Pagina 1 din 1
problema ,,,
Scris 04 February 2009 - 04:16 PM
Am instalat de 2 zile ubuntu vres 8.10 , am configurat copizu dar e o problema....cum pot face cubu ala sa ma jok cu el...am toate laturile le pot schimba intre ele dar nu pot "sa ies din cub" . am cautat ore pe google ...nu am gasit ....am incercat de la ccsm....nici aklolo nu am gasit combinatia de taste
nush ce sa mai fac....sper sa ma ajute cnv....care stie sa scrie
Scris 07 February 2009 - 12:23 PM
am rezolvat problema dar acu e alta....cand dau pe butonul de sus din colt sa se inchida sistemul, se face ecranul negru si imi cere iar sa ma loghez. Asa face si la restart. Va rog care stie sa ma ajute
Scris 11 February 2009 - 02:49 PM
De ce instalezi o aplicatie care de fapt nu sti sa o folosesti? Eu zic sa revi la windows si sa nu mai "chinui" pc-ul si nici creierul tau.
Reinstaleaza windows, ia un book cu ubuntu, citeste bine si apoi dai "play" la ubuntu.
Reinstaleaza windows, ia un book cu ubuntu, citeste bine si apoi dai "play" la ubuntu.
Aceasta postare a fost editata de RHS: 11 February 2009 - 02:50 PM
Scris 16 February 2009 - 08:04 PM
RHS, la Feb 11 2009, 02:49 PM, a spus:
De ce instalezi o aplicatie care de fapt nu sti sa o folosesti? Eu zic sa revi la windows si sa nu mai "chinui" pc-ul si nici creierul tau.
Eu am dual boot deci inseamna ca am si windows si ubuntu.....dar acum am aflat tot la ubuntu:) ma refer la efecte
Aceasta postare a fost editata de cimilcosmin: 16 February 2009 - 08:04 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
petcanu2000 | 6 | 2.638 |
|
program | babu_alex | 2 | 1.129 |
|