sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Augmentare de sani Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 May 2006 - 10:15 PM

Vezi postareaberry, la May 9 2006, 10:57 PM, a spus:

sa ziceam ca doctorul e atat de bun incat nu se vad implanturile, dar de simtit se simt - deci inca un minus.
acum nu vreau sa fiu eu gica contra...vreau doar sa imi spun parerea poate imi demonstreaza cineva ca nu am dreptate...chiar mi-as dori sa nu am dreptate...
pt ca, din pacate nu sunt o nebuna care vrea sanii mari, ci imi doresc sani; macar un 75B....avand in vedere ca acum pot 65B si sunt foarte slaba...mai pe romaneste ...sunt scandura

:doh:

Normal ca se simt implantele... mai ales in lateral si mai ales daca esti foarte slaba.... DAR trebuie sa fii atent ca sa le simti pentru ca sunt la consistenta apox ca tesutul mamar... iar daca e sa puna altcineva mana acolo.... oricum... implica o relatie destul de intima incat sa-i poti spune de ele...
65 B ... e destul de bine... adica o cupa B nu e chiar rau... esti o candidata destul de buna pentru "sot intelegator" mai degraba decat pentru augmentare... :yes:
0

#22 Utilizator offline   emmah 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-April 06

Scris 15 May 2006 - 06:42 PM

Buna eu tocmai mi-am facut operatia la sani acum 5 zile. Sunt foarte fericita. Astazi le-am vazut pt prima data si mi se par perfecte (poate sunt subiectiva dar nu cred :blink: ).

In legatura cu faptul ca se vede ca sunt implanturi...mie nu mi se pare ca se vad imnplanturile daca asta estea frica cuiva. Intr-adevar stau sanii mult mai frumos decat unii naturali de dimensiunea respectiva, sunt mai frumosi, mai rotunzi , mai plini. Eu sunt si extrem de entuziasmata.

Durerea nu e insuportabila. Totusi exista durere destul de mare atunci cand apare dar se rezolva cu calmante.
0

#23 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 May 2006 - 08:29 PM

Vezi postareaemmah, la May 15 2006, 07:42 PM, a spus:

Durerea nu e insuportabila. Totusi exista durere destul de mare atunci cand apare dar se rezolva cu calmante.

Ceva imi spune ca nu ai facut augmentarea la Medical Service. :blink:
0

#24 Utilizator offline   berry 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-February 06

Scris 16 May 2006 - 02:32 PM

Vezi postareaemmah, la May 15 2006, 07:42 PM, a spus:

Buna eu tocmai mi-am facut operatia la sani acum 5 zile. Sunt foarte fericita. Astazi le-am vazut pt prima data si mi se par perfecte (poate sunt subiectiva dar nu cred :blink: ).

In legatura cu faptul ca se vede ca sunt implanturi...mie nu mi se pare ca se vad imnplanturile daca asta estea frica cuiva. Intr-adevar stau sanii mult mai frumos decat unii naturali de dimensiunea respectiva, sunt mai frumosi, mai rotunzi , mai plini. Eu sunt si extrem de entuziasmata.

am fazut implanurile Andei Adam si sincer, decat asa departati, mai bine lispa
ai tai cum sunt? cat aveai inainte bustul si cat il ai acum?
unde ai facut operatia?
sa presupunem ca nu se vad, dar de simtit tot se simt, nu?
cred ca am mai zis, nu vreau sa fiu gica contra, dar nu sunt hotarata deloc si de-asta pun intrebari incomode.
mersi
0

#25 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 16 May 2006 - 02:35 PM

Vezi postareacutzu, la May 9 2006, 11:15 PM, a spus:

esti o candidata destul de buna pentru ......augmentare... :blink:

iei comision? :yahoo:
0

#26 Utilizator offline   emmah 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 May 2006 - 10:02 PM

Vezi postareacutzu, la May 15 2006, 09:59 PM, a spus:

Ceva imi spune ca nu ai facut augmentarea la Medical Service. :good:

DE ce daca as fi facut la Medical ... m-ar fi duarut mai tare sau nu s-ar fi rezolvat nici cu calmante? :flowers:

Tot nu am inteles. Forumul asta e pt reclama la aceasta clinica?
Dr Stan e cel la care se duc in turma vedetele?
Suna poate rautacios intrebarile mele dar vroiam sa ma lamuresc.

Inca o intrebare. Dumneavoastra sunteti doctor/rezident sau va ocupati cu forumul?
0

#27 Utilizator offline   emmah 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 May 2006 - 10:23 PM

Vezi postareaberry, la May 16 2006, 04:02 PM, a spus:

am fazut implanurile Andei Adam si sincer, decat asa departati, mai bine lispa
ai tai cum sunt? cat aveai inainte bustul si cat il ai acum?
unde ai facut operatia?
sa presupunem ca nu se vad, dar de simtit tot se simt, nu?
cred ca am mai zis, nu vreau sa fiu gica contra, dar nu sunt hotarata deloc si de-asta pun intrebari incomode.
mersi

Nu le am ca Anda Adam. Inainte aveam 89cm si acum am 95cm (aproximativ). Am crescut de la 75B la 75 C.
Daca nu esti hotarata nu are rost sa iti faci. Eu sunt extrem de fericita ca am apelat la aceasta imbunatatire dar asa am simtit eu ca o sa ma simt mai bine si o sa arat mai bine.
M-a operat dr. Antohi. Si evident ca-l recomand. Dupa cate ai vazut pe forum nu e doar parerea mea ca este foarte bun.
Oricum operatia o sa ti-o faca doar daca tu chiar esti convinsa, n-o sa se roage de tine sau sa-ti prezinte avantaje si sa-si faca reclama. Oricum daca te hotarasti eu ti-l recomand din toata inima. Este extrem de atent la orice detaliu si se asigura de absolut tot.

Nu am sanii departati dar nici cu dunga intre ei.
Nu am hotarat eu de capul meu ce masura vreau si cum sa fie. Sunt niste detalii care conteaza extrem de mult cum ar fi dimensiunile, forma, glanda. Un doctor bun iti recomanda exact ce iti trebuie ca sa nu se vada implantul si ca pielea sa nu se intanda extrem de mult si sa nu arati ca si cum ai cara 2 pepeni.

Nu mi se pare ca esti Gica contra. Inteleg ca esti curioasa. Eu intai mi-am facut operatia si pe urma m-am uitat daca a zis cineva ceva de aceste operatii pe forum.

Au trecut 11 zile si deja sanii sunt mai moi (ceea ce e bine).

Chestiile cu fara durere, fara drene sunt povesti. Iti intinde muschiul, nu are cum sa nu te doara; difera intensitatea intr-adevar si timpul in care cedeaza aceasta durere ( e ca o febra musculara). Ma intreb daca nu iti pune drene pe unde se scurge sangele. Plus ca trebuie spitalizare macar cateva zile pentru antibiotice.

Daca esti 80% hotarata si ai nelamuriri fa-ti programare la Smart la dl doctor si o sa ti se lamureasca si restul de probleme.
Sper ca te-am ajutat macar putin.
0

#28 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 22 May 2006 - 09:42 AM

Vezi postareaemmah, la May 21 2006, 11:02 PM, a spus:

DE ce daca as fi facut la Medical ... m-ar fi duarut mai tare sau nu s-ar fi rezolvat nici cu calmante? :flowers:
Tot nu am inteles. Forumul asta e pt reclama la aceasta clinica?
Dr Stan e cel la care se duc in turma vedetele?
Suna poate rautacios intrebarile mele dar vroiam sa ma lamuresc.
Inca o intrebare. Dumneavoastra sunteti doctor/rezident sau va ocupati cu forumul?

Intradevar, recunosc, opinia mea este inclinata spre Medical Service pentru ca aici lucrez.
Nu sunt doctor ci bioinginer, am grija de baza de date cu fotografii a doctorului Stan plus de diverse alte aspecte mai tehnice din clinica.

Cunosc destul de bine operatia de Augmentare de Sani pentru ca m-a interesat pentru un program de calculator pe care l-am creat aici la clinica. Exista o sinergie intre tehnica domnului doctor, aparatura folosita, anestezie si alegerea implantelor... iar operatia este fara durere, fara tuburi de dren.
Nu zic ca nu simti nimic, la urma urmei asa cum ai spus si tu, se intinde muschiul, se sectioneaza DAR la noi senzatia perceputa de pacienta e mai degraba din clasa unei febre musculare decat o durere pentru care trebuie sa iei calmante.

Chestiile cu fara durere si fara dren nu sunt povesti. Nu trebuie sa ma crezi pe mine, intreaba pe orice a fost la Medical Service sa faca o marire de sani in ultimii ani... si ai sa vezi.
Vedetele vin cum spui tu "in turma" pentru ca sunt mult mai bine informate, intreaba in stanga in dreapta, vorbesc cu alte vedete care au fost poate si pe la alti doctori...
0

#29 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 22 May 2006 - 10:03 AM

Vezi postareacutzu, la May 9 2006, 09:00 AM, a spus:

Dr. Stan e printre cei mai tari la nivel mondial in ceea ce priveste augmentarea de sani. ... iar tehnica este foarte avansata... implica un aparat de radioplasma ce impiedica sangerarea... si cum ziceam... fara durere, fara tuburi de dren, pacienta poate pleca in 3-4 ore acasa desi e recomandat sa stea peste noapte in clinica...

Foarte talentat doctor, face si reduceri de sani .... la cerere desigur sau are metode naturale ???? si in ce oras activeaza ? ce tarife are ? etc. cum il contactam ????

Vezi postareaemmah, la May 15 2006, 09:42 AM, a spus:

Ca sa evitati durerea, imediat dupa operatie chiar daca nu va doare luati calmantul asa cum v-a recomandat doctorul si in 3 zile totul este bine. Nu e bine de lasat sa doara si pe urma cautat medicamentul ca de multe ori doar spitalele alina cu morfina !!!
0

#30 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 22 May 2006 - 10:35 AM

Vezi postareaOlga Khan, la May 22 2006, 11:03 AM, a spus:

Foarte talentat doctor, face si reduceri de sani .... la cerere desigur sau are metode naturale ???? si in ce oras activeaza ? ce tarife are ? etc. cum il contactam ????

Se fac si reduceri de san. Toate operatiile se fac la Bacau. Pentru mai multe informatii trimite un email la
office@cms.ro
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Implant eva  1 6.009
Replici noi Operatie estetica la nas
Operatie estetica la nas
Shin  1 12.078
Hot Topic (New) Operatiile estetice tahionic  47 22.722
Replici noi Operatie estetica pentru o peritonita
operatie estetica pt o peritonita
fluturasu  1 5.303
Replici noi Cicatrici
o clinica buna de chirurgie plastica?...
Vero  2 6.657