sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Perioada de oboseala Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 31 January 2009 - 08:17 AM

mm in general asta patesc zodiile de foc . in aceasta perioada sunt mai multe zile mohorate de aceea exista un consum mai mare de energie , asta pe deoparte . apoi in mai toate zonele au aparut tot felul de antene . tot in acesata perioada apare lipsa de bani(impozite ...) care da stari proaste psihicului . si nu in ultimul rand se tot fac experiente pe noi . bucurestenii cred ca stiu ce spun . daca nu o sa dau un exemplu , nush daca ati observat starea de irascibilitate crescuta in statiile de metru . am stat intr-o zi si am analizat sa vad de ce se intampla asta sa vad ceea ce simt acolo si nu mare mia fost mirarea era un sentiment puternic de panica .
cred ca tovarasii si-au dat seama ca in aceasta perioada omul e mult mai sensibil si atunci incearca manipularea maselor mai activ decat in restul anului . noi ne aparam impotriva acestei invazii si atunci consumama mai multa energie si cum la mai toti incarcarea se face in timpul somnului aceasta este explicatia.(zic eu) dar avand in vedere ca programarea se face mult mai usor in somn cred ca ati dedus de ce nu va odihniti deajuns :) hai ca v-am zapacit . sper ca ati inteles idea . e de preferat sa meditati in loc sa dormiti.
0

#22 Utilizator offline   aligadot 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 09

Scris 31 January 2009 - 05:00 PM

Vezi postareaKahila, la Jan 30 2009, 05:29 PM, a spus:

Exista Sindromul oboselii cronice dar este greu de diagnosticat. Dar din cate zici tu nu ai simptomele alea. Tu vrei numai sa dormi...nu ai vreo durere,nu?

nu am nici o durere...

Vezi postareaelenalicurici, la Jan 31 2009, 06:13 AM, a spus:

Ana, ce s-ar putea incadra la paranormal sau mai putin normal, este faptul ca starile astea apar la multe fiinte in ultimii ani, ciudat, cel putin ciudat, nu? Eu cel putin nu stiu sa fi simtit vreodata asa o stare de oboseala ca in ultimii 2-3 ani, si stiu oameni care nici macar nu sunt preocupati de 'probleme' paranormale, dar tot se plang de o stare de oboseala groaznica, sau de depresii constante mai ales in perioada Jan - Martie a anului. Cei care au scris pana pana acum despre asta pe topicul asta, stiau ei la ce se refera si de ce o incadreaza in categoria "paranormal"...Nu-i asa dragilor? Pana la urma s-ar putea sa nu fie paranormala decat prin prisma normalitatii societatii actuale. Oricum, fizic vorbind, eu personal am detinut intotdeauna rezerve de energie inepuizabile, si ciudat e ca tocmai in ultimii ani, cand duc o viata mult mai "odihnitoare" decat in ultimii 10 ani dinainte, ma simt invers proportional ca si oboseala fizica. Acum e vreo 4 dimineata la mine si n-am mai dormit - imediat - de 24 de ore, si simteam ca lesin de la ora 0 (trezire), ceva de genul "imi ies ochii prin orbite si mi s-au ascutit pometii", in halul asta de obosita ma simt. Ma rog, "trag de mine" ca o sa am timp sa "dorm" o eternitate la un moment dat si pana atunci vreau sa utilizez fiecare moment posibil, dar crede-ma ca daca m-as manifesta dupa ceea ce fizicul simte, as dormi non stop si as plange frecvent - ma rog, eu plang rar si mai nou si mai rar, ca de fapt sinele meu nu are nici un motiv real de suparare...poate doar ruperea de 'trecut' - daca asta poate fi un motiv de suparare...dar cred ca stiu 'colegii' ce vreau sa spun.

Numai bine - sa dai si sa primesti.

parca de cand am vorbit aici, nu mai sunt asa obosit...oricum, tot trebuie sa dorm cel putin 9 ore...
curios e, ca de cand am expus acea problema aici, nu mai este la fel?este vreo legatura?

aceasta disparitie, ma duce cu gandul la alta chestie:

de ce cand povestesti/spui ceva anume la cineva, indiferent ca e de bine sau de rau, acel lucru dispare?
ma refer aici la chestiile mai subtile...de exemplu daca spun la cineva ce bine ma simt/ce fericit sunt/ce bine imi e...si nu ma refer la ceva de genu ca daca te plangi la cineva ca nu ai bani, situatia se schimba, ma refer la trairi/stari...

inca un exemplu: aveam multe vise, care imi prevesteau viitorul, dar cand povesteam, o perioada nu mai primeam acele 'premonitii', si, cat spuneam la mai multa lume, se marea perioada de 'absenta' sa zic asa...

sper ca nu am fost offtopic...ultima problema chiar ma intereseaza....

Aceasta postare a fost editata de aligadot: 31 January 2009 - 05:02 PM

0

#23 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 31 January 2009 - 05:10 PM

Vezi postareavali_, la Jan 31 2009, 09:17 AM, a spus:

mm in general asta patesc zodiile de foc . in aceasta perioada sunt mai multe zile mohorate de aceea exista un consum mai mare de energie , asta pe deoparte . apoi in mai toate zonele au aparut tot felul de antene . tot in acesata perioada apare lipsa de bani(impozite ...) care da stari proaste psihicului . si nu in ultimul rand se tot fac experiente pe noi . bucurestenii cred ca stiu ce spun . daca nu o sa dau un exemplu , nush daca ati observat starea de irascibilitate crescuta in statiile de metru . am stat intr-o zi si am analizat sa vad de ce se intampla asta sa vad ceea ce simt acolo si nu mare mia fost mirarea era un sentiment puternic de panica .
cred ca tovarasii si-au dat seama ca in aceasta perioada omul e mult mai sensibil si atunci incearca manipularea maselor mai activ decat in restul anului . noi ne aparam impotriva acestei invazii si atunci consumama mai multa energie si cum la mai toti incarcarea se face in timpul somnului aceasta este explicatia.(zic eu) dar avand in vedere ca programarea se face mult mai usor in somn cred ca ati dedus de ce nu va odihniti deajuns :) hai ca v-am zapacit . sper ca ati inteles idea . e de preferat sa meditati in loc sa dormiti.

Mda, e un fel de a vedea lucrurile, dar nush de ce nu cred ca e numai asta, ma gandesc eu ca pe plan subtil noi facem parte dintr-un intreg (impreuna cu planeta, animalele, etc.) si daca o parte a intregului are probleme, asta nu are cum sa nu afecteze intreg organismul, in diverse forme. Deci, daca sa spune ca planeta sufera si magnetismul are de suferit si implicit si noi suntem afectati si resimtim anumite simptome in plan fizic si psihologic. Cat despre mine, chestia cu antenele si taxele si statiile de metrou nu se aplica, deci e clar ca e altceva. Chestia cu zilele mohorate, da, ca ploua si e urat de cca 3 zile non stop si bate vantul de se darama casa, deci asta ar fi o scuza pentru deprimare, dar, hmmm, nu ma simt deloc deprimata, poate putin plictisita, ca as vrea sa ies mai mult in natura si n-am cum. In schimb ma simt foarte foarte obosita, o oboseala care creste progresiv, chiar si cand ma odihnesc mai mult, si nu muncesc mai mult ca de obicei, si nici excesele alimtentare nu ma caracterizeaza, ca deh :( salata si branza de vaci cu greu se cheama exces alimentar...Ma rog, e cu free choice si fara extra efort, asa ca merge. Deci, puse cap la cap, tot nu vad motivul. Dar sunt sigura ca o sa treaca, de prin aprilie incolo (poate dupa Pasti), o sa incepem toti sa ne simtim mai bine, garantat.

O zi in lumina - ca sa citez o cunostinta... Apropo, te (mai) ocupi cu off-road-uri?
0

#24 Utilizator offline   aligadot 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 31 January 2009 - 05:26 PM

elenalicurici,poti sa te uiti si pe ultima postare a mea?se pare ca tu scriai in timp ce eu am postat...
0

#25 Utilizator offline   Inddy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-November 08

Scris 01 February 2009 - 03:50 AM

Vezi postareavali_, la Jan 31 2009, 08:17 AM, a spus:

e de preferat sa meditati in loc sa dormiti.

Daca tot se vorbeste de oboseala,pot sa spun ca intre orele 23 si 1 este bine ori sa se mediteze ,ori sa se doarma.
Acest sfat l-am preluat de la oameni cu o experienta mai mare decat a mea si incerc, pe cat posibil, sa il aplic. :o:
0

#26 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 01 February 2009 - 05:26 AM

Vezi postareaaligadot, la Jan 31 2009, 06:00 PM, a spus:

nu am nici o durere...

parca de cand am vorbit aici, nu mai sunt asa obosit...oricum, tot trebuie sa dorm cel putin 9 ore...
curios e, ca de cand am expus acea problema aici, nu mai este la fel?este vreo legatura?

aceasta disparitie, ma duce cu gandul la alta chestie:

de ce cand povestesti/spui ceva anume la cineva, indiferent ca e de bine sau de rau, acel lucru dispare?
ma refer aici la chestiile mai subtile...de exemplu daca spun la cineva ce bine ma simt/ce fericit sunt/ce bine imi e...si nu ma refer la ceva de genu ca daca te plangi la cineva ca nu ai bani, situatia se schimba, ma refer la trairi/stari...

inca un exemplu: aveam multe vise, care imi prevesteau viitorul, dar cand povesteam, o perioada nu mai primeam acele 'premonitii', si, cat spuneam la mai multa lume, se marea perioada de 'absenta' sa zic asa...

sper ca nu am fost offtopic...ultima problema chiar ma intereseaza....

Dormi 9 ore? Fericitule! Nici in weekend cand zic eu ca fac rezerve de somn ca si camila, si nu dorm 9 ore. Da, intra-adevar cand scriam eu, tu postai si de aia mi-a aparut mie de 2 ori raspunsul ca nu se mai incarca la mine trimiterea... Raule mic! :o:

Falsa disparitie a starii de oboseala e data de capacitatea de concentrare a organismului cand e vorba de probleme 'vitale' pentru el; oboseala tot ramane si se aduna pana cand supapa o elibereaza si o iei de la zero.

Visele premonitorii sau cele din vietile paralele sau diversele reincarnari...de alta natura - speciala (diferite de visele freudiene) le-am avut si eu dar se duc cu timpul (adica nu le mai retii dimineata, de cele mai multe ori - nush de ce ne-amintirea lor are legatura cu lumina si/sau constientizarea). Starile de care vorbesti poate dispar dupa ce le impartasesti, din mai multe motive:
- sunt superficiale sau ne-sedimentate
- ai modificat realitatea si implicit viitorul prin constientizarea lui
- ai visat un viitor 'fals' (o potentiala realitate din multitudinea existenta)
- ai pierdut starea pentru ca trebuie sa 'mergi' mai departe, sa treci la urmatorul lucru de 'facut', sa experimentezi si sa cunosti mai mult...ca sa evoluezi?!? Apropo, eu cred cu tarie in "ferice de cei saraci cu duhul", ii 'invidiez' la modul curat = analiza intelectuala (in cazul tau prin subconstienta impartasire a starii cu altii) nu neparat duce la progres spiritual/sufletesc.
Oricum, nu-ti bate capul cu ele, nu are nici o importanta daca dispar sau raman, si oricum sa nu ne lasam atrasi de panta misticului (crede si nu cerceta/sau impartasi), vorba ceia: Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus...

Numai bine si seninatate sufleteasca iti doresc (si mie de asemenea).
0

#27 Utilizator offline   aligadot 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 02 February 2009 - 06:09 PM

crede si nu cerceta/sau impartasi
0

#28 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 02 February 2009 - 08:30 PM

Vezi postarealoneliness4ever, la Jan 29 2009, 11:46 PM, a spus:

Ce legatura are cu paranormalul? Daca nu are legatura , mutati la sanatate :yawn:

Poate avea, daca se aduce in discutie vampirismul energetic.

Vezi postareaIndyy, la Feb 1 2009, 03:50 AM, a spus:

Daca tot se vorbeste de oboseala,pot sa spun ca intre orele 23 si 1 este bine ori sa se mediteze ,ori sa se doarma.
Acest sfat l-am preluat de la oameni cu o experienta mai mare decat a mea si incerc, pe cat posibil, sa il aplic. :lol:

stiam ca intre 22-1 e bine sa se doarma sau sa te rogi.
cine se poate ruga ore in sir...
0

#29 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 03 February 2009 - 02:03 PM

Mi-am făcut săptămāna asta un set de analize şi printre altele doamna doctor m-a īntrebat şi la ce oră mă culc de obicei şi i-am spus că pe la 12-1.

Ea mi-a spus că pentru a fi cu adevărat odihnit omul trebuie să aibă un ciclu de somn īnainte de miezul nopţii, iar un ciclu de somn = 45 minute, deci ora de culcare ar trebui să fie pe la 11.
0

#30 Utilizator offline   aligadot 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 03 February 2009 - 03:47 PM

pai eu nu ma culc niciodata inainte de 1,2... deci nu am nici un ciclu de somn? ;) .....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Inforeiki Lucian_mm  3 1.370
Replici noi Cand dusmanii sunt impotriva ta Dimineata  14 4.501
Replici noi Imagini mentale Chronos  6 826
Hot Topic (New) Iluzia spiritualitatii!
cunoasterea nementala a "cine" sunt'tem...
Zen`  76 10.230
Hot Topic (New) Dispozitive protectie energetica
Afla cum te poti proteja de atacurile infoeneretice (PSI)
raduc  40 11.956