ariana2006, la Oct 11 2005, 11:10 PM, a spus:
Ma ajuta mult punctele voastre de vedere...De aceea am si postat...Am nevoie de opinii obiective.
Si da, si tu ai dreptate. Cu Ionut intervenise rutina, dar pe de-o parte ajunsesem sa ma complac in situatia mea si devenisem un fel de nevasta plictisita si acra, dupa 20 de ani de casnicie, in vreme ce Cristi m-a facut sa scot ce aveam mai bun din mine, mi-am demonstrat mie si celor din jurul meu ca pot face multe. el m-a vazut asa cum sunt de fapt, cu toate defectele si calitatile mele si nu a dat inapoi nici de la a ma certa cand greseam, nici de la a ma lauda cand faceam ceva bun. As putea vorbi toata seara despre el...
Parca vad ca si eu voi face la fel...Dar daca tie ti-a fost greu sa faci asta, e posibil ca mie sa imi fie de cateva ori mai greu. Pun o pasiune de nici mie nu imi vine sa cred. Scuze daca suna aiurea...Asta nu inseamna ca ceea ce ai simtit tu nu ai simtit cu pasiune. Am vrut numai sa fac o comparatie (poate nu cea mai potrivita) pt a putea exprima in cuvinte (lucru dificil) ceea ce simt acum.
Ti-am urmarit posturile in care povesteai de "blestemul iubirii"...Chiar ati terminat-o?!
DAAAAAAA!!! Am terminat`o...

Nu`l mai suportam pe el shi ajunsesem sa nu ma mai simt in largul meu in preajma lui... Shi da, am suferit, shi ink mai sufar, inca ma mai gandesc la el...
Pe Cristi l`am uitat complet, acum cateva zile , mi`a spus cineva care nu shtia de "relatia" mea cu el, k s`a impacat cu fosta lui prietena.. pe care "chipurile" o parasise pt mine.
Ashadar, eu k sa pun capat nebuniei am renuntat la amundoi. Acum stau shi ma gandesc la "ion, blestemul pamantului, blestemul iubirii", adik Ionutz... cel cu care am avut relatia oficiala shi de lunga durata.
Ma mai podideste plansul shi mi se umple sufletul de manie cand ma gandesc la el...
Nu am procedat corect, dar nici s`o continui asa nu am putut, ma simteam "murdara" shi tradatoare...
Si-mi pare rau k am renuntat la el.. mi-as dori sa pot schimba lucrurile , sa fie totul bine, dar , din pacate, nu mai pot face nimic acum...
Aceasta postare a fost editata de Shiva*: 11 October 2005 - 10:18 PM