sau Inregistrare

• 57 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Fantome? voi ce credeti? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ovidiu Bufnila 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-March 04

Scris 19 October 2004 - 09:06 AM

Nu exista moarte fizica. Universul e valurit. Aparenta pare sa fie cheia.
:socca:

Citeaza

eu cred despre fantome ca in general sunt fiinte energetice joase, pentru ca o fiinta energetica inalta nu se materializeaza sub forma fantomelor. astfel ceea ce se considera a fi fantome sunt suflete care nu au reusit sa treaca anumite praguri dupa moartea fizica, si au ramas prinse inca in aceasta lume.

0

#22 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 19 October 2004 - 10:04 AM

Citeaza

Citeaza

eu cred despre fantome ca in general sunt fiinte energetice joase, pentru ca o fiinta energetica inalta nu se materializeaza sub forma fantomelor. astfel ceea ce se considera a fi fantome sunt suflete care nu au reusit sa treaca anumite praguri dupa moartea fizica, si au ramas prinse inca in aceasta lume.

Adica noi murim doar in aparenta? Daca da, de ce corpurile noastre nu isi continua functionarea pe o durata nelimitata de timp? De ce trebuie sa murim? :cry: :dee
0

#23 Utilizator offline   Ovidiu Bufnila 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-March 04

Scris 19 October 2004 - 12:44 PM

Nu sunt corpurile noastre. Nu asa se pune problema trupului. Daca intram adanc in carnea Universului vom descoperi o cantitate nebanuita pana acum de atomi de heliu. Astfel ca felul in care sa-a nascut universul plin de universuri devine din ce in ce mai straniu. Constantele universale spun ca universul e construit asa pentru ca sa putem exista noi ca fiinte. Desigur, e o viziune umana sau umanizanta a universului. Intelesurile probabil ca sunt altele. Dane, cand spui, noi murim in aparenta, ADMITI existenta unui OBSERVATOR pentru care fie functioneaza, fie fiinteaza aparenta! Nu murim decat euclidian, ne nastem in sens euclidian. Suntem in adevar, altceva. Fiecare descopera daca are curaj. A, sa nu uit, adevarul e o chetiune de raport si de relatie. Nu e o raporate la ceva. Nu devin adevar referindu-ma ci fiind o dinamica intr-un raport sau intr-o relatie. Asa cum nu ne tragem din maimute asa nici nu murim.

:cry:

Citeaza

Citeaza

Citeaza

Adica noi murim doar in aparenta? Daca da, de ce corpurile noastre nu isi continua functionarea pe o durata nelimitata de timp? De ce trebuie sa murim? :cry: :dee

0

#24 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 19 October 2004 - 02:35 PM

Citeaza

Nu sunt corpurile noastre. Nu asa se pune problema trupului. Daca intram adanc in carnea Universului vom descoperi o cantitate nebanuita pana acum de atomi de heliu. Astfel ca felul in care sa-a nascut universul plin de universuri devine din ce in ce mai straniu. Constantele universale spun ca universul e construit asa pentru ca sa putem exista noi ca fiinte. Desigur, e o viziune umana sau umanizanta a universului.  Intelesurile probabil ca sunt altele. Dane, cand spui, noi murim in aparenta, ADMITI existenta unui OBSERVATOR pentru care fie functioneaza, fie fiinteaza aparenta! Nu murim decat euclidian, ne nastem in sens euclidian. Suntem in adevar, altceva. Fiecare descopera daca are curaj. A, sa nu uit, adevarul e o chetiune de raport si de relatie. Nu e o raporate la ceva. Nu devin adevar referindu-ma ci fiind o dinamica intr-un raport sau intr-o relatie. Asa cum nu ne tragem din maimute asa nici nu murim.

:cry: 

Sintem doar forma de manifestare a sufletelor noaste, am mai spus-o si mai demult. :cry: De citeva ori chiar. Iar timpul nu exista. :o

"The truth is out there." a spus-o cineva cunoscut. Depinde doar de fiecare dintre noi sa il gasim.
0

#25 Utilizator offline   AdiM 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 28-October 04

Scris 28 October 2004 - 02:02 AM

Citeaza

Adica noi murim doar in aparenta? Daca da, de ce corpurile noastre nu isi continua functionarea pe o durata nelimitata de timp? De ce trebuie sa murim?  :x  :de

Eu n-am auzit niciodata pe cineva sa spuna despre sine ca a murit.
Intotdeauna se spune asta despre altii.
Dar, de fapt, eu nu cred ca murim. In fond, ceea ce suntem nu se limiteaza la corpul fizic. Da, cind o locomotiva este data la casat, poti sa zici ca ea moare, dar mecanicul ei nu este casat si el ::x:
0

#26 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 28 October 2004 - 09:22 AM

Citeaza

Citeaza

Adica noi murim doar in aparenta? Daca da, de ce corpurile noastre nu isi continua functionarea pe o durata nelimitata de timp? De ce trebuie sa murim?  :x  :de

Eu n-am auzit niciodata pe cineva sa spuna despre sine ca a murit.
Intotdeauna se spune asta despre altii.
Dar, de fapt, eu nu cred ca murim. In fond, ceea ce suntem nu se limiteaza la corpul fizic. Da, cind o locomotiva este data la casat, poti sa zici ca ea moare, dar mecanicul ei nu este casat si el ::x:

Dupa parerea ta ce se intimpla dupa moartea corpurilor cu sufletul?
0

#27 Utilizator offline   SHamanul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-November 04

Scris 25 November 2004 - 06:16 PM

mah da voua nu v-ar placea sa aveti prieten propria fantoma..???Fantoma pazitoare??? :)
0

#28 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 25 November 2004 - 06:27 PM

Citeaza

mah da voua nu v-ar placea sa aveti prieten propria fantoma..???Fantoma pazitoare??? :)

Nu. Prea ar trage cu ochiul atunci cind nu trebuie. :winca: ::):
0

#29 Utilizator offline   SHamanul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-November 04

Scris 25 November 2004 - 06:31 PM

tot ar fi super sa ai fantoma un razboinic sa samurai sau mai stiu eu ce da ar fi tare sa mergi pe strada vb cu el(ea)si sa zica lumea ca esti nebun
0

#30 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 28 November 2004 - 12:15 AM

Discutia asta imi aduce aminte de filmul GHOST cu Demi Moore si
Patricca Swayze. la-ati vazut?
Nu e neaparat sa te temi de fantome ...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 57 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Caut raspunsuri..
vreau sa iau legatura cu acea entitate, dar nu stiu cum.
RucZanDra  38 11.842
Hot Topic (New) Ce poate face un suflet fara corp? VictorN  53 7.923
Hot Topic (New) Elfi si zane
voi credeti in ei?...uite ca altii cred :)
Arcangelo  57 10.740
Hot Topic (New) Vaticanul nu exclude existenta extraterestrilor Soulshine  73 13.216
Hot Topic (New) Avion cazut....sau OZN?
un ozn sau un nou tunguska?
fnicolici1  61 16.912