Rau-Bine Lucifer-Dumnezeu
Scris 07 February 2009 - 07:49 PM
Eu cred ca nu poate exista una fara cealalta!Dar tu de ce ma intrebi ... intr'o ironie totala, cand puteai sa imi raspunzi frumos la intrebare!
Nu am zis ca e musai sa invinga una din ele...dar oricare ar vrea putere ...sa fie peste celalalt!
Nu am zis ca e musai sa invinga una din ele...dar oricare ar vrea putere ...sa fie peste celalalt!
Aceasta postare a fost editata de VaMpIrIkHa: 07 February 2009 - 07:52 PM
Scris 07 February 2009 - 08:01 PM
VaMpIrIkHa, la Feb 7 2009, 07:49 PM, a spus:
Eu cred ca nu poate exista una fara cealalta!Dar tu de ce ma intrebi ... intr'o ironie totala, cand puteai sa imi raspunzi frumos la intrebare!
Voi fii putin siropos,desi nu-mi sta in fire
Depinde de tine care dintre ele va reusi sa invinga in inima ta
Scris 09 February 2009 - 10:02 PM
Nu am vrut sa dau un raspuns la moda...am spus doar ce am simtit...pentru ca nu cred in nici una din parti...nu cred in nimic ... si nu cred ca raspunsul meu este demn de toata lauda!
Scris 09 February 2009 - 10:24 PM
Intr-adevar vampirico,ai dat un raspuns de 2 lei,jalnic si penibil. De asta nici nu ti-am mai raspuns.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Preoti duhovnici in Atena | Karina30 | 0 | 654 |
|
De ce are nevoie Dumnezeu de soldati ?
Cu cin' se bate ? Nu e atotputernic ? |
alone4ever | 36 | 2.417 |
|
Ok dpdv religios; vrajitorie, sau ce...? |
Finnian | 41 | 15.062 |
|
Erodarea procesului stiintic de catre superstitie (religie) | CavalerulJedi | 56 | 3.813 |
|
Porunca Supremă
Deuteronom VI,5 |
tota_puri | 31 | 4.078 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS