Salut! am un fisier excel cu un dictionar roman-englez. cu ce limbaj de baza de date as putea sa il prelucrez in asa fel incat sa fac un program care sa pot sa scriu cuvantul si sa imi apara traducerea?
Pagina 1 din 1
dictionar
Scris 17 February 2009 - 02:14 PM
day_dreamer, la Feb 15 2009, 08:49 PM, a spus:
Salut! am un fisier excel cu un dictionar roman-englez. cu ce limbaj de baza de date as putea sa il prelucrez in asa fel incat sa fac un program care sa pot sa scriu cuvantul si sa imi apara traducerea?
ce inseamna limbaj de baza de data????
cu orice limbaj de programare care are librarii pentru baze de date. sau cu putina chinuiala cauti OLE Automation
Scris 11 March 2009 - 10:56 PM
Din Excel poti sa salvezi in format text/CSV.
Asta e un simplu fisier text.
Poti sa citesti acest fisier cu orice limbaj de programare vrei/stii tu. Nu poate fi vorba de viteza/optimizare, nu cred ca ai milioane de inregistrari.
Sau poti sa faci, direct in Excel, macrouri/scripturi VB pentru cautare.
Asta e un simplu fisier text.
Poti sa citesti acest fisier cu orice limbaj de programare vrei/stii tu. Nu poate fi vorba de viteza/optimizare, nu cred ca ai milioane de inregistrari.
Sau poti sa faci, direct in Excel, macrouri/scripturi VB pentru cautare.
Scris 12 February 2011 - 12:54 PM
Prin 'limbaj de baza de data' probabil se refera la un serviciu / soft pentru a crea o baza de date.
Pentru un site web eu as merge pe MySQL ca baza de date + PHP pentru site, pentru extragerea datelor.
Pentru un site web eu as merge pe MySQL ca baza de date + PHP pentru site, pentru extragerea datelor.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum scot emoticoanele de Craciun
:-/ |
umbrella | 3 | 6.964 |
|
restart din senin | mezu | 2 | 2.256 |
|