Vanzari parfumuri - parfumuri masculine si feminine un cadou frumos pentru iubita/iubitul tau
Scris 08 February 2009 - 11:49 PM
Pentru oferta completa vizitati situl nostru www.comenzi-parfumuri.ro. Parfumurile sunt 100% originale ba chiar detinem si un blog unde aveti la dispozitiie mai multe informatii despre parfumuri inclusiv un mic ghid pentru a depista un parfum contrafacut.
Scris 09 February 2009 - 01:13 AM
You gotta be kiddin` me.
Pana sa ajung la celelalte "lucruri care ar trebui verificate pentru a depista un parfum contrafacut", trebuie sa ma convingeti sa cumpar. Si exista oameni care nu sunt dispusi sa dea 300 de ron, sa zicem, ca sa va testeze.
Asa va convingeti clientii potentiali? Spunandu-le ca altii nu-si permit sa faca un site?
Contactul cu voi se rezuma la un numar de mobil si o adresa de mail. O firma serioasa are atasata o adresa. Clientul habar nu are unde sa dea de voi daca are probleme cu ce-a cumparat.
Altfel, succes.
Aceasta postare a fost editata de Amidala: 09 February 2009 - 01:14 AM
Scris 09 February 2009 - 09:04 AM
Amidala, la Feb 9 2009, 02:13 AM, a spus:
Adresa este atasata in proforma. Nu exista nici o metoda disponibila online de a va convinge ca parfumurile sunt orginale. Si intradevar cand costurile unui magazin online bine pus la punct se ridica pana la 2000 de euro, pot spune ca altii nu-si permit.
Si daca ai citit cu atentie am spus ca este doar o metoda de diferentiere, nu ca iti va garanta ca situl respectiv vinde parfumuri originale. Se stie prea bine pana si marile magazine de parfumuri vand marfa contrafacuta printre parfumurile originale, insa pentru simplul fapt ca au un magazin fizic nimeni nu pune la indoiala autenticitatea produselor.
Amidala, la Feb 9 2009, 02:13 AM, a spus:
Si exista oameni care nu sunt dispusi sa dea 300 de ron, sa zicem, ca sa va testeze.
Asa va convingeti clientii potentiali? Spunandu-le ca altii nu-si permit sa faca un site?
Dar nici nu trebuie. Parfumurile sunt livrate prin fan curier deci clientul poate sa deschida coletul. Daca are indoieli poate sa il returneze.
Sper ca v-am raspuns la intrebari si va doresc o zi buna.
Aceasta postare a fost editata de comenzi_parfumuri: 09 February 2009 - 09:22 AM
Scris 09 February 2009 - 10:57 AM
Sincer sa-ti spun, site-ul vostru imi pare facut de amatori. Cand esti "proaspat iesit pe piata", nu-ti permiti sa pari "amator" daca doresti sa supravietuiesti, avand in vedere concurenta ce exista pe segmentul asta de piata. Trebuie sa creezi o impresie puternica, daca doresti sa fii luat in seama.
In ceea ce ma priveste, n-ati reusit.
Scris 20 February 2009 - 03:45 PM
In ochii mei, oricum ramaneti amatori.
Contact
Facebook
Twitter
RSS