Pagina 1 din 1
Cum va arata Romania dupa integrare?
Scris 30 July 2004 - 02:01 PM
Uite o noua tematica pe care as vrea sa o dezbatem.
Stiu ca pe ici de colo a mai fost abordata, dar eu, desi eram pro integrare, am ajuns sa ma indoiesc serios, si iata de ce:
In ultima vreme, la noi in oras, la depozite a fost nebunia de pe lume: de cand Ungaria a intrat in EU la ei sa-au scumpit ingorzitor toate si vin sa faca la noi cumparaturile. Problema e, ca mie mi sa-a parut un fel de "disperare" in comportamentul oamenilor, care cumparau in special produse de baza: zahar - in special, orez, ulei etc.
Cred ca nici in prima zi cand a fost lansat Metro la Oradea nu am vazut asemenea cozi ...
Oare la noi cum va fi, dupa integrare?? Ce parere aveti?
Stiu ca pe ici de colo a mai fost abordata, dar eu, desi eram pro integrare, am ajuns sa ma indoiesc serios, si iata de ce:
In ultima vreme, la noi in oras, la depozite a fost nebunia de pe lume: de cand Ungaria a intrat in EU la ei sa-au scumpit ingorzitor toate si vin sa faca la noi cumparaturile. Problema e, ca mie mi sa-a parut un fel de "disperare" in comportamentul oamenilor, care cumparau in special produse de baza: zahar - in special, orez, ulei etc.
Cred ca nici in prima zi cand a fost lansat Metro la Oradea nu am vazut asemenea cozi ...
Oare la noi cum va fi, dupa integrare?? Ce parere aveti?
Scris 30 July 2004 - 02:11 PM
Cred ca cumparau produse de baza deoarece la celelalte nu sunt diferente asa mari de preturi intre noi si ei.
Chiar ma gandeam zilele trecute: dupa integrare noi la cine mergem sa cumparam? La rusi?
Chiar ma gandeam zilele trecute: dupa integrare noi la cine mergem sa cumparam? La rusi?
Scris 30 July 2004 - 05:29 PM
Citeaza
Voi sunteti mai aproape de bulgari sau de sarbi, nu? :dee
Da, dar daca intra si ei ce ne facem?
Pana una alta Bugarii chiar ne-au luat-o inainte iar pentru sarbi ne trebuie viza. Asa ca .....
Scris 30 July 2004 - 05:36 PM
incep sa cred ca nici Africa nu e asa de departe :
:
Oare ne depasesc si ei?
Oare ne depasesc si ei?
Scris 30 July 2004 - 05:44 PM
diferente de pret probabil ca nu sunt insa sunt diferente de "remuneratie".
Cred ca pana la urma ne vom adapta. Noi, romanii, suntem o natie foarte usor adaptabila la orice conditii. ....mai rau de atat nu se poate.....
Cred ca pana la urma ne vom adapta. Noi, romanii, suntem o natie foarte usor adaptabila la orice conditii. ....mai rau de atat nu se poate.....
Scris 30 July 2004 - 05:47 PM
Citeaza
incep sa cred ca nici Africa nu e asa de departe :
:
Oare ne depasesc si ei?
Oare ne depasesc si ei?
Cel putin Africa de Sud e cu 100 de ani inaintea noastra.
Scris 30 July 2004 - 05:58 PM
Citeaza
aham:)
eu ma refeream la ceva zone mai desertice...
eu ma refeream la ceva zone mai desertice...
Mi-am dat seama.
Dar daca am ajuns sa ne comparam cu Sahara ..............
Offtopic:
De cand face pisica ham :?:
Ai invatat limbi straine Blacca Cat :
Scris 30 July 2004 - 06:15 PM
eu aceasta intrebare as pune-o avand in vedere cine ne conduce spre integrare in momentul de fata..........si ma gandesc la vestitul DUO "Vanghelie si verbul A FI". Si cati altii mai sunt la fel ca el......
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce rezerve (mai) avem? | Black CAT | 3 | 4.824 |
|
Cine are de castigat din caderea dolarului?? | simplu | 2 | 5.307 |
|
Preturi pompe peco | pestisor | 1 | 4.067 |
|