Bună ziua,
Am nişte prelucrări foto format A3,de fapt nişte colaje care conţin şi flori presate şi aş vrea să le protejez de un geam de sticlă,prins pe margini cu un fel de cleme...nu cunosc termenul de specialitate,dar nici "īnrămare" nu pare a fi potrivit.
Īn ce fel de magazine să caut clemele respective?Că de geamuri fac eu rost(trebuie să fie cele mai subţiri,nu?)...dar nu ştiu dacă cei de la fabrică le pot găuri.De aceea mă gīndeam că poate există seturile gata prelucrate,care să aibă şi fundalul tare pe care să lipesc colile..Dacă ele sīnt mai mari de A3 se mai pretează la acest tip de īnrămare?Unele au şi ramele printate pe ele.
Pagina 1 din 1
Un sfat pentru īnrămare,vă rog... ...A4,A3,etc.
Scris 10 February 2009 - 10:31 PM
se numeste inramare chiar daca e vorba despre fotografii sau postere
poti sa acoperi lucrarea cu sticla de 2mm chiar daca e A3
ai putea sa incadrezi lucrarea in passe-partout, apoi o rama simpla care va proteja sticla
eu iti sugerez sa mergi la un atelier de inramare fotografii/postere/tablouri si sa vezi la fata locului cum se procedeaza, te-ar ajuta mult (asta daca mai ai si alte inramari de facut) / poate rezolvi cu ei sa-ti execute la un pret rezonabil inramarea, oricum nu cred ca e scump ca nu ai nevoie de rama de lemn.
poti sa acoperi lucrarea cu sticla de 2mm chiar daca e A3
ai putea sa incadrezi lucrarea in passe-partout, apoi o rama simpla care va proteja sticla
eu iti sugerez sa mergi la un atelier de inramare fotografii/postere/tablouri si sa vezi la fata locului cum se procedeaza, te-ar ajuta mult (asta daca mai ai si alte inramari de facut) / poate rezolvi cu ei sa-ti execute la un pret rezonabil inramarea, oricum nu cred ca e scump ca nu ai nevoie de rama de lemn.
Scris 12 February 2009 - 05:46 PM
Tot ce ti-a recomandat fulgdenea este ok , vreau sa precizez doar ca daca-ti inramezi singur ai grija la dimensiunea passpartolui si la culoarea pe care o alegi , trebuie sa fie un echilibru intre fotografie , passpartout , rama .
iti sugerez sa folosesti o sticla antireflex , difeenta de pret intre una normala si una antireflex este foarte mica .
iti sugerez sa folosesti o sticla antireflex , difeenta de pret intre una normala si una antireflex este foarte mica .
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cross Border Pictures
concurs de fotografie |
AsociatiaINDECO | 0 | 819 |
|
recuperare d poze | ashtray | 13 | 14.208 |
|