Uscan_4.jpg (60.83K)
Number of downloads: 12salut v am scanat toate analizele sa vedeti cum mers la mine viread, eu am inceput tratamentul in decembrie 2008 si pana in in luna mai am ajuns la doar 328 de virusi, sper ca pana in spetembrie sa fac si seroconversie .. viread se gaseste la farmacia sensiblu din mihai bravu vizavi de spitalul victor babes si costa doar 11 linioane 600 lei vechi , ( pretul pt o cutie care ajunge o luna, sunt 30 de comprimate ))
(((in decembrie am facut si 12 sedinte de ozonoterapie uitasem sa precizez))))
si numai fiti atat de pesimisti in privinta hepatitei ca daca incepi un tratament cu viread ai toate sansele sa te faci bine si nu costa o avere eu zic ca oricine isi permite sa cumpere timp de un an viread la 11 milioane 600 lei vechi nu trebuie asteptat dupa acel interferon care costa o avere si are destule efecte negative , ca daca stam sa intram in programul de stat sa il primim gratuit s ar putea deja sa fie prea tarziu ........la noi in tara doctori trateaza c am dupa schema asta:: incepem cu interferon nu functioneaza ai dam cu baraclude si asta dupa ce deja a trecut 5 ani de obsevati cand boala e destul de avansata ....., in cazul meu la trei luni dupa ce am descoperit boala m am si apucat de tratament ...
acest medicament numit viread pe toata durata taratamentului nu a avut absolut nici cel m ai mic efect secundar , dar am avut noroc ca mi l a recomandat un doctor care m ai tratase pacienti cu acest medicant foarte bun , ca cei m ai multi doctori nici nu stiu de exitenta lui in Ro , eu va sugerez sa va interesati de el ca merita incercat , va urez multa bafta numai bine si o sa va tin la curent in continuare
Contact
Facebook
Twitter
RSS