Stie cineva?..A avut careva?!..
Scris 07 October 2005 - 03:08 PM
Scris 07 October 2005 - 05:06 PM
Analiza de singe ,costa pina in 300 000 ca sa determine daca ai vrio hepatita sau nu.
Manifestari depinde;oboseala foarte mare asta este pe prin plan,eu aveam si dureri mari de cap de oase,tot spuneam ca am reuma,pina a inceput in locul unde ma durea imediat pe moment mi se si umfla .
Nu dispera dute sa faci analiza si sa vezi ca totul va fi bine.
Iti doresc succes si sanatate multa,Masriana
Scris 07 October 2005 - 05:31 PM
Mariana56, la Oct 7 2005, 06:06 PM, a spus:
Analiza de singe ,costa pina in 300 000 ca sa determine daca ai vrio hepatita sau nu.
Manifestari depinde;oboseala foarte mare asta este pe prin plan,eu aveam si dureri mari de cap de oase,tot spuneam ca am reuma,pina a inceput in locul unde ma durea imediat pe moment mi se si umfla .
Nu dispera dute sa faci analiza si sa vezi ca totul va fi bine.
Iti doresc succes si sanatate multa,Masriana
buna..ms mult pt ras..dar nu am intzeles bine..ai avut shi tu shi pe sotzul tau nu l`a afectat cu nimik sau ?...(shi daca sunt sanse 100% ca numa intr`o noapte sa se produca actul sexual shi sa se ia?.,..ms mult
Scris 07 October 2005 - 05:54 PM
Fi linistit,totul va fi bine.Mariana
Scris 07 October 2005 - 07:23 PM
fii linistit, daca sotul partenerei tale a avut HBV sau HCV nu ai de ce sa te mai temi. Daca are momentan, atunci trebuie sa iti faci griji doar daca ai HBV deoarece acesta se poate transmite pe cale sexuala. Sansele sa se transmita HCV la un singur act sexual este aproape de 0. Daca chiar vrei sa fii linistit duceti-va amandoi si faceti serologia, adica determinatrea anticorpillor HBV, HCV si valorile transaminazelor.
Scris 13 October 2005 - 01:41 PM
Ecko72unltd, la Oct 7 2005, 04:08 PM, a spus:
Ai intrat in panica... Daca ai sa faci cateva analize, te duci la un centru de recoltare a sangelui si ti le face pe loc, ai sa vezi daca ai anticorpi pt virusul a,b sau c.
Si mai e o chestie, sotul ei are, (hepatita) ea nu are, dar tu e posibil sa o fi luat....
Scris 08 December 2005 - 11:34 AM
Gabriel Paduraru, la Oct 13 2005, 01:41 PM, a spus:
Si mai e o chestie, sotul ei are, (hepatita) ea nu are, dar tu e posibil sa o fi luat....
revin .. testele au iesit negative la toate ..ms de raspunsuri
Scris 09 January 2006 - 10:01 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Melanom coroidian | ancakarina | 0 | 1.884 |
|
sa mergem la innot!
la Cluj: 80.000 lei intrarea la Olimpic |
Victor Apostu | 15 | 22.553 |