sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Emisiuni la televizor care promovează prostia şi incultura teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   EugenDeSocodor 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-February 09

Scris 05 February 2009 - 08:12 PM

Salut ! Regret că îmi fac intrarea într-un mod negativist , dar .... asta e ! Posturile noastre de televiziune , să-mi fie iertată părerea , sunt în general cam slabe.... Dacă mai considerăm faptul că : unele sunt lipsite de profesionalism , nu tratează subiecţii cu respectul cuvenit , caută să transmită (în setea de audienţă !) numai subiecte de scandal , vânează VIP-urile,
nu sunt câtuşi de puţin ECHIDISTANŢI (apropo de culorile politice) , lansează svonuri izvorâte dintr-o imaginaţie bolnă-vicioasă , prea multe talk-show-uri aiurite , menite să manipuleze telespectatorii şi multe altele , ajungem la concluzia , că nu prea avem la ce ne uita ! Am eu cumva o viziune deformată ? Posturile naţionale de televiziune , de bine de rău , o mai
scaldă cumva şi cel puţin se străduesc să transmită o gamă destul de variată de emisiuni , fără pauze de publicitate la filme,
muzică variată , comentarii socio-politice moderate cu profesionalism , ştiri corecte fără înflorituri ale prezentatorilor şi în general , acceptabile. Într-un timp şi ProTV-ul era de acceptat , dar de la o vreme , par-că s-au tâmpit ! Ştirile dela ora 13,oo sunt repetate la ora 17,oo şi parţial şi la ora 19,oo cu conţinut aproape exclusiv de sinucideri , crime , violuri , spar-geri , tâlhării , bătăi , ş.a.m.d. Unde mai pui că la Măruţă , o vreme au păstrat bunele maniere imprimate de TEO , dar de la o vreme , a început să imite ca un măscărici pe cei dela antenele lui FELIX ( vezi : Mihai Morar , Mădălin Ionescu , invita-tul "de onoare" , Ion Cristoiu , Dana Grecu , madam FIREA , şi alţii ). Nici cu PrimaTV nu mi-e ruşine ; şi ăstia calcă în străchini ! Cârcotaşii , au devenit penibili ! La B1 TV , Moraru , lansează bombe după bombe , care se dovdesc până la urmă a fi apă de ploaie!....OTV , scenă deschisă celor ce vor să se dea în spectacol ! ( Am o vecină cu perete comun dela scara alăturată , care nu mă lasă să dorm ascultând acest post până pe la 3-4 dimineaţa !) Realitatea , transpiră de prea puţină realitate ! Ce să mai zic ? Avem nişte televiziuni , de toată pleazna !.... M-am săturat ! :doh: Noroc în canalele Discovery , National Geografic , Animal Planet , TCM , HBO , Hallmank şi unele sreine , să ne mai deconectăm !.....
0

#2 Utilizator offline   crista_c 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-March 09

Scris 29 March 2009 - 12:41 PM

OTV-ul e gunoi. Singurele posturi de televiziune care imi plac si pe care le si urmaresc sunt Animal Planet, History,etc ...imi plac f mult documentarele. In rest, porcarii. Nu ai ce sa urmaresti la tv sau cel putin nu pe posturile romanesti.

Aceasta postare a fost editata de crista_c: 29 March 2009 - 12:41 PM

0

#3 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 03 June 2009 - 05:42 PM

Eu una nu ma uit la televizor, nu ma intereseaza nimic din ce prezinta canalele romanesti. Dar daca totusi ma uit la tv, din lipsa de altceva urmaresc AXN, am cateva seriale care imi plac si o data pe sapt. mai vad si eu cate vreun episod si diferite documentare de pe Discovery, History... in functie de tema care imi atrage mai mult atentia.
0

#4 Utilizator offline   K-ramel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 03 June 2009 - 06:19 PM

io dau drumu la tv cam o data pe sapt.:doh:)nu vad nimic interesant nici filme faine nu mai baga,le tot repeta de m-am saturat de ele....tot la discovery ma mai uit si io din cand in cand ca televiziunile din rom is la pamant acelas lucru pe toate posturile,manele ,certuri,"columbeni",fite...prostii fara noima:|
0

#5 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 04 June 2009 - 02:03 AM

Posturile pe care le vizionez eu sunt Discovery-urile, National Geographic, TVR-urile, şi câteodată Realitatea. La filme nu prea mă uit pentru că, dacă nu se împuşcă, se înjură, iar dacă nu se înjură, se pune de o furăciune, aşa că, n-am ce să învăţ de acolo.

Pe National Geographic urmăresc în special Megastructuri. E o emisiune deosebită, unde oamenii nu caută vinovaţi ci caută soluţii la orice probleme. Mai e şi emisiunea Planeta la control, care îmi place mult.
0

#6 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 04 June 2009 - 07:44 AM

sa remarcam totusi campaniile sociale din cadrul Stirilor Protv, cum ar fi "Tu stii ce mai face copilul tau" sau "Avem viata in sange" :doh:
0

#7 Utilizator offline   Emiluta23 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-August 10

Scris 02 August 2010 - 10:44 AM

Goana dupa audienta si implicit rating, a facut ca valoarea emisiunilor sa scada simtitor.
Invitatii din emisiuni sunt persoane implicate in tot felul de scandaluri, mediatizate din lipsa de subiecte.
Pe partea de divertisment, au luat nastere tot felul de emisiuni, care duc in zona penibilului.
Ca atare, care considerati ca sunt cele mai proaste emisiuni TV din ultimii ani?
0

#8 Utilizator offline   Silviu_07 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-July 10

Scris 02 August 2010 - 10:52 AM

Vezi postareaEmiluta23, la Aug 2 2010, 11:44 AM, a spus:

Goana dupa audienta si implicit rating, a facut ca valoarea emisiunilor sa scada simtitor.
Invitatii din emisiuni sunt persoane implicate in tot felul de scandaluri, mediatizate din lipsa de subiecte.
Pe partea de divertisment, au luat nastere tot felul de emisiuni, care duc in zona penibilului.
Ca atare, care considerati ca sunt cele mai proaste emisiuni TV din ultimii ani?

Nora pentru mama. Cea mai tampita emisiune posibila. :suicide:
0

#9 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 02 August 2010 - 10:53 AM

toate reality-show-rile şi concursurile/farsele idioate cu vedete şi vedeţele

de asta tv-ul meu e setat pe cele 4 Discovery şi Eurosport
0

#10 Utilizator online   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 02 August 2010 - 11:05 AM

"Abces din rect"...aaa...pardon!!! "Acces Direct".
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Laura Andresan roportal  42 33.305
Hot Topic (New) Atasamente Oldies but goldies
Filmele seriale si desenele animate din copilarie
abandonero  43 14.102
Hot Topic (New) Atasamente keira knightley
ce parere aveti despre ea ?
bad+rebelde+girl  50 13.758
Replici noi CURSURI
Cursuri de radio si televiziune acreditate
College media  0 951
Hot Topic (New) V. Socaciu doreste ca filmele sa fie dublate in limba romana Kahila  21 2.138