sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre crucificare Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Aujourdhui 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 16 December 2009 - 07:45 PM

Vezi postareahaym herman, la Dec 16 2009, 07:39 PM, a spus:

Daca vei apuca sa ne vezi ca recunoastem pe Isus?
Nu,nu vei apuca,nici tu nici eu,si nici multe generatii dupa noi.
Asa ceva nu se intimpla in istoria israelului.

never say never
0

#22 Utilizator offline   Dementius 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 20-November 09

Scris 25 December 2009 - 02:03 AM

Evrei 5
7. El este Acela care, īn zilele vieţii Sale pămānteşti, aducānd rugăciuni şi cereri cu strigăte mari şi cu lacrimi către Cel ce putea să-L izbăvească de la moarte, şi fiind ascultat, din pricina evlaviei Lui,

Acest verset vorbeste sau nu despre Isus ..oare sa se faca referire la versetul de mai sus, in versetul urmator ?

Coran:

'' De buna seama , nu l-au omarat , /Ci Allah l-a inaltat la El ''(4:157-158)
Si Allah a mai grait:
''Adu-ti aminte cand Allah a zis :O , Isus ! Eu ati voi da o rasplata imbelsugata , te voi inalta la Mine , te voi mantui de cei care nu cred ''(3:55)

Cititi si Psalmul 91 , acolo se face referire la Isus sau la altcineva . in cazul in care se face referire la Isus , atunci confirma cele de sus .
0

#23 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 01 January 2010 - 03:40 PM

Vezi postareaDementius, la Dec 25 2009, 02:03 AM, a spus:

Evrei 5
7. El este Acela care, īn zilele vieţii Sale pămānteşti, aducānd rugăciuni şi cereri cu strigăte mari şi cu lacrimi către Cel ce putea să-L izbăvească de la moarte, şi fiind ascultat, din pricina evlaviei Lui,

Acest verset vorbeste sau nu despre Isus ..oare sa se faca referire la versetul de mai sus, in versetul urmator ?

Coran:

'' De buna seama , nu l-au omarat , /Ci Allah l-a inaltat la El ''(4:157-158)
Si Allah a mai grait:
''Adu-ti aminte cand Allah a zis :O , Isus ! Eu ati voi da o rasplata imbelsugata , te voi inalta la Mine , te voi mantui de cei care nu cred ''(3:55)

Cititi si Psalmul 91 , acolo se face referire la Isus sau la altcineva . in cazul in care se face referire la Isus , atunci confirma cele de sus .

........................................................................
Cum poate fi vorba de Isus in acest pasaj?
Il voi satura cu viata lunga.Isus a trait putin.
Cind ma va chema ii voi raspunde.A strigat la el cu lacrimi mari si nu la auzit.A mai spus Tata iarta-i ca nu stiu ce fac.
Si ia pedepsit.Or el nu a fost fiu .Or el nu a vrut sa se recunoasca ca e tatal sau.
0

#24 Utilizator offline   Dementius 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 20-November 09

Scris 03 January 2010 - 04:48 PM

Vezi postareahaym herman, la Jan 1 2010, 03:40 PM, a spus:

........................................................................
Cum poate fi vorba de Isus in acest pasaj?
Il voi satura cu viata lunga.Isus a trait putin.
Cind ma va chema ii voi raspunde.A strigat la el cu lacrimi mari si nu la auzit.A mai spus Tata iarta-i ca nu stiu ce fac.
Si ia pedepsit.Or el nu a fost fiu .Or el nu a vrut sa se recunoasca ca e tatal sau.

Asta crezi tu sau asa ai auzit la Crestini ?..

eu am auzit altceva ca Isus nu ar fi fost rastignit si ca Dumnezeu i-a raspuns si l-a auzit , si l-a mantuit de cei care au vrut sa-l ucida ..si ca acel Isus a avut si are cea mai lunga viata dintre toti oamenii , caci el nu ar fi gustat moarte nici pana in zilele noastre pentru ca Dumnezeu l-ar fi inaltat inca fiind in viata ,...si am mai auzit ceva : cum ca se va intoarce ca fiind Mesia, va trai inca din prima lui viata dupa care va gusta moartea, iar noi ne vom ruga pentru el ''.
0

#25 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 13 January 2010 - 11:17 PM

Vezi postareaApopii, la Dec 5 2009, 04:49 PM, a spus:

Din punctul meu de vedere, se poate interpreta doar intr-un singur mod: cineva i-a hipnotizat pe privitori (galateni) sa vada ceva nereal, adica rastignirea lui Isus. In felul acesta se poate explica foarte simplu si "invierea" sa. A fost normal sa "invie" daca n-a murit! Punerea in scena s-a realizat conform mestesugului manipularii. Rezultatul: 2000 de ani de credinta in basme ;)

Unele fete bisericesti sunt de parere ca Iisus a fost spirit = sfintul duh si de aceea crucificarea a existat doar in imaginatia spectatorilor.

Vezi postareaDementius, la Jan 3 2010, 04:48 PM, a spus:

Asta crezi tu sau asa ai auzit la Crestini ?..

eu am auzit altceva ca Isus nu ar fi fost rastignit si ca Dumnezeu i-a raspuns si l-a auzit , si l-a mantuit de cei care au vrut sa-l ucida ..si ca acel Isus a avut si are cea mai lunga viata dintre toti oamenii , caci el nu ar fi gustat moarte nici pana in zilele noastre pentru ca Dumnezeu l-ar fi inaltat inca fiind in viata ,...si am mai auzit ceva : cum ca se va intoarce ca fiind Mesia, va trai inca din prima lui viata dupa care va gusta moartea, iar noi ne vom ruga pentru el ''.

Fara rastignire si, in special, inviere, crestinismul dispare.
Poate ca Iisus a avut rolul de a netezi calea adevaratului Mesia ben David.
0

#26 Utilizator offline   Dementius jr. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-January 10

Scris 21 February 2010 - 12:53 PM

Vezi postareaben_gal, la Jan 13 2010, 11:17 PM, a spus:

Unele fete bisericesti sunt de parere ca Iisus a fost spirit = sfintul duh si de aceea crucificarea a existat doar in imaginatia spectatorilor.

Fara rastignire si, in special, inviere, crestinismul dispare.
Poate ca Iisus a avut rolul de a netezi calea adevaratului Mesia ben David.

Iar iudeii s-au laudat ca l-au ucis ,posibil sa li se fi parut ..si de li s-a parut este tot ca si cum l-ar fi ucis ..

Iar crucificarea a existat dar cu altcineva pe cruce . oricum nu putea fi recunoscut la cum arata in momentul crucificarii ..

In mexic s-a intamplat ceva :

Dupa un accident rutier , decedatul este recunoscut de catre familie , in drum spre ingropaciune surpriza :

s-au intalnit cu mortul pe drum ..defapt omul traia iar cel decedat era cu totul altcineva

Deci nu este imposibil ca Iudeii sa se fi laudat degeaba ca l-au ucis , dar cu siguranta au vrut sa-l ucida si este ca si cum l-au ucis :

Sunt recunoscuti ca fiind asasini si batjocoritori de prororci , razvratiti , nerecunoscatori ..chiar Biblia le face o descriere frumoasa in multe texte din vechiul cat si din noul testament.
0

#27 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 February 2010 - 11:00 PM

Vezi postareaDementius jr., la Feb 21 2010, 12:53 PM, a spus:

Iar iudeii s-au laudat ca l-au ucis ,posibil sa li se fi parut ..si de li s-a parut este tot ca si cum l-ar fi ucis ..

Iar crucificarea a existat dar cu altcineva pe cruce . oricum nu putea fi recunoscut la cum arata in momentul crucificarii ..

In mexic s-a intamplat ceva :

Dupa un accident rutier , decedatul este recunoscut de catre familie , in drum spre ingropaciune surpriza :

s-au intalnit cu mortul pe drum ..defapt omul traia iar cel decedat era cu totul altcineva

Deci nu este imposibil ca Iudeii sa se fi laudat degeaba ca l-au ucis , dar cu siguranta au vrut sa-l ucida si este ca si cum l-au ucis :

Sunt recunoscuti ca fiind asasini si batjocoritori de prororci , razvratiti , nerecunoscatori ..chiar Biblia le face o descriere frumoasa in multe texte din vechiul cat si din noul testament.

..........................................................
Unde ai gasit relatari ca sar fi laudat,cu uciderea lui?
Afra de faptul ca crestinii ii invinuiesc pe nedrept,ca le e era frica de romani,nu gasesti nimic.
0

#28 Utilizator offline   dulgherul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 28 February 2010 - 12:22 PM

Vezi postareahaym herman, la Feb 27 2010, 11:00 PM, a spus:

..........................................................
Unde ai gasit relatari ca sar fi laudat,cu uciderea lui?
Afra de faptul ca crestinii ii invinuiesc pe nedrept,ca le e era frica de romani,nu gasesti nimic.

Desigur ca nu gasesti nicaieri nici relatari care sa duca la concluzia ca l-au aparat..
Ei sint singuri, evreii, care sau disculpat, inainte de ai fi acuzat cineva. Sa nu uitam ca primi crestini au fost totusi...evrei. :pardon:
0

#29 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 March 2010 - 10:43 PM

Vezi postareadulgherul, la Feb 28 2010, 12:22 PM, a spus:

Desigur ca nu gasesti nicaieri nici relatari care sa duca la concluzia ca l-au aparat..
Ei sint singuri, evreii, care sau disculpat, inainte de ai fi acuzat cineva. Sa nu uitam ca primi crestini au fost totusi...evrei. :cheer:

..................................
De ce crezi ca a fost dus intii la casa marelui preot?
Ca ei oricum nu aveau dreptul sa condamne pe nimeni.
In fata tribunalului roman nu era nevoie de martori,era destul sa recunoasca singur,si era condamnat.Cum mergeau crestinii la moarte pe vremea lui Origen?Spunea ca e crestin si era aruncat la fiare sau ars.
Pe cind in fata sanhedrinului nu era asa.
Fara cel pitin 2 sau 3 martori nu se poate condamna nimic, si asat numai la lumina zilei.
Dulgherule eu cred ca trebuie sa mai slefuiesti la rotile alea ca sa intelegi mersul trenurilor.
0

#30 Utilizator offline   dulgherul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 02 March 2010 - 07:51 PM

Vezi postareahaym herman, la Mar 1 2010, 10:43 PM, a spus:

..................................
De ce crezi ca a fost dus intii la casa marelui preot?
.......................
Fara cel pitin 2 sau 3 martori nu se poate condamna nimic, si asat numai la lumina zilei.
Dulgherule eu cred ca trebuie sa mai slefuiesti la rotile alea ca sa intelegi mersul trenurilor.

Poi tocmai asta-i problema.
De ce L-au dus prima data la Caiafa, unde erau destui "martori" care iL loveau si scuipau?
Iar numai dupa ce au "dezbatut" in Sanhedriu L-au dus la Pilat.
De ce L-au dus? Sa-l decoreze?

Aceasta postare a fost editata de dulgherul: 02 March 2010 - 07:46 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Despre Fecioara Maria īn terminologie brahmanică tota_puri  8 2.284
Hot Topic (New) Iona
Topicuri combinate
Gelupanda  80 12.628
Hot Topic (New) Potopul si oamenii
ce a ramas dupa potop?
thunami  139 20.038
Hot Topic (New) Ce ai face daca...Isus ar bate la usa ta? Eddie_Killer  43 4.786
Hot Topic (New) Atasamente De ce Mohamed nu este profet sinoe  232 22.443