Conectare prin Vodafone Mobile Connect Are cineva si este multumit ?
Scris 21 April 2009 - 06:59 PM
Ai dreptate Cristinick, viteza vodafone scade la 128 kbps atunci cand depasesti traficul inclus (depinde de abonamentul pe care-l ai - 1 GB sau mai multi). Cand depasesti limita aia, atunci ti se limiteaza viteza de navigare. Asta mi se intampla si mie, norocul meu este ca nu fac trafic mare in timpul lunii (nu dau jos filme), de aceea nu am problemele tale. Daca nu e asta cauza, atunci sa nu ai vreo defectiune pe la modem. Du-te si schimba-l.
Scris 21 April 2009 - 07:11 PM
am avut Vodafone Mobile Connect - vreo 7-8 luni a mers brici, apoi tot mai des nu vedea reteaua, nu recunoştea sim-ul si nu vroia sa se conecteze şi pace. L-am dus la service, l-au resoftat şi a mers pt scurtă perioadă, apoi aceleaşi probleme
Scris 23 April 2009 - 05:52 PM
Diela, un lucru nu poate sa functioneze perfect 7 -8 luni, apoi din senin sa nu mai mearga. E clar, "jucaria" s-a stricat. Cere-le alta. Mai e o varianta: ai ceva virusi in sistem care-ti perturba conexiunea. Am avut si eu o problema de genul asta, dar nu pe laptop (unde folosesc modemul Vodafone), ci pe desktop.
Aceasta postare a fost editata de corina.dumbrava: 23 April 2009 - 05:54 PM
Scris 27 April 2009 - 02:26 PM
Folosesc modemul Vodafone de 6 luni si n-am avut nicio problema.
Softul l-am instalat prin simpla introducere a stick-ului in USB (are autorun), conexiunea e stabila, nu are fluctuatii si nu se deconecteaza. Am facut si un test:
Scris 13 August 2009 - 06:16 PM
Va salut !
Ca sa concluzionam, pentru un trafic initial de 2 Gb, cat este acum oferta, se poate naviga in voie pe site-uri, se poate citi presa, asta fara sa fac downloaduri ? Se pot trimite mailuri suficiente cu atasamente foto ? Ma interesa daca se contorizeaza efectiv numai downloadul, sau si navigatul ?
Ca sa concluzionam, pentru un trafic initial de 2 Gb, cat este acum oferta, se poate naviga in voie pe site-uri, se poate citi presa, asta fara sa fac downloaduri ? Se pot trimite mailuri suficiente cu atasamente foto ? Ma interesa daca se contorizeaza efectiv numai downloadul, sau si navigatul ?
Scris 01 June 2011 - 03:51 PM
am avut net mobil si de la orange si de la vodafone. optez in 100% din cazut pentru orange datorita vitezei
Scris 03 October 2011 - 03:20 PM
eu am avut pe perioada vacantei, tare nasol a mers, ba nu se conecta , ba se conecta si nu navigam , ba nu aveam semnal in anumite zone
o fericire
o fericire
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Internet rapid _ judetul Hunedoara | Belvedere | 1 | 6.184 |
|
Problema Dial-Up Link
Viteza e aceeasi.. |
Laurentziu | 2 | 4.595 |