Zi de zi este mai greu sa traiesti in romania asta, politicieni jegosi care cred ca ne controleaza viata… Ne-am saturat sa fim pariul vostru, ne-am saturat sa mai va dam bani de masini, ne-am saturat sa va platim vacante si salarii uriase . Criza economica… hmmm … criza este un cuvand inexistent pentru voi…
Criza de iubiree....
Criza economica deja ni se resimte prin buzunare, fetitele materialiste probabil au inceput deja sa isi schimbe ocupatia, oameni concediati si tristi, oameni care nu mai au bani … Dupa parerea mea in viata nu banii conteaza, unii ar zice ca banii nu aduc fericirea, altii ar zice ca ei alimenteaza fericirea, asa zice si prietenul meu cel mai bun Adi… Insa eu nu sunt de aceasta parerea … am un salariu oky , nu duc lipsa de multe chestii … insa parca vad numai persoane care vor sa te foloseasca drept bancomat, persoane care te iubesc doar daca bagi mana in buzunar adanc… In ziua de astazi este un lux sa poti zice un sincer te iubesc cuiva..
Pentru tine cititorule .... stiu ca ma citesti....
Esti doar un copil frustrat daca crezi ca injuriile tale ma pot afecta, desi tu ma jicnesti, tot tu ma urmezi. Asculti de mine si de intelepciunea mea, imi urmezi vorbele si teoria mea … Probabil vezi ca am ceva de zis si asta te deranjeaza, te macina … poate vrei sa zici ceva dar eu am ziso deja … Oare voi oamenii sunteti facuti doar sa puneti o eticheta fara a o schimba ? Toti ne schimbam … si daca nu ai inteles asta sunt sigur ca tu nu te vei schimba . Esti un copil frustrat pentru ca, crezi in ceea ce zic si te doare ca eu ti-am deschis ochii de multe ori si probabil de multe ori ti-a cazut fisa la vorbele mele, te-ai aplecat dupa ea iar eu o sa am grija sa iti dau si un sut in fund poate asa un pas inainte iti voi da … Esti doar un copil frustrat, fie ca ma asculti sau ma citesti tot din cap dai pe randurile mele si asta pentru ca tu te regasesti in ele. Daca ma jicnesti sunt sigur ca nu ai inteles nimic din asta si vei ramane tot un copil frustrat…
Pagina 1 din 1
Pareri personale ... depre lume .. despre tine :) A doua tema pe care o scriu pentru voi ...
Scris 11 February 2009 - 09:22 AM
Vezi ca ai gresit aria.
Mai venise cineva tot cu asa postari cretze. Si s-a mutat la Play Ground, unde sta in lumea lui.
Mai venise cineva tot cu asa postari cretze. Si s-a mutat la Play Ground, unde sta in lumea lui.
Aceasta postare a fost editata de Laughlin: 11 February 2009 - 09:23 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Cate kg ai? (f/m) - functioneaza
statistici online |
sereniti | 237 | 31.348 |
|