iata de vreau:
ca aici noi toti sa putem scrie mici insemnari de vacanta, momente cu haz care ne-au facut sa ne amuzam, de prin pelegrinarile noastre, escapade, calatorii, si in care sa putem evoca frumusetea locurilor intalnite si a emotiilor traite insotite sau nu de imagini
anul trecut, spre miezul verii, intr-o dimineata de sambata, eu si familia mea( Angela-sotia, Roxana-fica....si cateiii fireste) la cafeaua de dimineata, cu eterna intrebare-n fata: ce facem azi?
Roxana: hai la Rucar.......
din dulcea lene ce pana atunci ne obloja cu caldura ei, s-a ales praful si in 15 min eram in fata blocului gata imbarcati de plecare
uraaaaaaaaaaa!, cantam toti ca nsite capiati si punem cap-compas Agip-ul din bucurestii-noii unde sa facem plinul masinii
soarele deja incepea sa straluceasca din ce in ce mai tare......la benzinerie le cer fetelor mele: nu mai pierdeti vremea si grabiti-va
ce utopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cum se se grabeasca cand se alergau prin magazin dupa fleacuri?....in fine, apar stralucitoare
pana sa urnesc masina din loc, Roxana: Puiu, ti-ai luat insulina?
clar, m-a lovit fulgerul si schimbam sensul ...adica spre casa
pana sa ajungem acasa am stabilit cine urca sus in apartament......evident....Roxana
lista micilor freacuri pe care le uitasem:
insulina-puiu; cartea rosie si groasa de pe birou-puiu, pantalonii scurti cu volane bej-mama ; ochelarii de soare albastrii-roxana, sticla cu cafea-mama, gentuta ovala cu farduri-mama, costum baie-roxana, slapi-roxana, aparat foto-roxana, palarii de soare-roxana-angela,.....ce mai, parca era alta plecare
ne-am pus pe un ras de ne dureau burtile
in fine......am iesit dn capitala prin chitila spre tragoviste
Roxana: Puiu, lasa-o mai moale sa nu fie vre-un radar......... in maxim 1 minut am vazut masina colorata a politiei.....noroc ca eram in curba si sensurile erau despartite de marcaje inalte si amicii politisti erau pe celalalt sens.....
am cantat mai tot drumul, fiecare pe limba lui si cateii ne priveau cam ingrijorati
depasim targoviste, campullung, si oprin sa luam afine de la un localnic....mai bine nu opream....si cateii mananca afine!
doar ca ei ceva mai curat
eram ca purceii......
am inceput sa urcam lin drumul spre rucar-bran, o incantare ptr ochi si spirit
atata spatiu ....o grozavie
la un moment dat , pe partea stanga erau dealuri acoperite cu iarba verde ce se intindea pana in buza padurii si in dreapta, o lunca imensa, iar pe malul apei rece scursa din munte pasteau caii.
cai multi, vigurosi, doar cai
Fisiere atasate
-
DSC02277.JPG (431.59K)
Number of downloads: 22 -
DSC02296.JPG (234.43K)
Number of downloads: 21 -
DSC02306.JPG (575.92K)
Number of downloads: 26
Contact
Facebook
Twitter