sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ar fi fain' sa ma ajutati, daca puteti. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Liderul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 09

Scris 13 February 2009 - 04:59 AM

Buna.

Am o problema care ma complexeaza cam tare. De cam un an incoace, deasupra ochilor au inceput sa mi se faca un fel de PUNCTE DE/CU GRASIME..asa imi spunea cineva sa le spune..sunt mici si albe..partea mai nasoala e ca incep sa se extinda si sub ochi..cred ca o cauza ar fi ca mai lucrez noaptea si probabil e cauza principala a aparitiei lor..Acuma, normal, ma gandesc sa rezolv problema. Bun, evident am sa caut un dermatolog. Dar mai intai ar fi fain daca mi-ati spune parerea voastra legat de aceste puncte: cum credeti ca pot fi inlaturate (DACA pot fi inlaturate) ? ati avut careva problema asta si cum ati rezolvat-o ? vreun medic dermatolog sau medic care ar putea sa rezolve aceasta problema ?! Orice informatie utila m-ar ajuta mult.

Apreciez.

Mersi. Mersi.
0

#2 Utilizator offline   Electra2008 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-October 08

Scris 18 May 2009 - 09:36 PM

Mergi la un dermatolog sau la o cosmeticiana.Punctele astea apar din cauza grasimilor din sange - colesterol, noi le mai spunem si puncte de colesterol, de fapt ele se numesc xantoame si xantelasme.Nu incerca sa le scoti singur deoarece se pot infecta! Sanatate!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi anexita issabella...  7 19.668
Replici noi sforaitul cocacola  5 5.416
Replici noi un fel de cosuri
cosuri