Care ati jucat Mafia?
Scris 06 October 2005 - 01:46 PM
Eu n-am rabdare sa-l joc. Mi se pare cam sec. E plictisitor, in afara de misiuni si Freeride extreme n-ai ce sa faci. De cate ori impuscam pe cineva sau trageam intr-o masina, venea politia, nu e ca in Vice City, macar acolo erau stelele alea...Ce altceva poti sa faci in Mafia?
Scris 06 October 2005 - 05:27 PM
Te contrazic. Sunt gusturi si gusturi . Pentru mine MAFIA inseamna cel mai reusit joc din toate timpurile , cu o poveste matura si reusita, cu o grafica buna , o muzica perfect adaptata atmosferei din joc (cireasa de pe tort e melodia rap de la final) s.a.m.d. Mi-a placut foarte mult MAFIA , iar daca maine ar aparea MAFIA II , cu siguranta l-as juca.
Scris 08 March 2007 - 11:47 AM
algebra, la Oct 6 2005, 01:46 PM, a spus:
Eu n-am rabdare sa-l joc. Mi se pare cam sec. E plictisitor, in afara de misiuni si Freeride extreme n-ai ce sa faci. De cate ori impuscam pe cineva sau trageam intr-o masina, venea politia, nu e ca in Vice City, macar acolo erau stelele alea...Ce altceva poti sa faci in Mafia?
Pai ideea nu e sa ii impusti pe toti in joc. Fa misiunile de la cap la coada si o sa vezi cat de captivant e jocul.
samiplesa, la Mar 7 2007, 04:47 PM, a spus:
cel mai tare joc !e film nu joc
Scris 10 March 2007 - 05:26 PM
poate stie cineva sa ma ajute in legatura cu instalarea jocului. am montat primul cd cu daemon tools ,imi apare autoplay-ul, dau sa-l instalez dar dupa aceea imi apare mesajul: please insert MAFIA CD 1! de mentionat ca am mai avut alte 3 cd-uri si tot aceeasi problema a aparut si nu am putut sa-l instalez. cineva?
Scris 31 March 2007 - 04:07 PM
L-am jucat , mi-a placut . Nu am apucat sa joc The GodFather , dar cica MAfia e mai reusit
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Star Wars KotOR II : The Sith Lords | FrostFire | 1 | 4.900 |
|
Fia GTR
cel mai in viga simulator de curse auto |
ALX | 5 | 5.744 |
|
Remember: Primele jocuri | roportal | 53 | 28.918 |