sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

HAI, HUI ........sau clipe de vacanta Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 19 February 2009 - 01:35 PM

Eheheeee
Lung drumul Romania - Anglia.. Dar mie mi s'a parut de 4 ori mai lung, cred.
Prima intamplare, la 500 m de casa, la plecare. O portiune unde se ingusteaza drumul, eu pe prima banda, frumos, ma uit in oglinda, vad ca in spatele meu merge frumos o masina mare. Nici bine nu apuc sa mut ochii din retrovizoare ca aud un bubuit puternic de am crezut ca nu mai am partea stanga a masinii. Omul vroia sa ma depaseasca ( nu era nici un semn de drum ingustat , nimic) si cand a realizat el ca este linie dubla, continua, a tras de volan. Si mi'a plecat cu tot cu oglinda. Eu cu numere de Anglia, el cu numere de Olanda. Oprim amandoi, ma uit cu lanterna la masina (ca mai era si bezna...) vad ca singura stricaciune e lipsa oglinzii :) si il intreb ce s'a intamplat, la care omul foarte candid, intinzandu'mi o parte din oglinda ramasa pe cisterna lui, ridica din umeri si zice "eu semnalizam".... :eek:
Sa nu mai spun cat de greu am gasit o oglinda pt masina mea...
Ajung la granita cu Ungaria, dau pasaportul Romanilor, imi spun drum bun, iar eu, care nu am mai vazut pe nimeni in aria mea vizuala, am dat sa plec... Da' de unde? M'au tras ungurii urgent pe dreapta si ne intreaba "Tuica, tigari?". Eu spun un "nu", moale, dar Ionut al meu zice... "Da, avem tigari" (e drept ca erau pe bancheta din spate, le putea vedea vamesu' si daca avea orbul gainii...)... Au controlat toata masina, valizele, inclusiv in punga cu lenjeria mea intima, foarte dezamagiti ca nu au gasit nimic. Se opreste domnita (cred ca era ceva sefa, habar nu am) si luand in mana 2 cartuse din cele 4 zice "4 cartuse... cam mult. Nu stiti ca s'a dat lege pt romani ca nu au voie cu mai mult de un cartus de persoana?", la care noi "??!!!??!! nu, ok, luati'le voi"... Dar replica a fost... "90 euro amenda pt fiecare cartus in plus, va rog sa ma urmati" :P . Ok, asta nu ar fi fost o problema, am gresit, nu aveam voie, platim si gata, dar nuuuu, lucrurile nu merg chiar asa usor... AJungem la seful ei, noi neavand nici un leu cash la noi, Ionut intreaba
"pot plati cu cardul?"
- "NU" -
"Pot sa ma duc sa caut un bancomat?"
-"In Ungaria nu gasiti, in Romania nu puteti trece inapoi ca v'am retinut actele"
- "Bine, si atunci cum propuneti sa facem?"
- "Va punem sechestru pe masina"
- " :blink: "

Ei, de aici au inceput nervii si urletele, amenintarea cu datul in judecata pt incalcarea drepturilor omului, etc. Si s'au "inmuiat" oamenii si au convenit ca ma inchid pe mine :D si ii inapoiaza buletinul lui ionut sa poata sa mearga sa caute naibii un bancomat... Il vad romanii iar si intreaba
"Tu nu ai mai trecut odata? Si nu erati doi?!?!"
"Ba eram doi si suntem inca doi, sper, ca au inchis'o pana aduc banii de amenda"
"Cat?"
"180"
"%&*&*$" :o:

Nu mai spun ca Ionut a condus fara permis in Ro pana la cel mai apropiat bancomat, ca eu intre timp
numaram zabrelele de nervi... Se intoarce, da banii si le spune ca vrea sa ma elibereze acum, nu mai au motive sa ma tina... Credeti ca au vrut fara scandal? :D
PAna la urma, dupa inca vreo 10 min de nervi, reuseste sa ma scoata, cu conditia sa nu plecam de langa masina (puteam pleca undeva fara nici un act, oare? pasaport, buletin, actele masinii, permise de conducere, TOTUL era la ei... )
Dupa inca vreo 4 ore de asteptat inapoierea actelor, alta tura de nervi... In cladire nu puteai intra pe nicaieri, afara nici naiba la ora 4 dimineata... Vedem ca se deschide usa si o doamna zambind binevoitor ne zice "Rugati'va de ei sa va dea mai putin (amenda) ca va da". Ce mai poti spune dupa toata treaba asta? Actele le'am primit la 7 dimineata, dupa 7 ore de stat aiurea in vama, dupa "chitanta" care oricum nu am inteles'o pt ca era in ungureste, dar nu am mai spus nimic ca eram deja obosita si plina de nervi...
Datorita intamplarii ne expirasera taxele de drum pt austria si germania, plus ca am pierdut rezervarea la feribot. Am mai dat si acolo destui bani.
DAr acum am amintiri "dragute", altfel, ce as mai fi povestit?

Fisiere atasate

0

#22 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 19 February 2009 - 06:27 PM

''cativa ani la rand am mers cu cortul ...mai multi prieteni, corturi , gratare, distractie , dans, muzica , etc
in urma cu vreo sapte - opt ani avea sa fie ultima data cand am fost pe Valea Cerbilor si am stat la cort deorece am trecut printr-o situaitie nu prea placuta !
era o vreme superba si ne-am hotarat cu inca un cuplu sa mergem pe Valea Cerbilor cu cortul vreo doua-trei zile ...zis si facut ....imbarcarea in masini si plecat ...ne-am instalat frumos pe un deluret mai inalt , am lasat doar loc de o palma intre cort si o mica prapastioara pe unde curgea paraul ca nu cumva sa aibe loc sa mearga cineva pe acolo .......stiti voi, gratare, muzica , baietii impreuna cu baiatul meu si altii au incins un fotbal de-ti era mai mare dragul sa te uiti la ei ....seara ...frumos ...luna plina.....o seara superba ...ce sa va zic !.......baiatului i s-a facut somn si s--a dus la culcare....a plecat la somn si sotia prietenului....dupa vreo ora am plecat si eu la somn (ei dormeau in alt cort ) ...am intrat in cort , sotul a ramas cu prietenul lui afara la o vorba, o bere ......am tras baiatul la mijloc ( am zis sa fie intre noi ...sa-i fie mai cald ).....intre timp auzeam baietii care stateau la un foc de tabara la vreo cinci metri ne noi cum vorbeau......m-a luat somnul si m-am trezit auzind un mic zgomot ...ca si cand ai trecut pe langa cort si l-ai atins......instinctiv am tras baiatul mai langa mine si am intins mana sa vad daca sotul meu a ajuns in cort si face glume pe seama mea ( stia ca-mi este frica !!) ....nu era ....dupa vrea cateva secunde am auzit cum ceva parca a sfasiat cortul ....m-am speriat, am stat in fund si am tras baiatul in locul meu si dupa cateva secunde aud niste strigate, tipete, urlete de am sarit ca arsa .....am iesit tremurand afara si sotul meu si cu prietenul lui alergau dupa un urs ......imi crescuse pulsul instantaneu .....fiindca nu stiam ce s-a ntamplat........
ce se intamplase , de fapt ..... ....baietii stateau la bere, luna intrase dupa niste nori ......baietii aud ca pe partea opusa unde mai erau vreo cateva corturi cu niste tineri.....care tot timpul au facut galagie , s-au distrat......aud niste strigate dar...au zis ca " se bat" pentru fete Embarassed ...si s-a facut liniste .....dupa vreo cateva minute ......sotul meu aude ceva ca si cum ar fi sfasiat cortul ...au indreptat amandoi lanternele spre cort si cand au vazut .....ursul intrase jumatate cu capul in cort ( cortul nostru era din acela cu o camera si o "bucatarie" , cum ii ziceam eu !) ....a crezut ca-i vine rau...intr-o fractiune de secunda trebuia sa i-a o hotarare dar, fiind prea intuneric afara nu si-a dat seama exact daca ursul sfasiase cortul unde dormeam noi sau in bucatarie ......au inceput sa strige , sa faca galagie, de disperati au alergat direct spre urs.....ursul a scos capul din cort si a luat-o la fuga ...pe potecuta aceea de o palma ( si acum ma intreb cum de n-a cazut in prapastie !!).....ne-a sfasiat cortul pe toata partea aia cu labele si a luat-o la fuga pe marginea paraului spre padure.....
intre timp eu am iesit desculta din cort ....sotul venea urgent spre cort sa vada ce facem noi.....s-a linistit cand m-a vazut si i-am spus ca baiatul este bine ...am luat sacii de dormit si baiatul si i-am pregatit culcusul in masina ...baietii au inspectat cortul dar, ce sa vezi pe intunericul ala ......dupa vreo zece minute ne trezim cu baietii de pe partea cealalta care au spus daca ii primim la noi la foc ca ei nu mai au curajul sa stea in cort ......ursul le-a sfasiat cortul, s-au speriat de moarte ....oricum , sotul meu, cu prietenul lui si cu acei baietii n-au mai dormit deloc pana dimineata ......eu am mers in masina si am dormit ...iar dimineata i-am spus sotului ca , daca mai vrea sa stam mergem la cabana eu nu mai stau la cort niciodata ....si aceasta a fost ultima data cand am fost la munte si am stat la cort......de atunci, n-am mai avut curaj !''

acest text nu-mi apartine, e al unei bune prietene pe care o voi numi cristina5859
dar modul exprimarii si incarcatura emotionala cred ca merita atentia noastra
puiu

Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 19 February 2009 - 06:31 PM

0

#23 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 19 February 2009 - 09:41 PM

Vezi postareapuiu.t, la Feb 19 2009, 06:27 PM, a spus:

acest text nu-mi apartine, e al unei bune prietene pe care o voi numi cristina5859
dar modul exprimarii si incarcatura emotionala cred ca merita atentia noastra
puiu

bun
ma bucur sa remarc ca ti-a trecut raceala
vad ca ai intrat pe tratamentu` de zi cu zi
0

#24 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 19 February 2009 - 10:49 PM

ME.....bine
:blink:
0

#25 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 February 2009 - 12:07 AM

pai mah maestre unde-i incarcatura emotionala ?
suspans da
-incarcatura emotionala zici la ceva miscator puiule
adica sa ne impresioneze la sufletul nostru de artisti

ca sa nu "ma exprim" si despre modu` exprimarii
0

#26 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 20 February 2009 - 03:20 AM

deci:
vrei sa urmam rigiditatea academica pe o tema de turism si divertisment in care sa ne aranjam cravata inainte de a atinge tastatura? .......sau sa folosim spatiul aceste pentru scopuri mai bune, altele decat critica cu iz savant afisata cu nonsalanta?
pentru ca stiu ca poti fi un abil utilizator de cuvinte, incerca te rog sa intelegi esenta
e lesne sa dobori zidul cu buldozerul si greu sa construiesti caramida cu caramida casa
dar nu ceea ce-i lesnicios e si bun!!!
in vacanta eu mai stau si in pantaloni scurti
cu multumiri, puiu
:aranjare:

Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 20 February 2009 - 04:00 AM

0

#27 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 20 February 2009 - 09:35 AM

Vezi postareapuiu.t, la Feb 20 2009, 03:20 AM, a spus:

deci:
vrei sa urmam rigiditatea academica pe o tema de turism si divertisment in care sa ne aranjam cravata inainte de a atinge tastatura? .......sau sa folosim spatiul aceste pentru scopuri mai bune, altele decat critica cu iz savant afisata cu nonsalanta?
pentru ca stiu ca poti fi un abil utilizator de cuvinte, incerca te rog sa intelegi esenta
e lesne sa dobori zidul cu buldozerul si greu sa construiesti caramida cu caramida casa
dar nu ceea ce-i lesnicios e si bun!!!
in vacanta eu mai stau si in pantaloni scurti
cu multumiri, puiu

Bravos, monser!
Vei fi avand tu toate cusururile din lume, dar ai si tu o calitate: esti combativ! :)
0

#28 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 20 February 2009 - 11:11 AM

si simpatic
0

#29 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 February 2009 - 02:19 PM

Vezi postareapuiu.t, la Feb 20 2009, 03:20 AM, a spus:

:)adica io`s ala academicu`
bine mah
0

#30 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 20 February 2009 - 02:47 PM

relax mon-cher
ai nadragi scurti?
si mai ales....zambeste
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Brevet Turism - Prestari servicii in Turism
Obtinerea brevetului ? Scoli ? Cursuri ? Unde ?
Adrian T  9 28.002
Replici noi Brand-ul turistic romanesc sorinkili  4 2.226
Replici noi Preturi CFR cocacola  9 31.863
Replici noi Calatoriti pe cont propriu!
Daca vreti sa NU luati tepe!
Alethia  12 7.114
Replici noi Muzee sau relaxare pe plaja? Lovele  9 3.412