Salutare!
Am un prieten care acum 3 zile a facut o greseala monumentala, a codus sub influenta alcolului.
Vreau sa intreb pe cineva care stie , care sunt urmarile acestei fapte tinandu-se cont ca a avut o alcolemie in aer de 1la mie, (unu la mie) iar in sange din cate am inteles v-a fii dublu.
Este adevarat ca in afara faptului ca i se v-a anula permisului, amenda pena se poate sa faca puscarie? nu a facut nimic gresit, nu a lovit nici o masina, nu a calcat pe nimeni, nici traficul nu l-a stanjenit in vre-un fel.
Imi poate spune cinev acare sun consecintele?
Pagina 1 din 1
nelamurire auto
Scris 26 January 2009 - 11:44 PM
papickk, la Jan 26 2009, 11:40 PM, a spus:
Salutare!
Am un prieten care acum 3 zile a facut o greseala monumentala, a codus sub influenta alcolului.
Vreau sa intreb pe cineva care stie , care sunt urmarile acestei fapte tinandu-se cont ca a avut o alcolemie in aer de 1la mie, (unu la mie) iar in sange din cate am inteles v-a fii dublu.
Este adevarat ca in afara faptului ca i se v-a anula permisului, amenda pena se poate sa faca puscarie? nu a facut nimic gresit, nu a lovit nici o masina, nu a calcat pe nimeni, nici traficul nu l-a stanjenit in vre-un fel.
doar permis suspendat.
daca facea accident se pricopsea cu un dosar penal.
mai departe scrie in carte.
Scris 27 January 2009 - 10:28 AM
OUG 195/2002 republicata:
"Art.87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o īmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur īn sānge se pedepseşte cu īnchisoare de la unu la 5 ani."
Acoolemia cu valoarea mai mica de 0,80 in sange atrage raspunderea contraventionala
"Art.87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o īmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur īn sānge se pedepseşte cu īnchisoare de la unu la 5 ani."
Acoolemia cu valoarea mai mica de 0,80 in sange atrage raspunderea contraventionala
Scris 02 February 2009 - 03:07 PM
fulgdenea, la Jan 27 2009, 10:28 AM, a spus:
OUG 195/2002 republicata:
Clar!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Program facturare | Her_Dany | 4 | 3.561 |
|
Drept, Stiinte Juridice | virgil222 | 1 | 1.645 |
|
Legea privind somajul(dupa terminarea concediului prenatal / fat mort)
Decizia ce articol trebuie sa aiba? |
carlaa | 0 | 3.775 |
|
Sechestru bunuri pentru o datorie de 13,81 lei | rotaimpexbuzau | 2 | 527 |
|
Ajutor | Emma92 | 22 | 3.581 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS