Pippo, la Feb 17 2009, 09:32 PM, a spus:
Deschid acest topic pentru discutii libere si informatii despre aceasta tema.
The two most important crop circles ever. No joke
[
Da, multe dintre
crop circles sunt importante.
Dar nici unul nu cred sa aiba acelasi
posibil potential de comunicare a unei vesti cu adevarat proaste, ca ceea ce vreau sa arat aici.
1. Exista o un site in care obisnuiam sa ma uit cel putin saptamanal. O arhiva pastrata la zi, a tuturor cercurilor aparute de cand este cunoscut fenomenul si pana astazi. Adresa este :
http://www.x-cosmos.it/cropcircles/
Ma obisnuisem sa vad in viteza ce noi forme au mai aparut. Intr-o seara chiar am trecut prin toate imaginile din anul 1983 si pana in 2008. In general, apareau cateva pe saptamana.
2. Apoi, pe 22 iulie, in Anglia, a aparut acest crop :
cometa.jpg (78.56K)
Number of downloads: 42
Avebury_code4.jpg (113.37K)
Number of downloads: 36
mai multe info la:
http://www.cropcircleconnector.com/2008/av...manor2008b.html
care, conform studiilor din josul paginii respective, s-ar parea ca anunta sosirea unei comete in, bineinteles... anul 2012, cel in care se sfarseste si Calendarul Mayas...
3. Pana aici, totul ok. Doar de atatea ori s-a anuntat sfarsitul Pamantului...
Dar fi atent la o chestie. In arhiva, mai apare pe 28 09 2008 o cruce in toata splendoarea ei
cruce.jpg (74.75K)
Number of downloads: 33
iar mai apoi, imediat dupa cruce, apar 8 cercuri, toate in Brazilia, in forma de... tinta de tir:
tinte.jpg (515.01K)
Number of downloads: 30
4. Si acum,
ceva neobisnuit: de la ultimul cerc, in forma de tinta, NU A MAI APARUT NIMIC! Ca si cum, prin aceasta pauza, ar inentiona sa atraga atentia.
Si mie, cel putin mi-au atras-o: obisnuit sa vad cate doua-trei-patru cercuri pe saptamana, cel putin, uneori si cateva intr-o singura zi, dintr-o data, NIMIC. Si asta de
TREI LUNI! Ma uit din ce in ce mai des, si nu-mi vine sa cred ca s-au oprit.
Ca si cum, ar anunta ca o cometa va lovi Pamantul, apoi o cruce (simbol al... mortii), ca aceasta cometa se va desprinde in 8 fragmente, care vor lovi terenuri in Brazilia. Si, ca sa atraga atentia, au sistat orice alta aparitie a crop circle-urilor.
Ca si cum, poti atrage atentia tragand clopotele in plina liniste, ori, daca clopotele bat din 1983 si pana azi, poti atrage atentia, oprindu-le...
(
adevarat este ca apar si doua in Germania, dar dupa cum vei vedea in arhiva, si acestea sunt cam ciudate ca si forma)
Nu stiu ce sa zic mai mult.
Astept si alte pareri.
PS. Eu nu cred ca aceste cercuri sunt facute de mana omului (si am ceva argumente de bun simt in sprijinul acestei afirmatii). Si atunci, sa inteleg ca tocmai ni s-a atras atentia asupra... Sfarsitului? Vine... Apocalipsa?
PS 2. Trag nadejde ca poate s-o fi blocat site-ul arhiva...
Aceasta postare a fost editata de Cita T: 17 February 2009 - 11:52 PM