sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Crop Circles ce se stie despre mesajele din lanurile de grau? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   tiestodj20 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 22 February 2009 - 10:13 AM

Vezi postareaandi_, la Feb 22 2009, 08:31 AM, a spus:

cred ca m-ai inteles gresit.....eu faceam aluzie la lanurile de porumb.....care mi se par o mare farsa.....nu am pomenit nimik de credinta ca exista sau nu E.T....:flowers:

Si de ce crezi tu ca n-ar exista si un fenomen necunoscut noua care face acele imagini in lanurile de ce-or fi ele ?
0

#12 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 22 February 2009 - 06:44 PM

Vezi postareaandi_, la Feb 22 2009, 07:31 AM, a spus:

cred ca m-ai inteles gresit.....eu faceam aluzie la lanurile de porumb.....care mi se par o mare farsa.....nu am pomenit nimik de credinta ca exista sau nu E.T....:flowers:

Nu as discuta in termeni de farsa / sau nu. Foarte logic si obiectiv, insotit de multe probe materiale si rationale, nu poate fi o farsa. Andi, nu poate fi o farsa, decat in cazul in care este o farsa realizata cu niste mijloace tehnologice mult superioare celor cunoscute. Sfatul meu ar fi sa incerci sa intelegi matematica/geometria/complexitatea/simetria acelor aparitii.

In topicul asta, nu am de gand sa demonstrez autenticitatea informatiilor, ci sa discutam semnificatia lor pe cat posibil. Sunt satul de luptele duse cu dezinformarea si nu am de gand sa le fac.
0

#13 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 22 February 2009 - 07:59 PM

Vezi postareatiestodj20, la Feb 22 2009, 12:09 AM, a spus:

Fara suparare dar pari a fi mult prea sigur pe tine daca tu crezi ca Terra e singura planeta cu viata in toata imensitatea spatiului. Documenteaza-te si afla ca fiecare stea sau mare parte din cele pe care le vezi pe cer pot avea sau au un numar de planete care orbiteaza in jurul lor ... si asta doar stelele pe care le vedem . Cine stie cate jdemiliarde or mai fi.

:flowers: hai sa fim seriosi. Da, sunt sigura ca exista si alte planete cu forme de viata, dar, de aici pana la acele semne din lanurile de porumb e cv de "mers"...
0

#14 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 22 February 2009 - 07:55 PM

Vezi postareaPippo, la Feb 22 2009, 06:44 PM, a spus:

In topicul asta, nu am de gand sa demonstrez autenticitatea informatiilor, ci sa discutam semnificatia lor pe cat posibil. Sunt satul de luptele duse cu dezinformarea si nu am de gand sa le fac.

nu se poate discuta de simboluri in acelas fel si daca acestea sunt facute de ai nostri si daca sunt facute de...altii.
in fiecare situatie ele capata alte intelesuri. asa ca.... pana nu se va sti cu siguranta cine le face, nu se poate vb de simbolica lor si sa se aiba pretentia ca este adevarul.
0

#15 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 February 2009 - 12:38 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Feb 22 2009, 06:55 PM, a spus:

nu se poate discuta de simboluri in acelas fel si daca acestea sunt facute de ai nostri si daca sunt facute de...altii.
in fiecare situatie ele capata alte intelesuri. asa ca.... pana nu se va sti cu siguranta cine le face, nu se poate vb de simbolica lor si sa se aiba pretentia ca este adevarul.

Intelegand simbolurile si simetria lor, duce si la stabilirea autenticitatii lor, deoarece adevarata comunicare prin simbolistica se autoatesta prin continutul ei. Adica prin simetria simbolurilor, elementele de legatura se conferma unul pe altul si se incadreaza perfect cu evenimente reale din trecut, precum si cu cunstintele actuale. De exemplu: o masina se demonstreza ca fiind masina autentica, atat prin elementele care o compun, cat si prin actiunile/sarcinile pe care le executa. Practic, daca modelul simbolic este mincinos, se autodemasca, deoarece modelele autentice pot contine doar structuri de informatii simetrice in deplina concordanta cu realitatea.

Asta din punct de vedere al continutului. Dar punand in balanta si alte elemente (de exemplu de ordin tehnic, de interese, etc), subiectul rezulta greu de considerat o simpla farsa. Si cum am spus eu, daca este o farsa complexa, se demasca singura prin continut. De asta cel mai important lucru este sa le intelegem.
0

#16 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 28 February 2009 - 01:49 PM

Salut!

Aci sunt unele interpretari a ceea ce ar insemna aceste extraordinare desene.

http://www.lucratorul-in-lumina.com/langua...uageoflight.htm

............
Cu drag, Lucia

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 28 February 2009 - 01:51 PM

0

#17 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 01 March 2009 - 05:55 AM

Exista un filmulet cu 2 obiecte mici care pur si simplu realizeaza un cerc cu ramificatii. In fata camerei de filmat. Este unicul film, deocamdata.
Deci sursa cercurilor e dovedita.
Deasemenea cercurile cu simbolurile de pe postarea de sus sint mult mai simple decit ce apare pe cimpuri.
Cercurile de pe cimp fac parte dintr-o geometrie, aici imi scapa termenul, care nu poate fi introdusa in geometriile cunoscute. Deci nici nu pot fi executate pe calculator daramite de oameni cu miinile si picioarele si atit de perfect.
Exista un site cu cercuri bagate pe drepturi de autor. Sint lamentabile ca executie. Parca sint facute de copii.
Concluzia se impune de la sine, sint executate prin cimpuri energetice straine noua oamenilor.

Filmuletul este pe o postare mai sus.

Perfectiunea cercurilor prezentate peste tot in lume este graitoare. Parca ar fi executate pe calculator. Si sint si in relief unele din ele.
0

#18 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 April 2009 - 02:59 AM

In privinta mesajelor, intr-adevar e de gindit.
0

#19 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 April 2009 - 03:10 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Mar 1 2009, 05:55 AM, a spus:

Exista un filmulet cu 2 obiecte mici care pur si simplu realizeaza un cerc cu ramificatii. In fata camerei de filmat. Este unicul film, deocamdata.

UFOs making crop circles

http://www.youtube.c...h?v=6M6vP8-SbU0

Exista mai multe inregistrari care surprind sferele de lumina in preajma altor crop circles deja formate.
0

#20 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 May 2009 - 04:35 AM

Da, asta e filmuletul. Se stie cine le face...de fapt nu prea se stie ce sint luminitele alea. Fiinte, sonde.
Mesajele sint f ciudate. Parca ar fi avertismente, un fel de reclame ale altor fiinte.
Un lucru e clar, ele au evoluat cu noi oamenii. Sint din ce in ce mai complicate. Si practic imposibil de facut cu miinile.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse