Papiloame In diverse zone
Scris 02 February 2009 - 10:22 PM
Am inteles de la medicul dermatolog ca aceste sunt produse de un virus...mi-a dat tratament ca sa nu am in viitor astfel de papiloane.
Dar ce fac cu cele actuale? Acum, unul din papiloanele de sub brat, a inceput sa ma doara. S-a inegrit si in mod normal o sa se desprinda ...Am dureri sub brat, la palpare, din zona papilonului pana la 5 cm distanta de papilon.
Scris 02 February 2009 - 10:37 PM
daca e HPV cauterizare cristalizare ( cu chiureta ) daca e altceva atunci nu stiu
Scris 02 February 2009 - 11:21 PM
Scris 02 February 2009 - 11:46 PM
Scris 03 February 2009 - 12:06 AM
fnicolici, la Feb 3 2009, 12:03 AM, a spus:
deci nea doctoru ala trebuia sa si faca datoria sa te INFORMEZE ce ai tu acolo , natura , provenienta .. incearca clinica Biomedica/Bioderm in caz ca esti din Bucuresti doctor Dan Forsea
Scris 03 February 2009 - 02:37 AM
cazul Dede, West Java
fnicolici, la Feb 2 2009, 10:22 PM, a spus:
Am inteles de la medicul dermatolog ca aceste sunt produse de un virus...mi-a dat tratament ca sa nu am in viitor astfel de papiloane.
Dar ce fac cu cele actuale? Acum, unul din papiloanele de sub brat, a inceput sa ma doara. S-a inegrit si in mod normal o sa se desprinda ...Am dureri sub brat, la palpare, din zona papilonului pana la 5 cm distanta de papilon.
se spune papiloame, sau condiloame acuminate
imi aduci aminte de filmul Piratii din Caraibe, aia erau plini de condiloame
Fisiere atasate
-
omul_copac.jpg (62.56K)
Number of downloads: 22
Scris 03 February 2009 - 07:17 PM
fnicolici, la Feb 2 2009, 10:22 PM, a spus:
Cumpara Veruca gel sau Verucid. Se aplica dupa baie strict pe zona afectata. Apoi se asteapta cca 15 min pentru a forma o crusta( care este transparenta). Aplicarea o poti face de cate ori doresti pe zi. Nu este necesar sa indepartezi crusta formata anterior. Aplici peste. Dupa un scurt timp ( care poate varia de la doua la cateva zile) respectivul condilom se va desprinde la spalare. Insa..actualmente am inteles ca, nu se gasesc usor prin farmacii. Ai grija sa nu atingi zonele afectate cu cele necontaminate. Poate raspandi infectia. De fapt asa este si extinderea...prin contact direct.
Succes!
Aceasta postare a fost editata de Laughlin: 03 February 2009 - 07:20 PM
Scris 04 February 2009 - 10:37 AM
Walpurgisnacht, la Feb 2 2009, 11:59 PM, a spus:
Bun de pus la rana
Asistent nu..doar bine informat!
Sfatul meu este sa vezi un dermatolog.... Din cele aprox. 80 de tulpini de Papiloma Virus ( daca este acest virus si nu este altceva ) 10% pot duce la cancer, mai ales daca se localizeaza in zona vaginala sau bucala! Tratament intern nu exista, doar extern, urmat de controale periodice... Sfatul meu, fa si un Papanicolau!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
CELLTONE
Ce e cu el? |
suparatul | 4 | 11.182 |
|
alergii | rhadooooops | 8 | 5.713 |
|
inrosirea pieli | Swat Cat | 2 | 4.026 |