sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Perioada de oboseala Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   aligadot 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 09

Scris 23 September 2009 - 09:01 PM

Vezi postareaBagherra, la Sep 23 2009, 02:13 PM, a spus:

Si ce este paranormal in asta? :spiteful:

pai...nu stiu daca este paranormal, dar chestia e ca se repeta in fiecare an...cam in aceeasi perioada...
eu de felu meu sunt activ, dar am aceste perioade care imi afecteaza viata din punct de vedere social,profesional...

poate am gresit cand am pus la paranormal, dar chestia e ca mi-a trecut.
tot am zis la lume ca iar am acea perioada pe care o am in fiecare an, si mi-a trecut. m-a tinut doar 2 zile, acuma sunt mult mai bine...
asta e curios...

Vezi postareamihaela1, la Sep 23 2009, 07:07 PM, a spus:

Cauze ale devitalizarii pot fi si atacul sau vampirismul energetic dar si proprii nostri demoni interiori ( rautate, invidie, ura, etc). E greu insa sa depistezi cauza reala atunci cand alimentatia nesanatoasa este inamicul numarul unu, atata timp cat nu mai exista posibilitatea sa ne hranim natural.

alimentatia si toate e-urile, intradevar ne distrug... dar cica asta e 'civilizatie'. toti acesti conservanti ne mananca incet si sigur... asta implica 'civilizatia' si tot acest comercial, si toata batjocura/(setea de bani) producatorilor fata de consumatori....
cam de la e-uri vine canceru asta...care are multe forme...si cica mai vine si de la doamne doamne, zic aia care nu pot sa il vindece...

un ex: am baut odata un suc, din ala ieftin, 1 leu/2 litri...si eu cum sunt mai sensibil...mi-a luat-o stomacul razna in mai putin de 20 de min...
altii...mai rezistenti nu aveau nimic...totusi eu zic ca e mai bine ca reactioneaza organismul imediat..decat odata si 'bine'...
sucul, dupa ce m-am uitat pe eticheta, era plin de e-uri... :o:

asa sunt eu mai sensibil de felu meu :o: ...si nu e intotdeauna bine, pentru ca sunt si pe alte planuri,sensibil...

numai bine!
0

#42 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 25 September 2009 - 02:11 PM

Buna ziua!
Se pare ca nu sant singura care sufera de aceeasi problema.In ultimul timp sant foarte obosita ziua si foarte activa noaptea.Din fericire nu trebuie sa ma trezesc dimineata si sa am un program stabil,toata munca o fac de acasa in functie de cum vreau eu.Dar nu ma trezesc si eu ca un om normal la 7 dimineata de ex;eu ma trezesc la 10 dimineata iar pe la pranz cad practic din picioare de somn,dupa amiaza urmeaza o alta repriza de somn...de cele mai multe ori cu laptopul in brate.Nu stiu ce e cu mine,sant constienta ca ceva nu este in regula..si stiu ca nu este legat de alimentatie,pt.ca de felul meu mananc sanatos,bauturile acidulate si fast foodul le-a exclus din alimentatie cu ani in urma.
Uneori am tendinta sa cred ca sotul este un vampir energetic,mi s-a intamplat sa fiu foarte obosita in prezenta lui.Nu stiu daca are legatura cu zodiile insa tin sa precizez ca eu sant zodie de foc si el de apa.Cat despre lipsa soarelui nu se pune inca problema,avem parte de soare zi de zi si inca nu s-a renuntat la hainele de vara.
Sper ca nu am plictisit pe nimeni,o zi frumoasa in continuare tuturor!

0

#43 Utilizator offline   aligadot 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 09

Scris 25 September 2009 - 11:54 PM

Vezi postareaHellenaJ, la Sep 25 2009, 03:11 PM, a spus:

Buna ziua!
Se pare ca nu sant singura care sufera de aceeasi problema.In ultimul timp sant foarte obosita ziua si foarte activa noaptea.Din fericire nu trebuie sa ma trezesc dimineata si sa am un program stabil,toata munca o fac de acasa in functie de cum vreau eu.Dar nu ma trezesc si eu ca un om normal la 7 dimineata de ex;eu ma trezesc la 10 dimineata iar pe la pranz cad practic din picioare de somn,dupa amiaza urmeaza o alta repriza de somn...de cele mai multe ori cu laptopul in brate.Nu stiu ce e cu mine,sant constienta ca ceva nu este in regula..si stiu ca nu este legat de alimentatie,pt.ca de felul meu mananc sanatos,bauturile acidulate si fast foodul le-a exclus din alimentatie cu ani in urma.
Uneori am tendinta sa cred ca sotul este un vampir energetic,mi s-a intamplat sa fiu foarte obosita in prezenta lui.Nu stiu daca are legatura cu zodiile insa tin sa precizez ca eu sant zodie de foc si el de apa.Cat despre lipsa soarelui nu se pune inca problema,avem parte de soare zi de zi si inca nu s-a renuntat la hainele de vara.

mie imi vine oboseala, daca pot zice asa, pe seara...de exemplu pe la 8 seara,sunt gata sa cad din picioare...si daca ma tin tare, imi dispare...si apoi, cand ma pun sa adorm...greu mai adorm...este legat de organism..el cica daca ii e somn, trebuie sa dormi, dar daca tu nu dormi, atunci el intra in starea de 'urgenta'...in care trebuie sa fie fresh, ca nu degeaba nu a fost lasat sa doarma atunci cand a cerut...ceva de genu, sper ca m-am facut inteles, chiar daca modul de exprimare este putin ambiguu...

in legatura cu sotul, eu zic ca daca e numai in perioada asta, atunci nu el este de vina, logic luand, ar fi o stare continua, nu doar in aceste vremuri...
mie cel putin mi-a cam trecut, de cand am inceput sa spun in stanga si in dreapta despre perioada asta a mea de oboseala. adica mai revine ea, dar dispare repede.
zicea cineva nu mai stiu unde, ca atunci cand zici la mai multa lume, se pierde, nu se mai intampla...poate asa o fi si la mine. imi permit sa aberez putin doar suntem la paranormal... :dance2:

parerea mea: gandeste-te ca sotul e ultima varianta, nu cumva sa iei anumite decizii din cauza carora o sa iti para rau. vorbesc in cunostinta de cauza...serios...
in rest, numai bine :blink:
0

#44 Utilizator offline   Mona6662 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-October 09

Scris 25 October 2009 - 09:29 PM

Vezi postareaHellenaJ, la Sep 25 2009, 03:11 PM, a spus:

Buna ziua!

Am avut și eu un program de somn-veghe de tipul asta un timp.Faptul că nu ai un program stabil și poți munci când vrei tu nu e neaparat bine. Dacă ai aivea de facut ceva neaparat de la o oră amume de dimineața te scoli atunci că n-ai alternativă, ți se pare că ești obosit și că asta nu o să se rezolve dacât dacă dormi, dar cum începi să ai o activivitate care îți cere o anumită atenție, te trezești și realizezi că de fapt nu ețti obosită.

Ceea ce voiam să țîi spun e că trebuie să ai mari griji cu bănuilelile că cineva este vampir energetic.
1. Din cauza efectului Placebo. Dacă te aștepți să fii obosită când ești în preajma lui, poți să te convingi pe tine că acest lucru chiar se întâmplă și poți ajunge să îți autoimpui inconțtient starea de oboseală în preajma lui. Căile subconștientuui sunt încurcate.
2. E o metodă la îndemână să dai vina pe vampiri energetici și asta te poate reține să îți confrunți propriile probleme cum trebuie.(am făcut asta în trecut)
3. Unei persoane îi poate pica prost o faptul că o consideri vampir energetic. Din asta poate deduce că îți provoacă o stare de discomfort. Și asta poate fi rău pt relația ta.
0

#45 Utilizator offline   ars 

• electronist la apanova
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-April 09

Scris 29 October 2009 - 09:23 AM

Spunea cineva ca "ce legatura are asta cu paranormalul,si daca nu are legatura,sa mutam la sanatate".

Conform dex:
SĂNĂTÁTE s.f. 1. Stare a unui organism la care funcționarea tuturor organelor se face în mod normal și regulat.
PARANORMÁL, -Ă, paranormali, -e, adj. (Despre fenomene, manifestări etc.) Care se află în afară de ceea ce este normal.

In afara normalului...anormal,se afla divinitatea,care abia asteapta sa te...consulte,sa-ti faca analize si sa vada cine "te ataca" energetic.
Divinitate pe care ai crezut-o plecata din fiinta ta,sau te-a facut cineva sa crezi minciunica asta.
0

#46 Utilizator offline   Ziggurat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 08

Scris 24 January 2010 - 01:07 AM

Vezi postareaZiggurat, la Jan 29 2009, 09:21 PM, a spus:

La asta ma gandeam eu astazi. Numai ca eu am alta problema in perioada asta, sfarsitul lui ianuarie/februarie. Simt, pur si simplu o durere groaznica, simt ca mi se rupe sufletul, am permanent un nod in gat si cu greu imi stapanesc lacrimile. As da orice sa scap de senzatia asta, nici macar nu pot dormi. Anul trecut parca nu a fost asa rau. Nici acum doi ani.

Am revenit cu..surpriza!, aceeasi problema. I-am spus unei prietene asta azi si a zis ca-s nebun. Ideea e ca e o perioada destul de buna pentru mine pe toate planurile si n-as avea nici un motiv sa ma simt in felul asta. Dar ma simt; si visele pe care le am ma "ajuta" foarte mult.

Deci.. sunt bun de balamuc? :swoon:
0

#47 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 24 January 2010 - 03:11 PM

Vezi postareaaligadot, la Jan 31 2009, 05:00 PM, a spus:

nu am nici o durere...
parca de cand am vorbit aici, nu mai sunt asa obosit...oricum, tot trebuie sa dorm cel putin 9 ore...
curios e, ca de cand am expus acea problema aici, nu mai este la fel?este vreo legatura?
aceasta disparitie, ma duce cu gandul la alta chestie:
de ce cand povestesti/spui ceva anume la cineva, indiferent ca e de bine sau de rau, acel lucru dispare?
ma refer aici la chestiile mai subtile...de exemplu daca spun la cineva ce bine ma simt/ce fericit sunt/ce bine imi e...si nu ma refer la ceva de genu ca daca te plangi la cineva ca nu ai bani, situatia se schimba, ma refer la trairi/stari...
inca un exemplu: aveam multe vise, care imi prevesteau viitorul, dar cand povesteam, o perioada nu mai primeam acele 'premonitii', si, cat spuneam la mai multa lume, se marea perioada de 'absenta' sa zic asa...
sper ca nu am fost offtopic...ultima problema chiar ma intereseaza....

Se zice ca atunci cand vorbesti de ceva ( mai ales de ceva ce nu s-a materializat inca), ii consumi energia si nu se mai infaptuieste. Si eu am observat asta. Cand sunt f incantata de ceva, de un plan pe care urmeaza sa-l pun in aplicare si vb despre el cu multa insufletire, nu mai apuc sa-l materializez. Parca eu insami ma plictisesc de el si nu-mi mai doresc asa mult infaptuirea lui sau situatia se schimba.

Toate astea, + oboseala pe care o simti, fara sa fie motivata, sunt probleme psihologice. Dintr-un motiv anume, creierul da comanda organismului ca are nevoie de multa, f multa odihna. Ceva nu e in regula, chiar daca tu nu-ti dai seama.
Sunt perioade cand tot stresul, toate necazurile, toate sfortarile de a nu le baga in seama, se rasfrang dintr-o data asupra ta si te coplesesc.

In momentul in care ai vb despre aceasta problema, ai constientizat-o intens si asta a ajuns pana la nivelurile profunde ale proceselor din creier si el s-a pus pe treaba, restabilind normalitatea.
Si mie mi se intampla asta. Este ca un fel de efect al rugaciunii. Am o problema, ma gandesc intens la ea o perioada, apoi uit, imi mut gandurile in alta parte, ca sa observ mai devreme sau mai tarziu ca s-a rezolvat. Creierul ramane sa-si faca treaba, chiar daca tu nu mai esti constient de asta... Sa ai grija de nevoile tale. Creierul iti cere ce-i trebuie. Cand ai pofta de un aliment anume, sa mananci mai mult acru sau dulce, sau amar, sarat, sa bei mai multa apa, etc.
Nu ignora aceste nevoi. Este strigatul mut al organismului tau. El stie de ce are nevoie chiar daca tu nu constientizezi.

Vezi postareaaligadot, la Sep 21 2009, 11:11 PM, a spus:

de ieri, adica din noaptea dinspre 20-21 sept, ma simt iar obosit...oricat as dormi...parca nu ma mai satur de somn...
nu stiu cum sa explic, dar, ma gandeam ca daca vorbesc chiar in momentul cand aceasta stare se manifesta,poate se mai manifesta si la alctineva, si poate tragem niste concluzii/lamuriri...

e vorba despre o stare de somn continuu, de nevoie de somn continuu...un fel de hibernare il numesc eu...
poate cineva cu,cunostinte in astrologie ma poate lamuri...

daca are cineva o parere...sa o zica aici...

asa cum am zis...a inceput perioada de somn....offffffffff........adica dorm 10 ore si nu sunt odihnit,ceea ce vara nu se intampla...de ex...poate fi si din cauza temperaturii,ma gandesc eu....nu stiu...

Eu simteam asta intr-o perioada in care eram f trista. Imi doream sa dorm mai mereu, sa nu ma mai trezesc deloc. Dimineata cand trebuia sa ma trezesc sa merg la servici, parca mi se rupea inima si chiar simteam o maaaare nevoie de somn. As fi dormit cat cuprinde... cred ca era un fel de vegetare, un mod de a-mi linisti sufletul...

Vezi postareaHellenaJ, la Sep 25 2009, 02:11 PM, a spus:

Buna ziua!
Se pare ca nu sant singura care sufera de aceeasi problema.

Si eu simt asta, dar nu atat de acut. Daca sunt la servici sau implicata intr-o activitate, uit de senzatia de somn de dupa pranz (14-18h), dar daca sunt acasa si ma linistesc ma doboara si nu rezist fara sa fac siesta. Seara seara sunt fresh, chiar daca nu apuc sa dorm ziua, si indiferent cat de devreme ma trezesc dimineata. Dar, totusi de obicei adorm pana la maxim 1h. Doar cand sunt mai agitata si ma framanta ceva, ma mai zvarcolesc prin pat poate si vreo 2 ore pana sa adorm. Dar asa sunt eu, adorm mai greu insa dupa ce am adormit, nu ma mai trezesc. Cred ca asta se intampla fiindca sunt obisnuita cu un program de som echilibrat si nu ma fortez pana la epuizare cu munca. Daca simt ca obosesc, ma opresc chiar daca nu am terminat ce aveam de facut, ma odihnesc si termin cu prima ocazie. Asta imi pot permite deoarece nu las problemele nerezolvate pana in ultimul moment si sa ma fortez sa le rezolv apoi in timp util.
Aveti grija de voi, respectati-va programul de odihna, somn, masa.

Vezi postareaZiggurat, la Jan 24 2010, 01:07 AM, a spus:

Am revenit cu..surpriza!, aceeasi problema. I-am spus unei prietene asta azi si a zis ca-s nebun. Ideea e ca e o perioada destul de buna pentru mine pe toate planurile si n-as avea nici un motiv sa ma simt in felul asta. Dar ma simt; si visele pe care le am ma "ajuta" foarte mult.

Deci.. sunt bun de balamuc? :swoon:

Eu am observat de multe ori, ca cu cat dorm mai mult, cu atat as dormi si mai mult. Mi s-a intamplat sa adorm pe la 2 noaptea si sa ma trezesc la 6 fresh.
Sau sa ma culc pe la 21 si sa ma trezesc dimineata tarziu, rupta de oboseala si cu ureri de cap....
0

#48 Utilizator offline   Ziggurat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 08

Scris 24 January 2010 - 05:18 PM

Eu n-am probleme cu somnul... Doar ma simt rau psihic.
0

#49 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 26 January 2010 - 12:52 AM

Vezi postareaZiggurat, la Jan 24 2010, 06:18 PM, a spus:

Eu n-am probleme cu somnul... Doar ma simt rau psihic.

Am remarcat ca, ciclic in ultimii anii, lunile ianuarie, februarie, martie si chiar si aprilie sunt mai grele putin - si d.p.d.v. al somnului, oboselii, problemelor, senzatiei de rau psihic, etc. pentru multi dintre oamenii pe care-i cunosc. Motivele ar putea fi multe... Dar important este ca dupa martie-aprilie o sa fie mai bine, din nou...

Ce vise ai Ziggurat?

Numai bine.

Aceasta postare a fost editata de Calauza: 26 January 2010 - 12:53 AM

0

#50 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 26 January 2010 - 04:07 AM

Vezi postareaHellenaJ, la Sep 25 2009, 02:11 PM, a spus:

Buna ziua!

Bioritmul tau se modifica, probabil are ceva legatura cu modificarile planetare - si ATENTIE! nu vorbesc de 2012 si alte basme - ci pur si simplu remarc ca unii oamenii (mai multi) au un biocamp cu frecvente similare si atunci sunt putin afectati de perioada ian-apr mai ales, in primii anii cand percep/incep sa simta modificarile, perioada de oboseala/rau energetic poate sa dureze chiar si aprox. toata perioada anului, dar apoi se restrange la lunile astea...

Cat despre sotul tau, am 2 intrebari:
- este cumva genul sufocant prin nevoia de atentie?
- esti plictisita in relatia actuala, e ceva ce nu merge? dar te rog fi sincera cu tine insati, caci nu e nimeni sa judece acum...

Numai bine it doresc si rabdare, totul trece...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Deja-vu...Normalitate sau Para-normalitate? ClaudiaGirl  30 6.080
Replici noi Pune-ti 3 dorinte :) Anonimul117  5 1.659
Hot Topic (New) Darul de a indeparta demoni care poseda persoane VictorN  53 6.694
Hot Topic (New) Coincidente
exista in viata voastra? credeti ca tin de paranormal?
Sarah N....  21 3.992
Hot Topic (New) Atasamente Vraji, farmece
topic combinat
davida  487 98.861