Pagina 1 din 1
Cum fac cu .rar-urile ? Cum sa convertesc (daca am folosit corect termenul!) fisierele .r
Scris 13 February 2009 - 05:05 AM
Problema e urmatoarea:
am de descarcat tot felul de carti, filme, audio cu ajutorul torrent'ului, iar unele imi ies in format .RAR . Cum si cu ce program sa le convertesc (sau cum sa zic) in .pdf sau in .avi, dupa caz.. ? Explicati-mi procedura.
Sper sa intelegeti despre ce e vorba.
Mersi .
am de descarcat tot felul de carti, filme, audio cu ajutorul torrent'ului, iar unele imi ies in format .RAR . Cum si cu ce program sa le convertesc (sau cum sa zic) in .pdf sau in .avi, dupa caz.. ? Explicati-mi procedura.
Mersi .
Scris 13 February 2009 - 10:44 AM
Liderul, la Feb 13 2009, 05:05 AM, a spus:
Problema e urmatoarea:
Mersi .
Mersi .
eu cred ca trebuie sa le dezarhivezi cu winrar, si eu am gasit asa daca am inteles bine ce ai intrebat, iar daca e asa nu trebuie convertite, pur si simplu le dezarhivezi
Aceasta postare a fost editata de ccata: 13 February 2009 - 10:47 AM
Scris 13 February 2009 - 06:41 PM
Pai, mai intai, tu ai winrar'ul instalat? Daca nu, parca e free pe net. Parca, s-ar putea sa spun prostii. Si abia atunci dezarhivezi.
Scris 13 February 2009 - 07:26 PM
simplu: dezrahivezi prima arhiva si se vor deschide toate, lipite
Scris 28 February 2009 - 01:53 PM
cum securizezi o arhiva rar, adica cum pui parola pe document ?...mi s-a intamplat sa downloadez un document rar si imi cerea parola.
Scris 28 February 2009 - 08:55 PM
dai click dreapta pe fisier, dai "add to archive.." apoi mergi la advanced si vezi imaginea de mai jos 
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
help plzzz! | norgero | 3 | 1.900 |
|
Problema cu criptatea fisierelor.
Criptarea fisierelor |
Deco10 | 9 | 1.979 |
|