sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce trebuie sa faci daca nu te baga in seama? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   OrSo 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-October 05

Scris 11 October 2005 - 01:50 PM

Ce trebuie sa faci daca persoana iubita nu te baga in seama, atunci cand tu o doresti? :spiteful:
0

#2 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 11 October 2005 - 07:15 PM

Vezi postareaOrSo, la Oct 11 2005, 02:50 PM, a spus:

Ce trebuie sa faci daca persoana iubita nu te baga in seama, atunci cand tu o doresti? :spiteful:
In primul rand,bun venit pe forum!
In al doilea rand,daca persoana pe care o iubesti nu iti da atentie,inseamna k nu este o iubire reciproca,iar dragostea se implineste prin 2 oameni,nu e de ajuns unul singur intr`o relatie....unul vrea iar celalalt se lasa tras de maneca...daca nu te vrea,nu insista...iubire cu sila nu se poate!parerea mea...mergi mai departe,sunt atatea femei si atatia barbati pe lume,nu te opri la unul singur,mai ales cand esti tratat astfel.....
0

#3 Utilizator offline   shorty 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-October 05

Scris 11 October 2005 - 08:29 PM

pai ca si ghiocel asa cred si eu.daca cea pe care o iubesti nu te iubeste asta e.nu e sa fie.eu daca patesc asa ma consolez cu gandu ca nu e de mine daca nu vrea si gata.:P
0

#4 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 11 October 2005 - 08:34 PM

Vezi postareashorty, la Oct 11 2005, 09:29 PM, a spus:

pai ca si ghiocel asa cred si eu.daca cea pe care o iubesti nu te iubeste asta e.nu e sa fie.eu daca patesc asa ma consolez cu gandu ca nu e de mine daca nu vrea si gata.:P
Hi hi micii ghiocei....mi`a placut mult cum te`ai exprimat:"eu ca ghiocel"...nice!
0

#5 Utilizator offline   safdf sfsa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 05

Scris 11 October 2005 - 09:19 PM

dupa cum a spus si andruta nu are rost sa continui dragoste cu sila nu mere si inca o chestie in felul asta te chinui si pe tine si pe ea(pe ea mai mult cred ca o streseaza treaba asta) asa ca fiecare barbat are 1, ceva femei asa ca she is not the only one in the world :P
0

#6 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 11 October 2005 - 09:37 PM

Vezi postareaOrSo, la Oct 11 2005, 02:50 PM, a spus:

Ce trebuie sa faci daca persoana iubita nu te baga in seama, atunci cand tu o doresti? :P

foarte simplu: cauti o femeie care seamana 99.9% cu prima dar spre deosebire de ea TE BAGA in seama...Si daca in cautarile tale vei gasi una care te baga in seama dar nu seamana de loc cu prima, poate fi buna si ea....bineinteles daca-ti place....! :nea:
0

#7 Utilizator offline   Nikia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 05

Scris 12 October 2005 - 11:31 AM

Vezi postareaOrSo, la Oct 11 2005, 03:50 PM, a spus:

Ce trebuie sa faci daca persoana iubita nu te baga in seama, atunci cand tu o doresti? :P

In primul rand buna tuturor!
Cum adica nu te baga in seama?! Asta poate insemna ca persoana pe care tu o iubesti nici nu si-a dat seama de asta. Sau poate nu ai facut destul sau ce trebuia...Nu exclude nici acest aspect.
0

#8 Utilizator offline   TiGeR_asH 

• R0m4nt|cu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-August 05

Scris 12 October 2005 - 01:55 PM

Nu te baga in seama... No problem...
Fii sigur ca ai incercat sa fii placut... ca ai incercat macar 50% din "puterea ta de barbat" si daca nu merge at chiar nu reprezinti un pct de atractie ptr ea... :nea:
Nush ce varsta ai sau cum arati... dar cred ca toti au o sansa ...atat timp cat alegi persoana potrivita... :P

Aceasta postare a fost editata de TiGeR_asH: 12 October 2005 - 01:56 PM

0

#9 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 12 October 2005 - 06:36 PM

Am avut azi o discutie cu o colega de clasa.Mi-a marturisit ca`i place de un tip...si atunci am intrebat`o pai bun si i`ai zis?La care ea imi spune ca nu stie cum...si ma intreaba cum reusesc sau cum am invatat sa ma port asa cu baietii?I-am dat urm raspuns:Nu exista o reteta,nu exista niste reguli in urma carora sa reusesti ce ti-ai propus..pur si simplu poarta`te natural..nu incerca sa pari ceea ce nu esti.Nu trebuie sa-ti fie frica de o eventuala respingere(care este si normala din moment ce suntem oameni atat de diferiti) sau reactii.Mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut...si sa te intrebi cum ar fi fost daca.
0

#10 Utilizator offline   TiGeR_asH 

• R0m4nt|cu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-August 05

Scris 16 October 2005 - 04:40 PM

Citeaza

Mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut...si sa te intrebi cum ar fi fost daca.

Dragutz!
Fii tu... si nu vorbi f. mult si pe subiecte ce ar plictisi...
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Viata in doi deea_s  37 13.589
Topic inchis casatorit caut sex Eatpussy  1 973
Topic inchis Chestionar:    Relatii!
(chestionar adresat femeilor)
Armina  33 9.631
Topic inchis Nu-mi pot explica nimic
egoist,naiv si neexperimentat
Dan_malucuflori  14 3.526
Topic inchis Atasamente Would you be my Valentine?
real ? / imaginar ? (membri roportal welcomed)
Marlboro  321 27.732