sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Epilat piele sensibila metode, epilator... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stewie 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-January 09

Scris 21 January 2009 - 11:18 PM

Buna. As dori si eu ceva ajutor pentru epilarea parului nedorit. Eu am pielea foarte sensibila. Daca ma fac cu benzi ceara rece, mi se invinetesc picioarele, si mi se fac puncte mari rosii, cam vreo 2 zile. :flowers: Plus ca niciodata nu reusesc sa indepartez toata ceara ramasa, orice servetele post epilare recomandate folosesc. Cu lama, imi creste prea repede, si nu mi se taie firul de par complet, si nu imi place cum ramane. Cu crema depilatoare, la fel, am mancarimi si mi se inroseste pielea. Asta e valabil pentru produsele Sesu si Veet pana acum. :| As vrea totusi sa imi cumpar un epilator bun, care sa nu ma chinuie asa mult, si pentru piele foarte sensibila!!! Ce mi-ati recomanda??? Ar fi dragut daca pretul nu ar fi asa exagerat. :flowers: Ms
0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 21 January 2009 - 11:20 PM

Vezi postareastewie, la Jan 21 2009, 04:18 PM, a spus:

Buna. As dori si eu ceva ajutor pentru epilarea parului nedorit. Eu am pielea foarte sensibila. Daca ma fac cu benzi ceara rece, mi se invinetesc picioarele, si mi se fac puncte mari rosii, cam vreo 2 zile. :flowers: Plus ca niciodata nu reusesc sa indepartez toata ceara ramasa, orice servetele post epilare recomandate folosesc. Cu lama, imi creste prea repede, si nu mi se taie firul de par complet, si nu imi place cum ramane. Cu crema depilatoare, la fel, am mancarimi si mi se inroseste pielea. Asta e valabil pentru produsele Sesu si Veet pana acum. :| As vrea totusi sa imi cumpar un epilator bun, care sa nu ma chinuie asa mult, si pentru piele foarte sensibila!!! Ce mi-ati recomanda??? Ar fi dragut daca pretul nu ar fi asa exagerat. :flowers: Ms

Laser
0

#3 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 22 January 2009 - 11:09 AM

Vezi postareastewie, la Jan 21 2009, 11:18 PM, a spus:

Buna. As dori si eu ceva ajutor pentru epilarea parului nedorit. Eu am pielea foarte sensibila. Daca ma fac cu benzi ceara rece, mi se invinetesc picioarele, si mi se fac puncte mari rosii, cam vreo 2 zile. :o: Plus ca niciodata nu reusesc sa indepartez toata ceara ramasa, orice servetele post epilare recomandate folosesc. Cu lama, imi creste prea repede, si nu mi se taie firul de par complet, si nu imi place cum ramane. Cu crema depilatoare, la fel, am mancarimi si mi se inroseste pielea. Asta e valabil pentru produsele Sesu si Veet pana acum. :| As vrea totusi sa imi cumpar un epilator bun, care sa nu ma chinuie asa mult, si pentru piele foarte sensibila!!! Ce mi-ati recomanda??? Ar fi dragut daca pretul nu ar fi asa exagerat. :P Ms

Iubita, ti-as recomanda o vizita la un cabinet cosmetic, nu s ate faci tu acasa. E normal ca ceea ce povestesti tu sa se intample, pt ca nu ai meseria care trebuie.
O cosmeticiana buna nu iti va lasa semne, iti va lua toata ceara nedorita, te va face cu ceara d eunica folosinta, sau clasica (daca lucreaza pe nashpa), cu ceara cu anestezic pt zona inghinala, si tot tacamul.
Epilatorul este dureros si nu te poti face oriunde.
Lama intareste firul, in plus parul creste repede.
Laserul e costisitor si, din cate am auzit, cu eficienta redusa.
0

#4 Utilizator offline   stewie 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 January 2009 - 04:16 PM

Vezi postareanicnic3, la Jan 22 2009, 11:09 AM, a spus:

Iubita, ti-as recomanda o vizita la un cabinet cosmetic, nu s ate faci tu acasa. E normal ca ceea ce povestesti tu sa se intample, pt ca nu ai meseria care trebuie.
O cosmeticiana buna nu iti va lasa semne, iti va lua toata ceara nedorita, te va face cu ceara d eunica folosinta, sau clasica (daca lucreaza pe nashpa), cu ceara cu anestezic pt zona inghinala, si tot tacamul.
Epilatorul este dureros si nu te poti face oriunde.
Lama intareste firul, in plus parul creste repede.
Laserul e costisitor si, din cate am auzit, cu eficienta redusa.

Cam cat ar costa, sa merg sa imi faca o epilare, doar pe picioare? si nu stiu daca mi-as permite sa merg asa des. Am inteles si eu ca laserul nu e chiar asa eficient pe cum se crede, plus ca au descoperit si ceva efecte secundare, si mai ales ca e foarte scump!! Si totusi, cine stie un epilator bun?? pt piele sensibila??? ms
0

#5 Utilizator offline   Deanna Rulescu 

• quicksand
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 22 January 2009 - 04:27 PM

Vezi postareastewie, la Jan 22 2009, 04:16 PM, a spus:

Si totusi, cine stie un epilator bun?? pt piele sensibila??? ms

Si epilatorul e cu doua taisuri, ca sa zic asa, la anumite femei care-l folosesc cu regularitate au ajuns sa le creasca fire sub piele, foaarte inestetic.. trebuie sa le scoti cu acul ... :o:

Aceasta postare a fost editata de Epiphany: 22 January 2009 - 04:28 PM

0

#6 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 22 January 2009 - 04:34 PM

Vezi postareastewie, la Jan 22 2009, 04:16 PM, a spus:

Cam cat ar costa, sa merg sa imi faca o epilare, doar pe picioare? si nu stiu daca mi-as permite sa merg asa des.

Nu stiu sa-ti spun exact,ca eu am 'paket', dar un epilat lung si atat te costa 2-300.000 lei maxim maxim.
Important e sa mergi la un salon, nu sa te faci singura.

Vezi postareaEpiphany, la Jan 22 2009, 04:27 PM, a spus:

Si epilatorul e cu doua taisuri, ca sa zic asa, la anumite femei care-l folosesc cu regularitate au ajuns sa le creasca fire sub piele, foaarte inestetic.. trebuie sa le scoti cu acul ... :o:

Din pacate asa e.
Eu sun una din cele care s-au confruntat cu problema asta.
Plus durerea (epilatorul meu are atenuatorul ala de durere caree fix pix).
Cu epilatorul nu te poti epila absolut oriunde este nevoie.
Epilat ingrijit inseamna ca te epilezi peste tot, nu doar pana la genunchi sau pana la baza chilotului.Ori, zona inghinala numai beata, daca mai nimeresti sa tii epilatorul in mana :P, te-ai putea epila.Inghinal este mult mai dureros cu epilator, decat cu ceara. In plus, nu ai nici dexteritatea necesara (tot pt zona respectiva).

Ia-ti adio de la epilator, daca ai piele sensibila si gr de suportabilitate a durerii mic.
0

#7 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 22 January 2009 - 05:23 PM

Si eu am aceeasi problema...dar...asta este, indur 1-2 zile cat ma tine iritatia...stiu ca nu e bine, dar nu am bani de epilat cu laser...
0

#8 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 23 January 2009 - 03:34 PM

Vezi postareastewie, la Jan 21 2009, 11:18 PM, a spus:

Buna. As dori si eu ceva ajutor pentru epilarea parului nedorit. Eu am pielea foarte sensibila. Daca ma fac cu benzi ceara rece, mi se invinetesc picioarele, si mi se fac puncte mari rosii, cam vreo 2 zile. :lol2: Plus ca niciodata nu reusesc sa indepartez toata ceara ramasa, orice servetele post epilare recomandate folosesc.

Daca ai vreo problema cu mersul la salon,incearca ceara calda.E cea mai eficienta ,daca o folosesti corect,in orice zona sensibila te-ai epila.De la ea nu ramai cu ceara ce piele,nu apar bubite/iritatii si nu se invinetesc picioarele.
0

#9 Utilizator offline   stewie 

• Boboc
  • Pip

Scris 01 February 2009 - 02:02 AM

Vezi postareanicnic3, la Jan 22 2009, 04:34 PM, a spus:

Nu stiu sa-ti spun exact,ca eu am 'paket', dar un epilat lung si atat te costa 2-300.000 lei maxim maxim.
Important e sa mergi la un salon, nu sa te faci singura.

Din pacate asa e.
Eu sun una din cele care s-au confruntat cu problema asta.
Plus durerea (epilatorul meu are atenuatorul ala de durere caree fix pix).
Cu epilatorul nu te poti epila absolut oriunde este nevoie.
Epilat ingrijit inseamna ca te epilezi peste tot, nu doar pana la genunchi sau pana la baza chilotului.Ori, zona inghinala numai beata, daca mai nimeresti sa tii epilatorul in mana :o:, te-ai putea epila.Inghinal este mult mai dureros cu epilator, decat cu ceara. In plus, nu ai nici dexteritatea necesara (tot pt zona respectiva).

Ia-ti adio de la epilator, daca ai piele sensibila si gr de suportabilitate a durerii mic.

ms, pai atunci o sa imi iau inima in dinti si o sa merg la un salon ceva :) offffff :| o urasc pe prima femeie care s-a epilat ;)

Vezi postareaGinGin, la Jan 23 2009, 03:34 PM, a spus:

Daca ai vreo problema cu mersul la salon,incearca ceara calda.E cea mai eficienta ,daca o folosesti corect,in orice zona sensibila te-ai epila.De la ea nu ramai cu ceara ce piele,nu apar bubite/iritatii si nu se invinetesc picioarele.

bun, o sa incerc si asta, sa vad cum merge ms
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Vopsirea cu henna
Topic combinat
Suzuna  21 8.930
Replici noi Ketodar, sampon 2% eenca_tot  2 6.016
Replici noi Ginseng contra caderii parului
cutia cu fiole italienesti
voicudan  1 2.284
Hot Topic (New) Atasamente ce parere avetzi despre emo style? * * * - -
:)
^_^princess^_^  132 36.662
Poll (No New) Chestionar:    Se poate incetini albirea parului? amoramo44  21 19.206