Iubesc o fata
Scris 05 February 2009 - 06:07 PM
Si mai rau este faptul ca are vreo 300 de baieti in lista cu care discuta de la orele 15:00,cand vine la mine,pana la orele 22:00,cand pleaca de la mine.Am zis ca este rau,deoarece,ea cauta baieti din oras cu care sa-si dea intalnire.Ba chiar gasise unul,aranjase sa se intalneasca,insa nintalnirea nu a mai avut loc.Mai vb. din cand in cand si cu fostul ei iubit.In aceasta poveste mai este ceva ciudat;fata de care va vb are o cunostinta la care venea inainte sa vina pe la mine.Acum vine mai mult pe la mine,probabil pt ca stau mai aproape de ea.Aceasta cunostiinta este un barbat de 29 de ani(ea are 16 ani).El nu o lasa sa stea pe mess,dealtfel,cand a venit la mine,ea nu stia sa foloseasca calculatorul in niciun fel,iar pe mess scria in ultimul hal.Acum a invatat notiunile de baza+ ca a invatat sa scrie corect si repede.De cate ori intra pe mess,barbatul acela de 29 de ani,o cheama la el invocand diferite motive,iar ea nu refuza ci se duce.Duminica trecuta,amica mea a venit in lipsa mea la mine in camera cu un alt baiat (de vreo 15 ani)M-am cam suparat dar nu am lasat sa se vada.Cand am venit eu,ei tocmai se pregateau sa plece,deoarece,fata a fost chemata de acea cunostinta a ei.
Cu toate acestea amica mea este foarte cinstita; am lasato de nenumarate ori singura in casa si nu mi-a lipsit nimic.
Aseara.venind un prieten la mine pe care-l stia si ea,la rugat s-o conduca pana acasa,putea sa ma roage pe mine s-o conduc dar n-a facuto.Cand ma plimb cu ea in oras,ea are multe cunostinte si trebuie sa fiu cu ochii pe ea,ca altfel fuge de langa mine.Stiu,totul suna a comedie dar nu este asa.Pur si simplu mie imi place de ea;este draguta,este agreabila si in plus ma simt bine in prezenta ei.Astazi i-am spus ca trebuie sa punem capat aici.Acum imi pare rau c-am luat aceasta decizie.Ma obisnuisem cu prezenta ei,cu zambetul ei.Ce sa fac? va rog sa ma sfatuiti serios.
Scris 05 February 2009 - 06:18 PM
Scris 05 February 2009 - 07:58 PM
Scris 06 February 2009 - 01:45 AM
DAMIAN C., la Feb 5 2009, 06:07 PM, a spus:
...las-o, si las-o repede. Peste 3 luni o sa-ti multumesti tie ca ai facut acest lucru. Incearca sa privesti lucrurile obiectiv, nu merita! E draguta, e simpatica... las-o sa se duca.
Scris 06 February 2009 - 02:06 AM
Aceasta postare a fost editata de NicaChristian: 06 February 2009 - 02:06 AM
Scris 06 February 2009 - 04:52 AM
Aceasta postare a fost editata de an3m0na: 06 February 2009 - 04:54 AM
Scris 06 February 2009 - 08:58 AM
Se foloseste de tine, in cel mai bun caz te vede doar ca pe un amic.
Las-o pe drumul ei si tu cauta una pentru tine.
Scris 06 February 2009 - 09:56 AM
Aceasta postare a fost editata de DAMIAN C.: 06 February 2009 - 10:00 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prietenul meu vrea sa ma culc cu alti baieti | Fatadinumbra | 107 | 7.435 |
|
Timiditate | GeorgeTeck | 13 | 2.563 |
|
M-am saturat sa fiu singura | Minolta | 134 | 12.439 |