sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pentru utilizatorii cu IP dinamic (RDS), cum trebuie setat routerul D LINK 604 pentru a putea fi accesat website-ul care este hostat pe serverul meu? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   unuunu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-February 09

Scris 04 February 2009 - 10:22 PM

ISP-ul meu este RDS ,care dupa cum bine se stie ,aloca abonatilor IP-uri dinamice, eu imi fac hosting pe propriul server http. Mai am un desktop pe care doresc de asemenea sa-l conectez la internet. Am un router D-LINK 604 . Stie cineva cum trebuie sa setez routerul astfel incat sa ma pot conecta la retea si sa mi se poata accesa site-ul din internet in timp ce eu am conectate la internet atat serverul cat si desktopul? Mentionez faptul ca dupa conectarea prin intermediul router-ului nu mi se mai poate accesa site-ul .Iar cand ma conectez fara router , site-ul meu poate fi accesat de oriunde.
Deci , am nevoie de niste setari ale router-ului pentru a putea fi accesat site-ul meu care este hostat pe serverul meu.

Va multumesc!
0

#2 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 05 April 2009 - 07:44 AM

Cred ca e mai mult decat vechi topicul... dar totusi.

Pentru a fi gasit IP-ul tau din internet, fa-ti un cont pe DynDNS.org . Contul il poti seta apoi pe router si ti se updateaza inregistrarea cu numele domeniului la fiecare schimbare de IP. Apoi, ca sa poti accesa computerele din afara, trebuie sa setezi pe router "port forwarding" . Daca mai e de actualitate problema, revino cu detalii / intrebari si iti raspund.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi domeniu .ro papickk  1 1.034
Replici noi Zone Host servicii hosting ieftine
servicii wen hosting vps hostate in romania si germania
ZoneHost Way2Art  1 601