Pagina 1 din 1
greata la stomac
Scris 01 February 2009 - 01:25 AM
buna sunt un baiat de 19 ani si as vrea si eu ceva sfaturi...acum 2 saptamani am fost bolnav de "raceala intestinala" stare de voma diaree si febra...dupa 1 sapt de tratament mi-a trecut....dar dupa o sapt de stat bine din nou mi-a venit dar numai greaza la stomac...cand ma trezesc dimineata sau dupa masa...ma trezesc tot timpu cu o stare de voma...am luat iar tratament dar pare ca nu-si mai face efectul...cateodata nu pot sa manc nimic di cauza gretzei ca-mi vine imediat sa vomit daca bag in gura ceva...astept raspunsuri...ms
Scris 01 February 2009 - 09:04 AM
cel mai bine e sa mergi la medic sa-ti recomande un tratament mai puternic..poate ai un microb si poate avea legatura cu 'raceala' pe care ai avut-o.
Scris 02 February 2009 - 01:29 PM
nu fumez si nici nu beau...am fost la medic...mi-a dat trimitere sa fac o visita gastrodigestiva sau ceva de genu...dar e deabia dupa 1 luna...pana atunci mi-a mai dat niste pastile si mi-o zis sa tin o dieta...ahhh...
Scris 02 February 2009 - 02:00 PM
medicul este singura solutie.
ai o infectie virala sau poate ai o gastrita cu helico bacter si numai respectarea regimului si a tratamentului te poate ajuta.
Nu fa de capul tau nimic si nici ce-ti spunem noi.
http://209.85.129.132/search?q=cache:cN3Bf...;cd=1&gl=it
ai o infectie virala sau poate ai o gastrita cu helico bacter si numai respectarea regimului si a tratamentului te poate ajuta.
Nu fa de capul tau nimic si nici ce-ti spunem noi.
http://209.85.129.132/search?q=cache:cN3Bf...;cd=1&gl=it
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
neurologie | Hasu | 1 | 3.310 |
|
cum se efectueaza corect o injectie intramuscular? | girl222 | 2 | 20.858 |
|
O mica problema cu organul genital | Rares21 | 4 | 1.563 |
|
Umflatura(inflamare) ciudata
Sub osul stern la 5-6 cm si 2-3 spre dreapta |
alexandruu | 7 | 6.468 |
|
Intrebare la care intotdeauna mi-a fost frica sa astept raspuns | danc0 | 4 | 9.109 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS