Salut!
Deschit acest topic pentru a trage un semnal de alarma pentru cei care vor sa incheie o pollita de asigurare si s-au gandit sa aleaga EUROINS!
Sa va povestesc patania mea:
Am inceput colaborarea cu EUROINS in 2008, neavand nici o dauna, am zis sa continui colaborarea cu ei si in 2009, dandu-le increderea ca orice om cinstit care sunt.
Acum o luna am atins bara intr-un fier si am spart-o. Am mers la sediul EUROINS, am tratat cu un “domn” Bulgaru (maistru’ de ceremonii) care a deschis dosar de dauna, urmand ca in cateva zile sa imi dea raspuns despre calculatie (in contractul de CASCO au introdus un mic articol in care scrie ca la masinile mai vechi de 5 ani se platesc partile afectate si manopera iar proprietarul isi repara masina unde doreste). Problema este ca in acest caz inspectorul o face pe D-zeu si iti da asa o “pomana” cat sa ti inchida gura, in cazul meu 450ron, pentru: bara, carenaj, vopsit, manopera (masina este un VW Golf4 din 2001). La banii astia nu repari masina nici la cel mai ordinar service, ce sa mai vb de service autorizat! Bine inteles ca am refuzat aceasta “mila” si i-am spus ca vreau sa vad de unde a scos aceste preturi si de la ce service a luat pretul manoperei, bine-inteles ca nu mi-a aratat, dar mi-a sus ca poate mai adauga un 20%. Adica pe banii mei “domnul” incepea tziganeala cu mine. Prima de asigurare a fost 467Euro. De atunci tot astept o recalculare, si astept, si astept…
Am facut reclamatie la CSA si astepat raspuns, dar asta numai “asigurare” nu e!
Asa ca, ascultati sfatul unui om patit: NU EUROINS!
Va stau la dispozitie cu orice este nevoie pentru a demonstra cele scrise mai sus!
Multumesc!
Pagina 1 din 1
NU Euroins! patzanii cu Euroins!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
permis de conducere | Yvo | 4 | 7.557 |
|
|