sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cele mai rele restaurante pentru nunta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   blonda 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 03 October 2005 - 01:39 PM

Dragele mele viitoare mirese, o sa va spun poveste unui restaurant la care sa nu va duceti daca vreti ca nunta voastra sa fie perfecta: P I Z Z A & P A S T A I N S O S E A U A F U N D E N I 1 2 0 . Poveste suna cam asa:
1. l-am gasit, mi-a placut, am aflat preturile am venit sa semnez contractul. La completarea lui mi-a spus ca trebuie sa dau 10% pt ospatari. I-am spus ca nu asa am discutat si am spus ca ma mai gandesc. Ma duc acasa convinsa sa nu ma mai intorc. Ma suna patronul sa imi spuna ca renunta la acei 10%. CU 3 ZILE INAINTE DE DATA NUNTII MA CHEAMA LA RESTAURANT SA IMI SPUNA CA CEI 10% SUNT OBLIGATORII.DACA NU SUNT DE ACORD IMI DA AVANSUL DE 20.000.000 SI SA FIU SANATOASA!Evident am acceptat conditia lui [haibat]
3. Vin sa discut aranjamentul meselor…mi se spune pana la ora 11.00 pentru ca dupa 11 pleaca respectivul in provincie. Ajung la 10.00…. si surpriza: nu era nimeni acolo…patronul era plecat in provincie si venea candva dupa 11.00….a sustinut sus si tare un trepadus care se invartea pe acolo ca am inteles eu gresit…eu, nasul si sotul …..Evident am stat o ora acolo ca sa vina cineva cu cheia…
4. Vin sa stabilesc mesele ....In seara dinaintea nuntii , cand am adus marturiile si plicurile cu nuntile invitatilor imi spune ca nu poate sa imi faca mesele asa cum am stabilit pentru ca persoana cu care le-am facut nu se pricepea si si-a dat aiurea cu parerea. Evident, plina de nervi a trebuit sa reorganizez pe loc mesele asta dupa ce ma chinuisem cateva zile sa gasesc formula potrivita.
5. Vineri seara am venit cu bauturile si mi-au promis ca deschid usile din fata ca sa pot cara bautura inauntru. Cand ajung…surpriza maxima: nu aveau cheile de la usa din fata si a trebuit sa ocolesc cu masina pana undeva in spatele restaurantului pe unde ne-am chinuit sa bagam tot ce adusesem.
6. Petrecerea a fost cat de cat frumoasa…2 chelneri la 90 de oameni…au facut fata cu mici probleme dar de asta nu pot sa ma plang. bomba bombelor a venti la sfarsit cand am numarat banii (eu, sotul si amandoi nasii) si cand i-a numarat italianul i-a iesit cu 1.000.000 in minus…si sunt convinsa ca i-a sustras cu ajutorul teancurilor de hartii cu care venise la incasarea banilor. Acasa mi-am dat seama ca m-a tepuit cu si cu 3 meniuri in afara restul probmelelor pe care mi le-au cauzat.
7. Mancarea nu a fost excelenta iar portiile au fost micute mai ales pentru ca prin contract meniul meu costa 25 euro iar acum meniurile lor costau 30 euro si probabil au vrut sa imi faca meniu pe masura pretului pe care il stabilisem prin contract (desi in contract era trecut meniul…nu si cantitatile).
Sfatul meu: NU FACETI NUNTA LA RESTAURANTUL P I Z Z A & P A S T A!
0

#2 Utilizator offline   Shiva* 

• -= Bebitza =-
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 10-September 05

Scris 03 October 2005 - 05:53 PM

Concluzie... italienii astia ... :sorry:
Mie una, mi se par super reusite nuntile de la Casa Armatei ... Nu sunt maritata, shi nici nu intentionez sa o fac in curand , dar ... ceea ce se petrece acolo, este ceva de vis.
Servirea ireprosabila... ambientul k`n povesti... ce`shi poate dori o mireasa mai mult? :tease:

blonda , imi pare rau pt nunta ta... trebuia sa fi mai atenta...
0

#3 Utilizator offline   etileed 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-October 05

Scris 10 October 2005 - 12:03 AM

Vezi postareaShiva*, la Oct 3 2005, 06:53 PM, a spus:

Concluzie... italienii astia ... :ok:
Mie una, mi se par super reusite nuntile de la Casa Armatei ... Nu sunt maritata, shi nici nu intentionez sa o fac in curand , dar ... ceea ce se petrece acolo, este ceva de vis.
Servirea ireprosabila... ambientul k`n povesti... ce`shi poate dori o mireasa mai mult? :spiteful:

blonda , imi pare rau pt nunta ta... trebuia sa fi mai atenta...

cele mai rele sunt alea mai ieftine :))
0

#4 Utilizator offline   jamy_ro 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-December 06

Scris 08 January 2007 - 12:34 AM

Vezi postareaetileed, la Oct 10 2005, 12:03 AM, a spus:

cele mai rele sunt alea mai ieftine :x)

Oamenii le mai fac si dupa posibilitati!
0

#5 Utilizator offline   marry02 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-March 07

Scris 07 May 2007 - 12:26 AM

da.. e pacat cand cineva iti strica o zi chiar atat de importanta !!! mare pacat.....
0

#6 Utilizator offline   Aikaterine 

• http://cristinaparus.com/
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 28 December 2007 - 07:36 PM

Dar nunta la restaurantul Lebada, ati auzit cumva? din cate stiu, il renoveaza, atat restaurantul cat si hotelul...
0

#7 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 27 July 2008 - 08:37 AM

Am participat aseara la o cununie civila in familie...doar familia si prietenii apropriati...intr-o pizzarie-pub langa parcul IOR (pe partea cu fantanile) in spatele la blocurile noi construite. Serviciul a fost groaznic...in sensul ca mancarea s-a aduc foarte tarziu...friptura a fost adusa la 1 noaptea dupa ce multi invitati care aveau si copii au fost nevoiti sa plece. Cred ca angajatii de acolo au facut asta intentionat ca sa ramana cu mancare... :spiteful: Imi pare rau ca nu mai tin minte exact numele...parca CASSO PIZZA and PUB.
0

#8 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 28 July 2008 - 03:35 PM

E o pizzerie pe langa niste casute mititele, si un magazin mic si amarat alaturi? Cu banci si mese de lemn? Si locatia e lunga si ingusta, cu mesele puse pe un singur rand, vatra in capat, in spate, si in fata bar/cofetarie? Daca e acelasi local, mai mergeam si eu acolo, dar serveam doar pizza, care e chiar faina. Insa nu mi se pare loc pentru petrecere de nunta sau cununie.
0

#9 Utilizator offline   mamaia doina 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-August 08

Scris 14 October 2008 - 12:09 PM

eu am facut nunta ficei mele in 2007 la un resturant chinezesc de la romana -p-ta amzei si a fost supe si ca locatie si ca mancare si toata lumea sa simtit foarte bine anul asta am vrut tot acolo sa facem botezul dar sa inchis si martie 2008 am facut in alta parte nu spun unde dar nu mi-a placut ,pe 01 nocv.2008 rupem turta nepotica mea face un anisor si nu prea eram decizi unde dar din intamplare am descoperit un restaurant chinezesc nou deschis foarte curat ,elegant ,primitor pot spune chiar intim si cu mancarea super buna preturi bune si acum dorim sa luam legatura sa facem acolo acesta se afla pe calea dudesti mai sus de depou este o casa cu etaj la strada,daca doriti incercati si voi .cu drag mamaia doina

Fisiere atasate

0

#10 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 06 November 2008 - 01:22 PM

Eu am facut la Casa Centrala a Armatei.
De vis absolut totul.
De la servire pana la ultimul detaliu.
0