mea, la Feb 27 2009, 09:55 PM, a spus:

Ai perfecta dreptate dar asta e lucrul cel mai greu ca de cate ori am lasat garda jos a iesit prost.

Cam asa se intampla de fiecare data,cazi de o suta de ori dar o data reusesti...e acea data va face ca toate nereusitele sa ti sa para un nimic,un fleac.
0

#23 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 07

Scris 27 February 2009 - 09:41 PM

Realizezi ca ai deschis subiectul asta doar ca sa spui cuiva(ajuta pe moment) si ca nu o sa te ajute cu nimic discutia?

Am o banuiala ca o sa faci tot ca tine indiferent de sfaturile primite.
0

#24 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 27 February 2009 - 09:40 PM

Vezi postareaJet Black, la Feb 27 2009, 10:41 PM, a spus:

Realizezi ca ai deschis subiectul asta doar ca sa spui cuiva(ajuta pe moment) si ca nu o sa te ajute cu nimic discutia?

Am o banuiala ca o sa faci tot ca tine indiferent de sfaturile primite.

Ba o discutie ajuta,te eliberezi..... si citind astfel de lucruri mai incolo poate va vedea altfel situatia..... depinde cat de mult esti implicat atunci....pe moment....
0

#25 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 27 February 2009 - 10:07 PM

Vezi postareaReplica mea, la Feb 26 2009, 09:52 PM, a spus:

Problema mea e ca unele lucruri si intamplari m-au facut sa fiu pesimist si misogin.Nu am nimic cu fetele, le respect , dar cand e vorba de implicatii sentimentale devin foarte misogin. :o:

de ce?
0

#26 Utilizator offline   Replica mea 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 27 February 2009 - 11:28 PM

Am deschis discutia din anumite motive: imi place sa prvesc lucrurile din mai multe puncte de vedere si mai ales imi place sa vad si punctul de vedere al altor persoane.Si inca un motiv... vream sa stiu daca merita sa port discutii pe acest forum (vream sa vad daca aici sunt persoane care vb doar ca sa nu taca sau sunt persoane care se implica in discutii).

Vezi postareaX.E.N.A., la Feb 27 2009, 10:07 PM, a spus:

de ce?

Foarte simplu: mam imprietenit cu multe fete, mereu siau facut o parere buna (din cate am vazut) despre mine, dar atat...mai mult de foarte bun prieten nu am reusit sa le fiu. Si in cazul celor cu care eram pe punctul sa merg mai departe...acelea mi-au inselat asteptarile, a iesit totul foarte foarte prost si prin asta am ajuns sa cred ca nu pot avea incredere in nici o fata cand este vorba de o relatie.
0

#27 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 07

Scris 28 February 2009 - 12:07 AM

Vezi postareaReplica mea, la Feb 27 2009, 11:28 PM, a spus:

Am deschis discutia din anumite motive: imi place sa prvesc lucrurile din mai multe puncte de vedere si mai ales imi place sa vad si punctul de vedere al altor persoane.Si inca un motiv... vream sa stiu daca merita sa port discutii pe acest forum (vream sa vad daca aici sunt persoane care vb doar ca sa nu taca sau sunt persoane care se implica in discutii).

In final degeaba porti discutii daca nu aplici nimic in viata reala.

Citeaza

Foarte simplu: mam imprietenit cu multe fete, mereu siau facut o parere buna (din cate am vazut) despre mine, dar atat...mai mult de foarte bun prieten nu am reusit sa le fiu. Si in cazul celor cu care eram pe punctul sa merg mai departe...acelea mi-au inselat asteptarile, a iesit totul foarte foarte prost si prin asta am ajuns sa cred ca nu pot avea incredere in nici o fata cand este vorba de o relatie.

Cunosc ce zici.Nu trebuie sa te imprietenesti cu ele,nu trebuie sa fii umarul pe care plang, daca vrei sa fii iubitul lor.Dupa ce ai intrat in "friends-zone" nu mai iesi de acolo.
De acum in colo o sa te mai imprietenesti cu alte fete?
0

#28 Utilizator offline   Replica mea 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 28 February 2009 - 12:31 AM

Nu prea mai prezint interes fatza de nici una si cu cele pe care le stiu ma port normal..sau mai rece decat deobicei (asa spunea una dintre ele). Si pana la urma nu stiu cat de mult conteaza, de multe ori am zis: in final nimic nu mai conteaza.
0

#29 Utilizator offline   astan 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 02-March 08

Scris 28 February 2009 - 12:49 AM

Problema ta nu este faptul ca nu ti-ai pierdut virginitatea pana acum.
Asta nu e atat de important. Problema ta este lipsa de respect personal.

Citeaza

Problema mea e ca unele lucruri si intamplari m-au facut sa fiu pesimist si misogin.Nu am nimic cu fetele, le respect , dar cand e vorba de implicatii sentimentale devin foarte misogin. grin.gif

Ce faci mai ? Le respecti ? Lol ... Asta inainte sau dupa ce incepi sa devii misogin ?
Tu zici ca esti misogin in momentul in care apar implicatii sentimentale ... Nu te cred.
Cred ca esti doar fricos.

Citeaza

Ca sa vezi, aveai si asteptari care ti-au fost dezamagite. Si nu mai ai incredere in nici o femeie din cauza asta.
Inceteaza in a mai incerca sa tratezi femeile "la gramada". Fiecare persoana are calitatile si defectele sale.
Fiecare persoana este unica.
Nu mai are incredere in nici o fata ... Lol, ai cunoscut tu toate fetele din lumea asta si ai vazut ca nici una nu merita increderea ta.
Inceteaza in a te mai preface ca vrei sa fii prieten cu o femeie cand tu vrei altceva.
Isi va da seama pana la urma si vei fi penibil.

Nu te comporti natural, iti ascunzi intentiile, n-ai demnitate ... Si te mai miri de ce nu merge.
0

#30 Utilizator offline   Replica mea 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 28 February 2009 - 11:54 AM

Foarte interesanta parerea ta desi un pic cam dura.Problema e ca nu toti s-au nascut invatati, asa ca tine, si probabil ca eu sunt mai inapoiat un pic si mai greu de cap.Oricum o sa tin cont de parerea ta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic