sau Inregistrare

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

DOAR sex-sex buddy Topic combinat. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Jadora 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-January 09

Scris 08 February 2009 - 09:06 AM

nedumerire existentziala... :roll: ... i s-a intimplat cuiva sa aiba o relatie ok (nu one night stand, relatie de ceva durata) bazata strict pe sex?
Adica nu alte discutii, iesiri la un suc, la o ciorba, ceva vraji in between, nu sentimente, implicatii, asteptari .... nimic din toate astea? Ca definitie, exista defalcarea clara "dragoste", "prietenie" si "sex si atit" - dar ce naibii inseamna "sex si atit" - out of the blue ? :D

Ma refer in special la femei, cum vad ele lucrurile din punctul asta de vedere - probabil pt barbati chiar n-ar fi o problema... desi... "este " si ei oameni, pina la urma.
Om fi noi, femeile, create altfel, functionam altfel, ne trebe un trigger afectiv ca sa ne apropiem fizic de cineva...sau nu ne trebe?

PS: cred ca se subintelege: nu ma refer la "professionals", in care sint implicati bani, plati, avantaje materiale....

Aceasta postare a fost editata de Jadora: 08 February 2009 - 09:16 AM
Motiv editare: mirckuitoare

0

#2 Utilizator offline   bogdan22 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 25-November 08

Scris 08 February 2009 - 09:31 AM

am un prieten care are o astfel de relatie si din cate stiu tipa e marita el se insoara vara aceasta si cand se suna au niste codurile pe care le folosesc si se intalnesc ori la el ori la ea ...isi fac treaba.... si apoi fiecare isi vede de drumul lui
0

#3 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 08 February 2009 - 12:28 PM

dap, treaba asta cu sex friends e tot mai des intalnita.
0

#4 Utilizator offline   terebentina 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 08-February 09

Scris 08 February 2009 - 12:33 PM

Vezi postareafast_motion, la Feb 8 2009, 12:28 PM, a spus:

dap, treaba asta cu sex friends e tot mai des intalnita.

da, deaia nu scrie nici o fata aici? sex friends pe dracu
0

#5 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 08 February 2009 - 12:37 PM

lumineaza-ne atunci...
0

#6 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 08 February 2009 - 12:49 PM

sincer eu una nu as putea sa fac ...asta pe o perioada mai indelungata pentru ca ar aparea inconstient niste sentimente...adica da as putea face sex one night stand...dar o dat sau de 2 ori cu cineva,daca chiar as avea nevoie insa nu sa fie ceva de lunga durata
0

#7 Utilizator offline   Jadora 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 31-January 09

Scris 08 February 2009 - 01:03 PM

bogdan, din afara nu prea poti sa iti dai seama ce e intre aia doi, daca sint sentimente sau altceva.

Era vorba...de o relatie in care nu investesti emotional deloc.
Mie mi se pare ca dupa un one night stand - hai, doua-trei one night standuri, sa te lamuresti :roll: - fie incepe sa apara si un soi de atasament-compatibilitate, etc, care in timp evolueaza afectiv, fie nu te mai vezi cu el/ea. Ca nu mai ai de ce.

Dar sa mentii asa un fel de one-night-stand recurent, cu aceeasi persoana... nu vad de ce ai face-o. Macar ai alege altul, nu tot ala, daca oricum e unul paralel dpdv sentimente.
In fine. Poate nu inteleg eu conceptul de sex relationship. D'aia vroiam sa vad alte pareri.

Aceasta postare a fost editata de Jadora: 08 February 2009 - 01:06 PM

0

#8 Utilizator offline   vietnam 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-April 06

Scris 08 February 2009 - 04:56 PM

Cu fosta mea prietena am avut asa ceva, primele 2-3 luni inainte sa fim impreuna era doar bazat pe sex, pur sex. Desi ea reusise mai bine ca mine sa pastreze un zid emotional, pana la urma am ajuns sa fim impreuna, si desi era ceea ce ne doream amandoi pana la urma,intr-o relatie se schimba multe fata de o relatie bazata pe sex. Am mai stat doar vreo luna si ceva impreuna pana cand ne-am desparit.
0

#9 Utilizator offline   mița 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 08 February 2009 - 05:01 PM

Femeile, au 'abilitatea' de a atasa sentimente ,gesturilor.
" m-a sarutat intr`un anume fel... m-a privit intr`un anume fel... cred ca ma iubeste" .

#10 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 08 February 2009 - 05:08 PM

Vezi postareaJadora, la Feb 8 2009, 09:06 AM, a spus:

nedumerire existentziala... :roll: ... i s-a intimplat cuiva sa aiba o relatie ok (nu one night stand, relatie de ceva durata) bazata strict pe sex?
Adica nu alte discutii, iesiri la un suc, la o ciorba, ceva vraji in between, nu sentimente, implicatii, asteptari .... nimic din toate astea?

Niciodată nu există doar sex,iar cei care cred că au trăit așa ceva, se foarte înșeală. Suntem oameni și nu roboți care își exercită funcții,întotdeauna avem așteptări (de scurtă sau lungă durată) - conceptul de ”așteptare” diferă de la caz la caz. Asta cu ”nu alte discuții” e un mare bullshit, de parcă poți să te întâlnești cu un om timp de câteva luni,să zicem, și să o execuți pe dânsa-ntrânsa,să te îmbraci și să pleci.Prea multe filme ați văzut,măi copii, sau prea sadici sunteți - tare v-o mai înrăit viața asta de aveți astfel de gânduri/mentalități.
De parcă atunci când te întâlnești doar pentru a face seps, nu te gândești cum va fi, nu vei avea așteptări de genul ”oare mă va privi diferit?”,”oare va simți/voi simți ceva?” - să fim serioși. Astea-s lucruri/nevoi firești. Indiferent de lucrul pe care îl facem , mereu avem dorințe,așteptări,mereu ne implicăm, chiar de se zice că uneori bărbații gândesc cu partea de jos, vă asigur că după ce pleacă de la respectiva partidă, tot va interveni partea ”umană” -știți voi (sau nu?) aia care ne diferențiază de animale.

Așa că,Jadorato,stai jos, azi ai nota 3.

Aceasta postare a fost editata de bydy: 08 February 2009 - 05:50 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Sexul are un pret laursan3  14 2.461
Hot Topic (New) swingers
pareri pro si contra
yoghy  133 32.865
Hot Topic (New) Cum si unde termina...
discutam de sfarsituri explozive..
crystyann  66 18.748
Hot Topic (New) MythBusters
de ce mint femeile?.....................................in pat.
New Task  187 11.586
Replici noi La cat timp?
...
ksandraL  10 3.317