sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

preturi preturi din oslo Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bumbu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-February 09

Scris 10 February 2009 - 12:11 AM

bai copii vreau sa stiu si eu spuneti-mi si mie ceva preturi bautura tigari alimente etc din oslo numai daca vreti ca sa stiu cu cati bani sa plec de acasa multumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   GABRIEL7 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-July 08

Scris 06 August 2009 - 10:12 PM

Vino cu cat mai multi bani posibili.Tara e scumpa si , daca nu ai o slujba sigura, nu te hazarda pana aici cu 300 EUR in buzunar.
0

#3 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 06 August 2009 - 10:21 PM

300 €, ma ia rasul..nush de ce..ma gandesc ca numai tren pt 15 km pana in oslo costa 12€ si o pizza pe terasa 25€, berea 7-8..
0

#4 Utilizator offline   Geo123 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-July 09

Scris 07 August 2009 - 08:43 AM

Vezi postareabumbu, la Feb 10 2009, 12:11 AM, a spus:

bai copii vreau sa stiu si eu spuneti-mi si mie ceva preturi bautura tigari alimente etc din oslo numai daca vreti ca sa stiu cu cati bani sa plec de acasa multumesc anticipat

Sa nu ne spui cu cati bani vii si pe unde vii ... ca cica .. ar fi Oslo plin de hoti si talhari iar tu .... sa nu apari prin ziare la capitolul ... victime . Am glumit si oricum cred ca se exagereaza . Eu am fost in Oslo de doua ori . Autobuzul de la aeroport in Oslo era 180 Kr (aprox. 22 Euro) . La un motel este cam 500 Kr iar la hotel de la 1500 Kr in sus . De magazine .... eu cel mai mult cumpar de la cele turcesti (sau arabi... nu stiu exact ce natii sint) ....legumele imi par mai naturale nu din plastic :lol: . Acolo gasesti si muraturi , varza acra si o branza mai buna (dupa parerea mea ) Vin poti sa cumperi numai din magazine "speciale" .... Vinmonopolly .(cred ca am scris corect) si costa cam 10-15 Euro. De bere s-a mai zis ... Tigarile sint aprox 9 eruro . Deci vino cu cat mai multe tigari ... eventual roaga prietenii sa ia si ei pentru tine . Ai voie un singur cartus dar eu iau vreo 3 .... si daca te opreste la control .. cica le platesti pe celelalte la pretul norvegian din magazin . Cred ca am venit de 20 de ori din tara si m-a oprit o singura data acum vreo 2 ani .
0

#5 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 07 August 2009 - 09:22 AM

Vezi postareaGeo123, la Aug 6 2009, 11:43 PM, a spus:

Deci vino cu cat mai multe tigari ... eventual

Te lasi de fumat!!!!!! si bei doua cafele :lol:)))) in plus o sa te simti si mai bine.
0

#6 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 August 2009 - 09:30 AM

Vezi postareaGeo123, la Aug 7 2009, 08:43 AM, a spus:

Am glumit si oricum cred ca se exagereaza . . Ai voie un singur cartus dar eu iau vreo 3 .... si daca te opreste la control .. cica le platesti pe celelalte la pretul norvegian din magazin . Cred ca am venit de 20 de ori din tara si m-a oprit o singura data acum vreo 2 ani .

Nu se exagereaza cu nimic! Si nu-l incuraja sa-si aduca tigari mai mult decat e legal. Stii ce se intmpla? nu ca te pune sa le platesti doar, ci iti da si amenda. Daca tu ai avut bafta prosteasca sa nu te opreasca, e bafta ta. Altu poate nu o are. Si pune mana pe ziare, se opresc romanii la vama, fara exceptie. Si asta din cauza infractorilor. Ai mei au fost puricati urat si multi cu care am stat de vb...
0

#7 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 07 August 2009 - 09:35 AM

Vezi postareaGeo123, la Aug 7 2009, 09:43 AM, a spus:

Sa nu ne spui cu cati bani vii si pe unde vii ... ca cica .. ar fi Oslo plin de hoti si talhari iar tu .... sa nu apari prin ziare la capitolul ... victime .

uite de asta s-au inventat cardurile sau cecurile de călătorie
0

#8 Utilizator offline   Geo123 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-July 09

Scris 07 August 2009 - 09:53 AM

Vezi postareaAmpera, la Aug 7 2009, 09:30 AM, a spus:

Nu se exagereaza cu nimic! Si nu-l incuraja sa-si aduca tigari mai mult decat e legal. Stii ce se intmpla? nu ca te pune sa le platesti doar, ci iti da si amenda. Daca tu ai avut bafta prosteasca sa nu te opreasca, e bafta ta. Altu poate nu o are. Si pune mana pe ziare, se opresc romanii la vama, fara exceptie. Si asta din cauza infractorilor. Ai mei au fost puricati urat si multi cu care am stat de vb...

Nasol . Deci daca mergeti pe acolo ascultati sfatul ei .
Am luat o singura amenda pentru parcare ... 500 Kr . Mai erau si alte masini acolo si am zis ca se poate /..... o straduta mai laturalnica ... merge ! Probabil ca ei erau cu alta treaba pe acolo sau locuiau acolo . :soc: Asa ca de atunci ... folosesc numai parcarile cu plata . :tease:

Vezi postareaDiela, la Aug 7 2009, 09:35 AM, a spus:

Buna inventie ! :lol: Si cate si mai cate inventii apar .... sa ne faca viata mai usoara si frumoasa ... iar noi nu apreciem ce fac bancile pentru noi . :)
0

#9 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 August 2009 - 10:14 AM

Vezi postareaDiela, la Aug 7 2009, 09:35 AM, a spus:

:lol: sa vezi ce se fura si pe de carduri..tehnica''pisica'' ii zice. Noua ne-au schimbat cardurile acum, au bagat c-un cip special, cica asta pana invata romanii cum sa le ''lucreze''
0

#10 Utilizator offline   GABRIEL7 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-July 08

Scris 07 August 2009 - 10:26 PM

am 41 ani sint de treaba si vin in oslo la munca cu contract pe data de 28 februarie ca zugrav finisor

Distractiv de urmarit replicile, dar...cred ca omu' nu mai are nevoie de info...s-a lamurit singur de atunci:)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi snowboard? harutzzi  12 4.298
Replici noi INFORMATII PRACTICE