Buna am deschis acest topic deoarece am si eu o nelamurire vreau sa stiu daca la memoria RAM se mai poate adauga 1 gb dar fara sa-l cumpar
Pagina 1 din 1
Ceva Despre Rami o intrebare
Scris 03 February 2009 - 09:13 PM
sa intelegem ca il ai de la vreun coleg ? poti adauga rami daca ai sloturi disponibile sau sa inlocuiesti ram-ul care il ai deja.Specifica mai clar ce inseamna sa nu-l cumperi .
Scris 05 February 2009 - 03:08 PM
Salut. Nu vreau sa te bag prea mult in ceata asa ca iti voi raspunde stricut la intrebare.
Capacitatea de stocare a RAM-ilor in sine nu se poate mari in nici un fel. In cel mai rau caz le poti mari fregventa [capacitatea de prelucrare a datelor] printr-un overclock-ing. Desigur ma exista memorie virtula SWAP , are un rol aproximativ cu RAM-ul numai ca este pe hard caruia ii poti face niste setari.
Rog pe cei care nu stiu despre ce e vorba sau nu inteleg pe deplin subiectul sa nu ma contrazica!
Multumesc anticipat
Capacitatea de stocare a RAM-ilor in sine nu se poate mari in nici un fel. In cel mai rau caz le poti mari fregventa [capacitatea de prelucrare a datelor] printr-un overclock-ing. Desigur ma exista memorie virtula SWAP , are un rol aproximativ cu RAM-ul numai ca este pe hard caruia ii poti face niste setari.
Rog pe cei care nu stiu despre ce e vorba sau nu inteleg pe deplin subiectul sa nu ma contrazica!
Multumesc anticipat
Aceasta postare a fost editata de iulian.23mbps: 05 February 2009 - 03:09 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
intrebare | Alexe Danut | 11 | 2.347 |
|
PROBLEMA CU PC-ul | Joker2988 | 1 | 1.311 |
|