PS am ramas dator cu o explicatie...CONTEXTUL, LOCUL unde si cum a fost posibil sa fie imprimat pe pelicula o astfel de imagine.
sE INTAMPLA undeva in apropiere de jirilofca, undeva in delta dunarii, era ora 4 AM drumul serpuia in BEZnA de afara daca pot spune asa. Imaginea este a 3-a sau a 4-a din sirul de fotografii facute EVENIMENTULUI ! ( am oprit in camp...totul era bezna de jur imprejurul nostru, o liniste cutremuratoare!)
Am spus EVENIMENT pentru ca tocmai cu un minut in urma acestei fotografii(aprxx.) un iepure de cam 5 kga fost la propriu tavalit pe sub masina. A urmat o franare brusca si un marsalier in forta, la coborarea din masina tot peisajul era ca atunci cand explodezi o perna....numai fulgi ! Iepurele intreg...dar nu mai misca..nu spun mort....am facut cateva fotografii...asta a fost ultima...din dimineata zilei de sambata.
La intorcerea din vacanta de pescuit am realizat "detaliile fotografiei ................. si iata-le !!!!!
- Iepurele a fost fotografiat ca trofeu obtinut in lupta cu "fiarele" naturii moderne si ambalat intr-o punga apoi arungat in portbagajul alfei...si pe aici e drumul..
Nu spun ca saracul a fost haituit timp de cateva secunde pana ce tinta a fost fixata ... intre ochii fiarei.....faruri !
-------------------------------------------------------------------------
Explicatie : Uitati-va pe intreaga suprafata a capotei ...a aparut un chip uman cu ochii inchisi..parca!
In partea dreapta a fotografiei apare un fel de ceata...(nu exista asa ceva acolo! nici fum de la masina..motorul a fost oprit...pana la plecare)
mai impresionanta este imaginea aparuta in drepta sus...un chip ciudat cu gura deschisa.......( o fi sufletul iepurelui ??? sau cineva venit dupa El???)
Nu stiu, dati-va si voi cu parerea poate din experientele traite de voi ceva se aseamna.....poate ne explicam ceva
Am sa mai dau detalii daca este cazul