Si de ce se zice ca ora 3 : 00 este ora Satanei ?
Vreau si eu un raspuns ! 2 intrebari :-?
Scris 03 February 2009 - 03:53 PM
Care este diferenta dintre Demon si Diavol ?
Scris 03 February 2009 - 10:57 PM
PAi.. diavolul stapaneste. nah.. ca asa'i firea lui si demonul face ce zice diavolul
Scris 03 February 2009 - 10:57 PM
-Diferenta dintre demon si diavol consta in putere, deoarece diavolul este mult mai puternic decat un demon .
-Se spune ca la ora 3 diavolul intra in lume si toate spiritele rele ''isi fac de cap'' ....
Astea sunt chestii fantastice dupa parerea mea si nu trebuie luate prea mult in seama!
-Se spune ca la ora 3 diavolul intra in lume si toate spiritele rele ''isi fac de cap'' ....
Astea sunt chestii fantastice dupa parerea mea si nu trebuie luate prea mult in seama!
Scris 03 February 2009 - 11:00 PM
VaMpIrIkHa, la Feb 3 2009, 10:57 PM, a spus:
-Diferenta dintre demon si diavol consta in putere, deoarece diavolul este mult mai puternic decat un demon .
fiecare crede ce vrea pana la urma...
fiecare traieste o fantezie a lui in care atat diavolii cat si ingerii exista
Scris 03 February 2009 - 11:08 PM
Da...dar e foarte greu sa crezi in nimic...si sa traiesti in minciuna asta toata viata...demoni,diavoli,strigoi,ingeri,nephilimi...-creaturi mitologice.Exista doar binele si raul din tine , carora le dai o forma fara sa vrei...doar pentru ca ai nevoia sa crezi in ceva pentru a trece mai departe ,atunci cand unica fiinta in care ai putea sa crezi esti TU.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Greata de sex...? | LariMaria | 11 | 2.973 |
|
1912-2012
Exista vreo legatura intre scufundarea Titanicului(1912) si 2012? |
Coco cea Verde | 2 | 1.390 |
|
Horoscop al naibii de rautacios dar real! | valipetre | 1 | 4.151 |