A prevazut cineva criza actuala?
Scris 06 February 2009 - 11:51 PM
Stie cineva o persoana, o declaratie, un link, orice ca sa citesc si eu despre aceasta previziune.
Astia care tot vin cu informatii despre 2012 ar fi trebuit sa vada si criza! Au dat informatii despre ea?
Scris 07 February 2009 - 12:15 AM
Nu-l comentez , citeste-l.
Citeaza
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
Ron Paul, congessman şi candidat la preşedenţia SUA, a avertizat īncă din 2007 ca īn curānd dolarul nu va mai valora nimic, lucru ce va duce la prăbuşirea economiei mondiale, accelerarea inflaţiei şi creşterea preţului petrolului.
Īn cadrul unei emisiuni moderată de cunoscutul jurnalist de investigatii Alex Jones, Ron Paul a declarat:
"Odată ce şi-au dat seama că poporul american a realizat jocul īnşelător pe care īl fac, cei care conduc sistemul bancar şi monetar nu au cum să fie prea īncāntaţi. Dacă Bush este suficient de absurd īncāt să declanşeze un atac asupra Iranului, aceasta ar putea genera o asemenea criză īncāt barilul de petrol să ajungă la 200 de USD."
Continuare!
Scris 07 February 2009 - 12:16 AM
thunami, la Feb 6 2009, 11:51 PM, a spus:
Stie cineva o persoana, o declaratie, un link, orice ca sa citesc si eu despre aceasta previziune.
Astia care tot vin cu informatii despre 2012 ar fi trebuit sa vada si criza! Au dat informatii despre ea?
Scris 07 February 2009 - 12:30 AM
Scris 07 February 2009 - 12:46 AM
thunami, la Feb 6 2009, 11:51 PM, a spus:
Previziune nu cred ca a existat.
Dar de stiut au stiut cei care au declansdat-o.
Cat despre durata nu cred ca poate spune cineva, concret, cart vor dura efetele ei.
De fapt ea s-a incheiat, acum sunt efectele care sunt intretinute si manipulate.
Scris 07 February 2009 - 12:56 AM
Editura for you ofera in romaneste destule informatii.
Scris 07 February 2009 - 12:54 AM
Scris 07 February 2009 - 04:40 AM
evening, la Feb 7 2009, 12:56 AM, a spus:
Editura for you ofera in romaneste destule informatii.
A intrebat de previziuni astronomice sau paranormale privitor la anul declansari crizei.
Ca previziuni economice asta stie toata lumea, ca au fost si vor fi mereu. Nu e o noutate asta .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Profetii despre viitorul si sfarsitul lumii
Cat de credibile sunt? |
Black velvet | 8 | 925 |
|
Descoperirea care schimba tot ce stiai despre Apocalipsa
Cand se termina calendarul lumii |
Danfodor | 3 | 836 |