Jadora, la Feb 24 2009, 12:22 AM, a spus:
nu...poate ca erau prea urite sa le observe pina si femeile...
Acum, serios, orice fiinta, oricit de ciudata, are toate sansele sa isi gaseasca vreo "replica" de celalalt sex.
Ce nu prea inteleg sunt barbatii bine cu femei urate cu patima, si femei superbe cu barbati ca vai de ei... Desi astea cica's cupluri solide, habar n-am de ce...
E foarte simplu de ce.
Omul ca fiinta sociala, cand isi satisface anumite nevoi primare, va dori sa aiba o anumita stabilitate, in afara de asta intervine si egoismul, privind nevoia de a fi admirat de sexul opus. .
Si pentru asta se fac asemenea alegeri la nivel de subconstient, prin prisma spiritului celuiilalt.
Un barbat constient ca este frumos, nu isi va alege o partenera frumoasa, asta in cazul in care isi va dori o oarecare stabilitate de cuplu, pentru ca va risca sa ramana singur, cand se va ajunge sa intervina acel egoism manifestat sub forma geloziei cand va vedea ca partenera lui este admirata si dorita de altii.
Evident ca totul este la nivel subliminal si subconstient, si tine de perceptia fiecarui individ.
Apoi mai intervine si dorinta de dominatie a celuilalt, o entitate psiohologica inerenta spiritului uman, care ce intra in contradictie cu dorinta de admiratie a celuilalt.
Si uite asa s-a creat un cuplu solid, un urat cu un frumos.
Si uitam sa raspund...
Eu sunt obsedat de ..virgine.