preturi preturi din oslo
Scris 10 February 2009 - 12:11 AM
bai copii vreau sa stiu si eu spuneti-mi si mie ceva preturi bautura tigari alimente etc din oslo numai daca vreti ca sa stiu cu cati bani sa plec de acasa multumesc anticipat
Scris 06 August 2009 - 10:12 PM
Vino cu cat mai multi bani posibili.Tara e scumpa si , daca nu ai o slujba sigura, nu te hazarda pana aici cu 300 EUR in buzunar.
Scris 06 August 2009 - 10:21 PM
300 €, ma ia rasul..nush de ce..ma gandesc ca numai tren pt 15 km pana in oslo costa 12€ si o pizza pe terasa 25€, berea 7-8..
Scris 07 August 2009 - 08:43 AM
bumbu, la Feb 10 2009, 12:11 AM, a spus:
bai copii vreau sa stiu si eu spuneti-mi si mie ceva preturi bautura tigari alimente etc din oslo numai daca vreti ca sa stiu cu cati bani sa plec de acasa multumesc anticipat
Sa nu ne spui cu cati bani vii si pe unde vii ... ca cica .. ar fi Oslo plin de hoti si talhari iar tu .... sa nu apari prin ziare la capitolul ... victime . Am glumit si oricum cred ca se exagereaza . Eu am fost in Oslo de doua ori . Autobuzul de la aeroport in Oslo era 180 Kr (aprox. 22 Euro) . La un motel este cam 500 Kr iar la hotel de la 1500 Kr in sus . De magazine .... eu cel mai mult cumpar de la cele turcesti (sau arabi... nu stiu exact ce natii sint) ....legumele imi par mai naturale nu din plastic
Scris 07 August 2009 - 09:30 AM
Geo123, la Aug 7 2009, 08:43 AM, a spus:
Am glumit si oricum cred ca se exagereaza . . Ai voie un singur cartus dar eu iau vreo 3 .... si daca te opreste la control .. cica le platesti pe celelalte la pretul norvegian din magazin . Cred ca am venit de 20 de ori din tara si m-a oprit o singura data acum vreo 2 ani .
Nu se exagereaza cu nimic! Si nu-l incuraja sa-si aduca tigari mai mult decat e legal. Stii ce se intmpla? nu ca te pune sa le platesti doar, ci iti da si amenda. Daca tu ai avut bafta prosteasca sa nu te opreasca, e bafta ta. Altu poate nu o are. Si pune mana pe ziare, se opresc romanii la vama, fara exceptie. Si asta din cauza infractorilor. Ai mei au fost puricati urat si multi cu care am stat de vb...
Scris 07 August 2009 - 09:53 AM
Ampera, la Aug 7 2009, 09:30 AM, a spus:
Nu se exagereaza cu nimic! Si nu-l incuraja sa-si aduca tigari mai mult decat e legal. Stii ce se intmpla? nu ca te pune sa le platesti doar, ci iti da si amenda. Daca tu ai avut bafta prosteasca sa nu te opreasca, e bafta ta. Altu poate nu o are. Si pune mana pe ziare, se opresc romanii la vama, fara exceptie. Si asta din cauza infractorilor. Ai mei au fost puricati urat si multi cu care am stat de vb...
Nasol . Deci daca mergeti pe acolo ascultati sfatul ei .
Am luat o singura amenda pentru parcare ... 500 Kr . Mai erau si alte masini acolo si am zis ca se poate /..... o straduta mai laturalnica ... merge ! Probabil ca ei erau cu alta treaba pe acolo sau locuiau acolo .
Diela, la Aug 7 2009, 09:35 AM, a spus:
uite de asta s-au inventat cardurile sau cecurile de călătorie
Buna inventie !
Scris 07 August 2009 - 10:26 PM
am 41 ani sint de treaba si vin in oslo la munca cu contract pe data de 28 februarie ca zugrav finisor
Distractiv de urmarit replicile, dar...cred ca omu' nu mai are nevoie de info...s-a lamurit singur de atunci:)
Distractiv de urmarit replicile, dar...cred ca omu' nu mai are nevoie de info...s-a lamurit singur de atunci:)
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
snowboard? | harutzzi | 12 | 4.298 |
|
INFORMATII PRACTICE
TEMA PTR. ACASA :) |
GABRIEL7 | 13 | 5.955 |
|
cazare norvegia | Zobarr | 5 | 3.055 |