Concurs "Casa Latina Valentine's Day" Participa si castiga!
Scris 10 February 2009 - 09:43 PM
Totul a inceput cu o frumoasa prietenie, o prietenie ce a fost sincera de la inceput, bazata pe un respect deosebit, si a continuat cu o joaca, pe cat de placuta, pe atat de eficienta. Amandoi am fost confuzi, atatea luni de zile, cand tot ce trebuia sa facem era sa deschidem ochii si sa privim ce avem in fata noastra. Jocul a fost unul extrem de frumos si placut pentru ambii, dar si pentru cei din jur, care nu stiau ce sa creada si ce sa zica. Ea a fost cea care a inceput totul, cea care a vrut ca aceasta superba relatie sa ia fiinta, si tot ea a fost cea care m-a convins ca acesta ar fi cel mai bun lucru din viata mea. Ce m-a fermecat la ea au fost, in primul rand, ochisorii ei frumosi si patrunzatori, fiind urmati de chipul ei superb si zambetul ei minunat. Bineinteles ca are cel mai frumos trup din Univers, dar nu acesta a fost elementul primordial, dar, trebuie sa recunosc ca a avut un impact deosebit in alegerea mea. Atatia ani, atatea esecuri, m-au facut sa cred ca sunt destinat unei vieti pline de durere si de chin, insa, odata cu aparitia ei miraculoasa, ce m-a readus la viata, am inceput sa cred in frumusetea vietii si frumosul pe care ni-l poate oferi, dar pe neasteptate. Asteptarea, insa, merita cu prisosinta, caci niciun sentiment nu este mai frumos, decat acela de a-ti intalni dragostea vietii si acela de implinire sufleteasca pe care il ai cand iti daruieste cea mai frumoasa fiinta din Univers toata dragostea si inima ei. Din ziua in care am cunoscut-o, totul s-a schimbat, viata mea devenind, dintr-o data, extrem de frumoasa si plina de fericire. Toata relatia, de la inceput pana in prezent, si, bineinteles, si pe viitor, a fost si, respectiv, va fi, una deosebita, plina de romantism si umor, dar si de clipe de neuitat. TU ESTI TOTUL PENTRU MINE, MATZO, SI VEI FI INTOTDEAUNA!
Scris 11 February 2009 - 12:38 AM
Ne iubim si a trecut o luna
De cand petrecem clipe impreuna
Ador sa ne tinem de mana
Si sa ne spunem noapte buna.
Acum totul merge bine
Gesturi frumoase vin de la sine
Iubita mea sti ca te doresc
Si-n orice clipa ma gandesc
Cum sa fac sa-ti dovedesc
Cat de mult te iubesc
de la el pentru mine
De cand petrecem clipe impreuna
Ador sa ne tinem de mana
Si sa ne spunem noapte buna.
Acum totul merge bine
Gesturi frumoase vin de la sine
Iubita mea sti ca te doresc
Si-n orice clipa ma gandesc
Cum sa fac sa-ti dovedesc
Cat de mult te iubesc
de la el pentru mine
Scris 11 February 2009 - 01:57 PM
de-ai fi o vita de vie,
as bea un pahar de vin bun.
de-ai fi o carte,
as citi-o la infinit.
de-ai fi o sirena,
as fi un marinar nebun dupa tine.
de-ai fi o panza alba,
as invata sa pictez.
de-ai fi un izvor cu apa cristalina,
as fi un insetat.
dar nu esti din toate astea,
iar eu stau pe o plaja insorita in paradis,
savurez un pahar cu vin bun si citesc o carte la infinit.
din cand in cand mai trag cate o pensula de acuarela pe o panza de un alb imaculat.
soarele dogoritor ma imbie la un pahar cu apa rece de izvor.
iar TU, stai langa mine zambind si faci castele din nisip pentru printi si printese.
Pentru iubita mea sotie -ANCA
as bea un pahar de vin bun.
de-ai fi o carte,
as citi-o la infinit.
de-ai fi o sirena,
as fi un marinar nebun dupa tine.
de-ai fi o panza alba,
as invata sa pictez.
de-ai fi un izvor cu apa cristalina,
as fi un insetat.
dar nu esti din toate astea,
iar eu stau pe o plaja insorita in paradis,
savurez un pahar cu vin bun si citesc o carte la infinit.
din cand in cand mai trag cate o pensula de acuarela pe o panza de un alb imaculat.
soarele dogoritor ma imbie la un pahar cu apa rece de izvor.
iar TU, stai langa mine zambind si faci castele din nisip pentru printi si printese.
Pentru iubita mea sotie -ANCA
Aceasta postare a fost editata de newtask: 11 February 2009 - 01:57 PM
Scris 12 February 2009 - 08:28 AM
Iubirea e atunci când aripile sinelui şi ale gândului depăşesc demult marginile trupului şi gândul învinge materia în plan mental, când aripile visului acoperă în zbor aripile celui de lângă tine. Şi plutiţi aşa în derivă ca doi naufragiaţi fără vele, fără corabie, căutând însetaţi naşterile, plecările, întoarcerile, dar nu-şi mai au rostul. Vă căutaţi menirea, dar când sunteţi amândoi, puterile universului se revarsă asupra voastră, deveniţi unul, şi restul lucrurilor din jur care ticăie, vorbesc, îşi pierd rostul în faţa rostului vostru. Puterea iubirii voastre se dublează în faţa altora. Totul începe acum, acum când va ţineţi mâinile unul altuia. Până acum în lume nu s-a desfăşurat nimic, acum începeţi totul, acum este geneza lumii. Spectacolul iubirii voastre. Dincolo de timp, ţi-au mai spus o sută înaintea mea, nu există durere, tristeţe , despărţire, ci doar o continuă curgere a unuia asupra celuilalt... o contopire... Când împărţiţi aceeaşi bucată de lut din care aţi fost făcuţi dar vă înălţaţi precum zmeiele unul lângă altul mereu, tot mai sus, tot unul lângă altul. Pentru că nimic din lumea asta nu poate să vă despartă, carnea în faţa sufletului este perisabilă. Iar sufletul vostru nu are margini. E pretutindeni, dincolo de timp, de spaţiu. Aveţi libertatea visului şi a gândurilor voastre dar cu toate astea ele se întâlnesc mereu acolo unde nimănui nu-i pasă de ore sau de vreme, ci doar de sămânţa iubirii.
Ai vrea să ştii de câte cuvinte ai nevoie ca să exprimi ce simţi. De niciunul. Iubirea, ca şi poezia se simte chiar şi fără cuvinte, imagini, este o stare de fapt , nu una indusă, influenţată, creată. Nicio expoziţie întreagă de fotografii sau toate cărţile din Bibliloteca din Alexandria nu ar putea descrie timpul petrecut împreună, timpul vostru inclus într-un timp mare, al tuturor. Voi aveţi spaţiul, timpul, chiar lumea voastră. În lumea aia e monarhia voastră. Ai vrea să aduni din fiecare obiect ce te înconjoară o partitică, să spui că ai câte puţin din toate, că ai tot. Dar ce ai de fapt fără sentimente? Unde le poţi găsi pe ele ca să ai puţin din fiecare? În voi. Voi doi deveniţi unul.
Ai vrea să ştii de câte cuvinte ai nevoie ca să exprimi ce simţi. De niciunul. Iubirea, ca şi poezia se simte chiar şi fără cuvinte, imagini, este o stare de fapt , nu una indusă, influenţată, creată. Nicio expoziţie întreagă de fotografii sau toate cărţile din Bibliloteca din Alexandria nu ar putea descrie timpul petrecut împreună, timpul vostru inclus într-un timp mare, al tuturor. Voi aveţi spaţiul, timpul, chiar lumea voastră. În lumea aia e monarhia voastră. Ai vrea să aduni din fiecare obiect ce te înconjoară o partitică, să spui că ai câte puţin din toate, că ai tot. Dar ce ai de fapt fără sentimente? Unde le poţi găsi pe ele ca să ai puţin din fiecare? În voi. Voi doi deveniţi unul.
Scris 12 February 2009 - 10:34 PM
frumosilor
HAPPY VALENTINE DAY
atat voua cat si tuturor indragostilor de pe roportal cat si din intreaga lume!
Scris 13 February 2009 - 12:30 PM
Bun, concursul a luat sfarsit.
Castigatorul va fi contactat in cursul acestei zile pentru a primi premiul.
Multumim.
Castigatorul va fi contactat in cursul acestei zile pentru a primi premiul.
Multumim.
Scris 14 February 2009 - 10:47 AM
Citeaza
Iubitului meu sot,doresc sa iti reamintesc juramintul nostru de pe invitatiile la nunta: "Oriunde vei merge tu voi merge si eu,oriunde vei locui tu voi locui si eu,iar Dumnezeul tau va fi si Dumnezeul meu".Te iubesc! si La multi ani tie si baiatului pentru aniversare,respectiv onomastica.
Aceasta este declaratia castigatoare. Felicitari! Va rog sa sunati in cursul zilei de astazi la numarul 0723079866, pentru a intra in posesia premiului.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Instructiuni pentru mirese
ca sa mai si radem un pic |
Enki | 43 | 8.994 |
|
imi pierd iubitul in favoarea drogurilor? | Sunrise_girl | 27 | 4.490 |
|
Bautura si sexul | nightwish | 47 | 12.185 |