astept opinile voastre ei ei baietii astia nici in domeniul modei nu pot sa see abtina de la fotbat;))hihihihi hai u cluj:)
IMBRACAMINTEA
Scris 11 August 2004 - 09:56 AM
sal sal apropos de imbracaminte nu mi se pare calumea din partea unei tipe ca ziua in amiaza mare sa poarte tocuri super inalte gentute si mai ales rochii si imbracaminte de seaara.....oare de ce romancele adopta aceasta imbracaminte in fiecare zi pe strada vreau sa va zic ca la mine in liceu in clasa a 9 apaar "tipele"in tocuri gentute super mici ma intreb unde le incap caietele
) :
: eu la scoala ma imbrac cat se poate de sport jeans o bluza si ghiozddanul in spate (ghiozdanele imi plac fff mult cele de marca in special)
eu zic ca cumva trebuie sa mergi imbracat la scoala cumva in discoteca nu in amandoua la fel tay tay
astept opinile voastre ei ei baietii astia nici in domeniul modei nu pot sa see abtina de la fotbat;))hihihihi hai u cluj:)
Scris 23 August 2004 - 01:40 AM
fiecare se-mbraca cum se simte mai bine...insa sunt situatii cand nu te poti imbraca oriunde te-ai duce in aceleasi haine...aproape in orice situatii imi place sa ma imbrac cat mai elegant(o fi si din cauza zodiei...)nu prea suport costumatiile sport dar imi sunt destul de utile atunci cand ies pe-afara si joc un fotbal cu baietii...Camita sunt de acord cu tine si asa cum am spus si mai sus:te imbraci intr-un outfit la scoala,in altul cand te duci intr-un club sa.a.m.de.Important e sa ne imbracam cu gust!!!
Scris 23 August 2004 - 01:44 AM
PAREREA MEA:se schimba de la un an la altul,dar e PRACTICA si ne este foarte UTILA!!!Voi ce spuneti? :?: :?: :?: :?:
Scris 23 August 2004 - 06:54 AM
Pentru voi, fetele, e mai greu, trebuie sa iti iei haine noi in fiecare an, pentru noi, nu e mare problema, iti iei 2 tricouri, un sort si, gata!!
Scris 24 August 2004 - 09:22 PM
sal mie imi palc mult hainele la moda dar eu ma imbrac cu ceea ce stiu cami sta bine daca vine ceva la moda si nu sta calumea pe mine sau ceva de genu renunt:))imi plac lucrurile mai clasice
Scris 24 August 2004 - 11:01 PM
si mie imi plac hainele la moda dar imi place sa ma imbrac cat mai comod la urma urmei totul e sa te simti bine!!!!!!!!!!!!!!!
si apropo de moda la baieti...nu e chiar asa!!!!!!!!!!!!!!un baiat cand vrea sa arate bine face tot posibilul..............cand vrea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si apropo de moda la baieti...nu e chiar asa!!!!!!!!!!!!!!un baiat cand vrea sa arate bine face tot posibilul..............cand vrea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scris 25 August 2004 - 12:43 PM
si mie imi place sa ma imbrac comod ma inbrac casual intro pereche de jeans o bluza tricou si neaparat adidasi:))nu prea port papuci cu toc doar dc este fffff necesar :dee
Scris 27 August 2004 - 03:32 PM
Imi place sa ma uit pe Fasiontv, stiu cam ce se poarta... pana la urma lumea modei trimite mesajul: sa te imbraci cum iti sta bine,cat mai inventiv, si sa te simti bine.
Nu sunt reguli, vad ca a revenit moda anilor 50-60-70.
Nu sunt reguli, vad ca a revenit moda anilor 50-60-70.
Scris 27 August 2004 - 06:57 PM
N-am purtat tocuri si nici nu voi purta, si asta nu din cauza ca nu-mi plac tocurile, ci din cauza ca sunt f inalta(1.79).Unoeri regret ca nu'sa mai micuta de inaltime si nu pot sa-mi pun incaltari cu toc,ceea ce mi se par elegante si sexy... dar pana la urma privesc si partea cealalta a problemei, unele fete/femei se plang ca vor sa fie inalte si isi rup picoarele(prea mult zis) purtand pantofi inalti,si toc cui.
In general ma imbrac lejer, sport, cu jeansi si un top, alteori cu o fusta sau pantaloni scurti, mai ales acuma vara, si adidasi.
Votez pentru rosu si alb
In general ma imbrac lejer, sport, cu jeansi si un top, alteori cu o fusta sau pantaloni scurti, mai ales acuma vara, si adidasi.
Votez pentru rosu si alb
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Naeema | 35 | 3.182 |
|
|
danillo | 29 | 6.305 |
|