sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Bere Gratis? i-am descoperit curand... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   LittleMo 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-September 05

Scris 10 October 2005 - 07:04 PM

am ajuns din greseala in oradea...si erau ei in concert...au versuri dragute...linii melodice la fel..si mai e ceva:nimeni nu pare sa aiba piesele lor...
0

#2 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 11 October 2005 - 01:03 AM

Ei, cum sa nu : cauta pe internet, e plin de mp3-uri pirat cu Bere gratis ! Sau , desigur, daca iti plac suficient de mult, mergi la un magazin de specialitate si cumpara CD-ul lor...
0

#3 Utilizator offline   kelly 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 09-May 05

Scris 13 October 2005 - 02:02 PM

acum vreo 2-3 ani eram inebunita dupa ei............si acum imi mai plac , ce-i drept nu ca inainte.......................imi aduc aminte ca au avut un concert in bucuresti pe care nu l-am ratat, iar dupa concert am primit un autograf de la mita..............eram asa fericita...................da mi-a trecut acuma febra.........................oricum sunt baieti bine crescuti si chiar au unele melodii care mie mi-au intrat la suflet............melodii care se leaga de unele evenimente din viata mea("Nebun")
0

#4 Utilizator offline   adrian boy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-October 05

Scris 21 October 2005 - 04:42 PM

si eu i-am descoperit in adevaratul sens ceva mai tarzior, la al treilea lor album (acolo sus). baietii chiar canta bine, trebuie ascultati si live pt o imagine corecta :-)

au si site www.beregratis.ro si mai exista si un yahoogroup http://groups.yahoo....oup/beregratis/

muzica lor se gaseste din plin pe net (dc++ etc) desi cel mai bine ar fi sa le cumparati albumele :P
0

#5 Utilizator offline   LittleMo 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 October 2005 - 12:24 PM

mda...ma refeream la faptul ca lumea ori nu stie,ori nu-i place,ori nu e atat de interesata....incat nu are pe calc nici o piesa cu ei...mi-am luat eu piese imediat ce am primit"microbul"....si acum impart pe la prieteni...am impresia ca formatia nu a fost prea mediatizata...nu de multisor era videoclipul de la "campri de lupta" pe canalele astea de muzica romanesti...iar la radio mai putin...
...imi aduc aminte ca postul acela de radio..."cea mai buna muzica din anii '80 incoace"...yeah right :P" ...difuza "eu nu am sa te las" printre Pepe si Stfan Banica Jr...angajati sa ne arate ce inseamna sa ti se repete aceeasi piesa de mii de ori pe zi...si cum se ajunge la saturatie...
enaught with all this :-

Fisiere atasate

0

#6 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 24 October 2005 - 10:43 AM

Vezi postareaold_black_trash, la Oct 23 2005, 01:24 PM, a spus:

...imi aduc aminte ca postul acela de radio..."cea mai buna muzica din anii '80 incoace"...yeah right :P" ...difuza "eu nu am sa te las" printre Pepe si Stfan Banica Jr...angajati sa ne arate ce inseamna sa ti se repete aceeasi piesa de mii de ori pe zi...si cum se ajunge la saturatie...
enaught with all this :-

Asta e deja o cu totul alta problema. Din cate am observat Bere Gratis oricum nu prea sunt promovati (din pacate), asa ca e bine sa te bucuri ca ii poti asculta chiar si intre Pepe & Banica .

PS: Era vorba de EuropaFM.
0

#7 Utilizator offline   LittleMo 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 October 2005 - 03:07 PM

peseul tau....era vb de europa fm...asta era ideea pe care o lansam...adica stiu ca e vb de ei...si prin asta aratam ca nu agreez tipul acela de reclama proprie...

:-

ce piesa va place cel mai mult de la ei?
0

#8 Utilizator offline   black_metal 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-November 05

Scris 17 November 2005 - 11:25 PM

Nu-mi plac deloc!!!!!!!!!Si apropo old black thrash de ce ti-ai pus nickul asta daca tie iti place bere gratis?Si ma rog pe un alt topic ziceai ca, cu cat o muzica e mai comerciala cu atat iti displace mai mult, sa inteleg ca astia fac o exceptie???
0

#9 Utilizator offline   LittleMo 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 January 2007 - 01:48 PM

Vezi postareablack_metal, la Nov 18 2005, 01:25 AM, a spus:

Nu-mi plac deloc!!!!!!!!!Si apropo old black thrash de ce ti-ai pus nickul asta daca tie iti place bere gratis?Si ma rog pe un alt topic ziceai ca, cu cat o muzica e mai comerciala cu atat iti displace mai mult, sa inteleg ca astia fac o exceptie???

uneori cuvantul "black" chiar nu trebuie sa aiba de-a face cu vreun gen de rock fioros...si,nu mi se pare ca oamenii astia de la Bere Gratis ar fi o afacere atat de comerciala...Nu imi retarg cuvintele scrise,conform carora ascult muzica non-comerciala...si,accept ca am unele exceptii.Numai bine black_metal... :cheer:
0

#10 Utilizator offline   kisstina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-February 06

Scris 28 January 2007 - 03:02 PM

eu nici nu stiam ca mai sunt impreuna... nu i-am mai vazut sau auzit prea mult in ultima vreme
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Matchbox Twenty Shadowdancer  3 2.700
Replici noi Documentare