sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Video in PowerPoint Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Minni3 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-February 09

Scris 07 February 2009 - 02:35 PM

Well... Nu stiu cum sa incep... Deci am o problema ;)... am descarcat de pe youtube niste scene din cateva filme de dragoste. In sfarsit, am taiat de acolo exact ce mi-a trebuit, am umplut dektop-ul cu programe cu care sa tai, sa lipesc secventele, etc. etc. Dupaia am scos un program cu care sa convertesc ce am facut. am convertit in .avi, .mpg, .wmv, etc. Probl e ca niciunu` nu intra in PowerPoint ;) . ce ar trebui sa fac?? ;) va rogg daca puteti sa ma ajutati... raman datoare :*

Aceasta postare a fost editata de Minni3: 07 February 2009 - 03:09 PM

0

#2 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 08 February 2009 - 01:54 AM

Vezi postareaMinni3, la Feb 7 2009, 02:35 PM, a spus:

Well... Nu stiu cum sa incep... Deci am o problema :D... am descarcat de pe youtube niste scene din cateva filme de dragoste. In sfarsit, am taiat de acolo exact ce mi-a trebuit, am umplut dektop-ul cu programe cu care sa tai, sa lipesc secventele, etc. etc. Dupaia am scos un program cu care sa convertesc ce am facut. am convertit in .avi, .mpg, .wmv, etc. Probl e ca niciunu` nu intra in PowerPoint :roll: . ce ar trebui sa fac?? :D va rogg daca puteti sa ma ajutati... raman datoare :*

Cred ca ar trebui sa te uiti umpic la ce extensi suporta power point-ul. Apoi sa vezi ce program iti trebuie ca sa convertesti din extensile pe care le ai in cele care se potrivesc in power point.
0

#3 Utilizator offline   queensoft 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-March 09

Scris 12 March 2009 - 10:19 AM

Vezi postareaMinni3, la Feb 7 2009, 02:35 PM, a spus:

Probl e ca niciunu` nu intra in PowerPoint :kiss: . ce ar trebui sa fac?? :blink: va rogg daca puteti sa ma ajutati... raman datoare

Nu intra... CUM adica??? Ce eroare primesti.
In powerpoint merg filmele WMV. Le pui folosind meniul Insert > Movie and Sounds > Movie from file.
Trebuie sa ai filmul in acelasi folder cu fisierul powerpoint PPT.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Comanda access digitalart  1 2.705
Replici noi excel minas  1 2.108
Replici noi Aplicatii EXCEL
tot felul de probleme