Femeile sunt papusi? Chiar suntem niste jucarii?
Scris 07 February 2009 - 10:07 AM
Stai sa vad dak am inteles bine...trebuia sa faci NUMAI ce vrea el si cind vrea el, in rest sa stai linistita in coltzu' tau - si din cind in cind sa iasa la promenada s vada lumea ce tipa si-a tras alaturi.... Cam asa?
Sau la ce te referi?
Sau la ce te referi?
Scris 07 February 2009 - 10:56 AM
PaPuShica20, la Feb 7 2009, 12:14 AM, a spus:
Eu una asa ma simt...asa a rezultat din relatia asta...ori sunt eu nebuna ori este el...am nevoie sa ma ajute cineva sa inteleg...

si ti-ai luat rolul in serios ,altfel nu-ti alegeai acest nick
mie mi se pare ca tu vrei sa te lauzi aici cu rolul tau de papusa ..draguta de tine
Robinhud, la Feb 7 2009, 09:21 AM, a spus:
...si mai rau... obiect de unica folosinta pentru unii
- instrument de distractie pentru altii...
- pentu prea putini barbati ,din pacate ...femeia este "un dar " ceva special,fragil si totusi atat de puternica...ce se daruieste trup si suflet celui pe care il iubeste cu adevarat..., mama, prietena,partenera de viata, cea care aduce alinare si mangaiere...gata pentru a se sacrifica pentru cel iubit.
- instrument de distractie pentru altii...
- pentu prea putini barbati ,din pacate ...femeia este "un dar " ceva special,fragil si totusi atat de puternica...ce se daruieste trup si suflet celui pe care il iubeste cu adevarat..., mama, prietena,partenera de viata, cea care aduce alinare si mangaiere...gata pentru a se sacrifica pentru cel iubit.
depinde de femeie ..daca toata ziua nu face altceva decat sa se machieze..sa mearga la cumparaturi la mall...sa iasa in baruri de fite cu prietenele... cum altfel poti sa o tratezi ?
Scris 07 February 2009 - 11:05 AM
PaPuShica20, la Feb 7 2009, 12:14 AM, a spus:
Eu una asa ma simt...asa a rezultat din relatia asta...ori sunt eu nebuna ori este el...am nevoie sa ma ajute cineva sa inteleg...

daca ai da mai multe detalii....ai povesti ceva anume,care sa ne ajute un pic poate ar fi mai usor sa intelegem ce vrei tu sa zici
PaPuShica20, la Feb 7 2009, 12:32 AM, a spus:
jm3ch3r cu lovele nu..om care munceste da...
nu sunt singura cu problema asta..mai am prietena...
doar nu iteleg comportamentu asta..si de asta zis papusi..ca asa m am simtit si eu..
si sunt sigura ca nu sunt singura care a simtit asta...
nu sunt singura cu problema asta..mai am prietena...
doar nu iteleg comportamentu asta..si de asta zis papusi..ca asa m am simtit si eu..
si sunt sigura ca nu sunt singura care a simtit asta...
mai poate papusa fie si intr-un sens pozitiv,poate sa iti mai zica lumea si ca pe un compliment.... depinde de situatie de imprejurari
Scris 07 February 2009 - 11:20 AM
nu spune la nimeni ..ca dupa aia te trateaza si pe tine ca pe ea
Scris 15 February 2009 - 01:49 PM
Femeile nu sunt papusi si nici nu ar trebui tratate ca niste jucarii sexuale. Normal si firesc ar trebui tratate ca niste zeite ar trebui adorate, ele sunt jumatatile barbatilor dar din pacate in ziua de astazi lumea a luat-o razna..femeile fiind vandute pentru sex..iar altele sunt batjocorite si batute de sotii sau prietenii lor.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Femeia din patul tau
exclusiv barbatilor! |
bydy | 26 | 8.779 |
|
cum ati privi
un astfel de comportament |
just be | 9 | 4.205 |