Emisiuni la televizor care promovează prostia şi incultura teme combinate
Scris 05 February 2009 - 08:12 PM
nu sunt câtuşi de puţin ECHIDISTANŢI (apropo de culorile politice) , lansează svonuri izvorâte dintr-o imaginaţie bolnă-vicioasă , prea multe talk-show-uri aiurite , menite să manipuleze telespectatorii şi multe altele , ajungem la concluzia , că nu prea avem la ce ne uita ! Am eu cumva o viziune deformată ? Posturile naţionale de televiziune , de bine de rău , o mai
scaldă cumva şi cel puţin se străduesc să transmită o gamă destul de variată de emisiuni , fără pauze de publicitate la filme,
muzică variată , comentarii socio-politice moderate cu profesionalism , ştiri corecte fără înflorituri ale prezentatorilor şi în general , acceptabile. Într-un timp şi ProTV-ul era de acceptat , dar de la o vreme , par-că s-au tâmpit ! Ştirile dela ora 13,oo sunt repetate la ora 17,oo şi parţial şi la ora 19,oo cu conţinut aproape exclusiv de sinucideri , crime , violuri , spar-geri , tâlhării , bătăi , ş.a.m.d. Unde mai pui că la Măruţă , o vreme au păstrat bunele maniere imprimate de TEO , dar de la o vreme , a început să imite ca un măscărici pe cei dela antenele lui FELIX ( vezi : Mihai Morar , Mădălin Ionescu , invita-tul "de onoare" , Ion Cristoiu , Dana Grecu , madam FIREA , şi alţii ). Nici cu PrimaTV nu mi-e ruşine ; şi ăstia calcă în străchini ! Cârcotaşii , au devenit penibili ! La B1 TV , Moraru , lansează bombe după bombe , care se dovdesc până la urmă a fi apă de ploaie!....OTV , scenă deschisă celor ce vor să se dea în spectacol ! ( Am o vecină cu perete comun dela scara alăturată , care nu mă lasă să dorm ascultând acest post până pe la 3-4 dimineaţa !) Realitatea , transpiră de prea puţină realitate ! Ce să mai zic ? Avem nişte televiziuni , de toată pleazna !.... M-am săturat ! :doh: Noroc în canalele Discovery , National Geografic , Animal Planet , TCM , HBO , Hallmank şi unele sreine , să ne mai deconectăm !.....
Scris 29 March 2009 - 12:41 PM
Aceasta postare a fost editata de crista_c: 29 March 2009 - 12:41 PM
Scris 03 June 2009 - 05:42 PM
Scris 03 June 2009 - 06:19 PM
Scris 04 June 2009 - 02:03 AM
Pe National Geographic urmăresc în special Megastructuri. E o emisiune deosebită, unde oamenii nu caută vinovaţi ci caută soluţii la orice probleme. Mai e şi emisiunea Planeta la control, care îmi place mult.
Scris 04 June 2009 - 07:44 AM
Scris 02 August 2010 - 10:44 AM
Invitatii din emisiuni sunt persoane implicate in tot felul de scandaluri, mediatizate din lipsa de subiecte.
Pe partea de divertisment, au luat nastere tot felul de emisiuni, care duc in zona penibilului.
Ca atare, care considerati ca sunt cele mai proaste emisiuni TV din ultimii ani?
Scris 02 August 2010 - 10:52 AM
Emiluta23, la Aug 2 2010, 11:44 AM, a spus:
Invitatii din emisiuni sunt persoane implicate in tot felul de scandaluri, mediatizate din lipsa de subiecte.
Pe partea de divertisment, au luat nastere tot felul de emisiuni, care duc in zona penibilului.
Ca atare, care considerati ca sunt cele mai proaste emisiuni TV din ultimii ani?
Nora pentru mama. Cea mai tampita emisiune posibila.
Scris 02 August 2010 - 10:53 AM
de asta tv-ul meu e setat pe cele 4 Discovery şi Eurosport
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Laura Andresan | roportal | 42 | 33.305 |
|
Filmele seriale si desenele animate din copilarie |
abandonero | 43 | 14.102 |
|
ce parere aveti despre ea ? |
bad+rebelde+girl | 50 | 13.758 |
|
CURSURI
Cursuri de radio si televiziune acreditate |
College media | 0 | 951 |
|
V. Socaciu doreste ca filmele sa fie dublate in limba romana | Kahila | 21 | 2.138 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS