sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa faci o emisiune tv ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Shehe 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 05

Scris 02 October 2005 - 08:46 PM

Salut !
Am o mare problema: vreau sa urmez facultatea de cinematografie si media.. iar` una dintre probele de admitere presupune conceperea si realizarea unei posibile emisiuni tv (dramatice/ non-dramatice)
Acum urmeaza intrebarea mea: si eu cu ce sa incep? de unde imi fac documentarea?
Toata lumea si pe tot locul sunt criticate (emisiunile tv) dar` niciunde nu scrie ce implica relizarea lor :tease: ..
sper sa gasesc printre voi persoane care imi pot oferi o mana de ajutor.. un sfat.. o indumare !

mersi !
0

#2 Utilizator offline   Sorinake 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-April 05

Scris 17 October 2005 - 04:43 PM

Incepe prin a alege tema emisiunii si in functie de ea publicul tinta (cui i se adreseaza). Gandeste-te apoi ce fel de emisiune va fi: in direct, inregistrata sau in direct pe banda (inregistrata in asa fel incat sa para in direct). Elaboreaza-ti un plan: deschidere, cuprins, incheiere, fiecare ce sa contina. Invitati in platou, sau nu, mici interventii in emisiune, sau nu, materiale adiacente (video) sau nu, telefoane ale telespectatorilor, sau nu...intelegi tu unde bat...
Apoi trebuie sa decizi locatia, fiecare cu problemele sau avantajele ei. Afara sau in platou. in functie de alegere -----> recuzita, background si foreground.
Dupa ce ti-ai stabilit toate astea, treci la scris. Ai nevoie de un script (intrebari, dialoguri, interventii)
Asa ca treci la treaba...si mare atentie la tema, caci de ea depinde tot ce urmeaza.
Bafta! :evil:
0

#3 Utilizator offline   Shehe 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 02-October 05

Scris 17 October 2005 - 07:19 PM

Sorinake, mersi mult de tot! Imi esti de mare ajutor! In sfarsit, primul care reuseste sa ma lamureasca!
Lucrezi cumva in dimeniu? Daca da.. mi-ar place sa aflu mai multe detalii de "culise" :)
Poate mai tinem legatura! :evil:
0

#4 Utilizator offline   Sorinake 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-April 05

Scris 17 October 2005 - 07:57 PM

Nu lucrez in televiziune, dar am absolvit Jurnalismul. Daca m-ai ai nelamuriri, iti stau la dispozitie :evil:
0

#5 Utilizator offline   GY301E 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-October 05

Scris 22 October 2005 - 08:00 PM

Vezi postareaSorinake, la Oct 17 2005, 08:57 PM, a spus:

Nu lucrez in televiziune, dar am absolvit Jurnalismul. Daca m-ai ai nelamuriri, iti stau la dispozitie :-

Eu lucru intr-o TV si sincer pot spune tot ce stiu :P Daca lofoseste cuiva, nu e mare filosofem. Ha det!
0

#6 Utilizator offline   ?Cristina? 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-July 07

Scris 18 July 2007 - 05:04 PM

Vezi postareaGY301E, la Oct 22 2005, 09:00 PM, a spus:

Eu lucru intr-o TV si sincer pot spune tot ce stiu :jester: Daca lofoseste cuiva, nu e mare filosofem. Ha det!

am nevoie de ajutor, destul de urgent. vad ca e f vechi mesajul, dar daca mai ai chef de ajutat oameni p teme tv, I need you. mi s-a propus sa fac o emisiune pe temele: casa, gradina, design interior, arhitectura. eu ma pricep doar la prezentat, nicidecum la editat o astfel de emisiune. mi s-a cerut sa vin cu idei despre maniera, prezentarea emisiunii. subiecte am gasit cu duiumul. dar nu stiu cum sa le prezint. nici la televizor nu ma prea uit. e vorba de un post mic, local.
mulumesc mult daca ma poti ajuta.
0

#7 Utilizator offline   cosmina21 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 12 September 2008 - 03:50 PM

Vezi postareaGY301E, la Oct 22 2005, 09:00 PM, a spus:

Eu lucru intr-o TV si sincer pot spune tot ce stiu :lol: Daca lofoseste cuiva, nu e mare filosofem. Ha det!

Buna,de curand lucrez si eu in televiziune.cine ma poate ajuta si sa imi spuna cum s afac un proiect pt o emisiune de tineret...(adolescenti,liceeni???) ajutati-ma ,plzzz!!!! multumesc anticipat!

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 11 June 2011 - 09:03 AM
Motiv editare: mail

0

#8 Utilizator offline   miageo 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 08-October 08

Scris 08 October 2008 - 04:31 PM

Salut,
Ma poate ajuta cine spunandu-mi mai multe detalii de cum se realizeaza o emisiune tv despre constructii?
0

#9 Utilizator offline   RuxandraLavinia 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-June 11

Scris 10 June 2011 - 12:51 PM

Buna!! Esti amabil sa imi trimiti si mie ce ai primit? trebuie sa fac si eu o emisiune si nu am nici un model ...

imi poti da si mie o mana de ajutor?? te rog
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Inca 250 mil amenda pentru tradati in dragoste
se alege praful de emisiunea asta ???
spacemarcian  34 20.120
Replici noi MEGASTAR
oare?!
_lisa  18 12.292
Replici noi Kanal D si Romantica
Parerile voastre
mikeyy  9 6.066
Hot Topic (New) Atasamente Ce doriti sa vedeti la TV?
Ce tipuri de emisiuni, pe ce teme?Ce gen de filme?
andra_ada  28 9.640
Poll (No New) Chestionar:    Mircea Badea
Cui ii place si cui nu..?
Rebel XP  95 27.554